Kocurek Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Jeju ten drugi psina tez biedak....:( Szariczku jak dobrze,ze usmiechnelo sie do Ciebie szczescie.... Quote
Awit Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Guliwer dziękuję bardzo!!!!!! I za deklarację i za spojrzenie na Szarika. Mój biedny Szariczek, co on sobie pomyślał jak się wybudzał, że tak go oszukałam, napasłam i możliwości ruchu pozbawiłam. Chcę jeszcze żeby miał obrożę p.insektom, to albo byś kupił jak możesz, albo p.Małgosia niech kupi. Ale to jeszcze pogadamy. Czyli Kajtun idzie do domku, cieszę się:-) Mysza czy karmę zamówisz raz czy będziesz mu zamawiała, bo wpisałam Ciebie na stałe żywienie, ale zawsze mogę zmienić:-) Quote
sylwiaso Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 ciocia Awit jesteś Wielka!!cieszę się ,że wpłata doszła,że Szarik już w hoteliku pozdrawia Was cały "lasek brzozowy" Quote
anka_szklanka Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 jestem, poznałam wczoraj Szarika, boziu jaki on jest piękny, to jego spojrzenie... Racja, zjadł całą michę jak nikt nie patrzył i tak sobie ciągle leży i obserwuje co jest grane. Fote mam jedną albo dwie, buzie tylko, nie chciałam go denerwować bo taką miał minkę biedną. Ale myśle, ze szybciutko sie oswoi, kochana mordka :loveu: Quote
mysza 1 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Stałe żywienie ;) tylko podaj na pw adres, numer telefonu itd. do hotelu. Czy mogę mu wybrać karmę czy ma byc coś konkretnego? Quote
Kocurek Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Faktycznie pieknota z niego,taki pomerdaniec fajny:) Quote
Awit Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Mój kochany Szariczek! Anka_szklanka dziękuję! On ma takie smutne ale i czujne spojrzenie. Dzwoniłam dziś, tzn zadzwoniłam ale Pani Małgosia nie odbierała i za chwilę zadzwoniła do mnie. Szarik poleguje, mało się rusza, jest chyba oszołomiony swoim położeniem, innym niż kilka dni temu:-) Wczoraj pięknie zjadł wszystko, dziś troszkę zostawił. Ale w niedzielę był wygłodzony, bo w sobotę tylko sedalin z kiełbaską mała zjadł a i w piątek niedużo dostał na wsi. Siku i kupa w kojcu, czyli jest dobrze. Pani Małgosia delikatnie dotknęła jego łapki to ją odsunął. Wchodzi do niego, rozmawia i daje kiełbaskę z ręki, zjada z chęcią. Mysza od dostaje teraz purinę adult z odrobinką puszki do smaku. Zamów mu karmę jaką uważasz, do jakiejś trzeba go przyzwyczajać. I proszę, zamów mu też kilka z 5, 8 małych puszek, on ma taką małą na kilka razy do tej karmy, to ja Ci oddam za te puszki, tylko te małe weź, bo duże to za długo by otwarte by były. Kulkerson wysłał mi zdjęcia fantów na bazarek, dziękuję kulkerson!!! Ja nie dam rady chyba, może jest ktoś kto chce go zrobić? Edit: Anka_szklanka czy w razie ogłoszeń, można te zdjęcie wykorzystać? I mogę je wrzucić na 1 stronę wątku? Quote
Guliwer89 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 znając anke to pewnie ta focia to tylko wstęp ;) zresztą żaden psiak w nosku nie może narzekać na brak profesjonalnego fotografa ;) darmowe sesje co weekend kazdy by tak chciał ;) Quote
anka_szklanka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Guliwer89 napisał(a):znając anke to pewnie ta focia to tylko wstęp ;) zresztą żaden psiak w nosku nie może narzekać na brak profesjonalnego fotografa ;) darmowe sesje co weekend kazdy by tak chciał ;) hehe no akurat Szarika mam jedno w miare dobre, bo przez kratki. Jak mówiłam, jak psiul sie troche oswoi to zrobimy wiecej na zielonej trawce :) Awit, bierz, nie pytaj ;) Quote
danavas Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 słodki pysio....z taką nostalgia w oczach.....ech ...jak każdy po przejściach.... Quote
Czorcik Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 ja tam jestem jak najlepszej myśli :) ja zobaczy , że ma pełną michę , czas na spacery i miłą panią co po łebku pogłaszcze to szybko się przyzwyczai i w to wierzę :):) Quote
anka_szklanka Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 juz dziś merdał do tej miłej pani ogonkiem :) Quote
Awit Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Słuchajcie słuchajcie, dziś oczywiście znowu dzwoniłam, w końcu Pani Małgosia mnie przepędzi z tymi telefonami. Ale słuchajcie, dziś Szarik zamerdał ogonkiem!!!! Do Pani Małgosi:-) Normalnie do niej zamerdał, jejku jak się cieszę!! Dostał jeść i zjadł wszystko, łakomczuszek kochany. Dostaje też kiełbaski z ręki. Ja tak sobie myślę, że on jest taki łasy na smaczne kęski, że chyba w końcu zaufa człowiekowi, człowiek będzie kojarzył mu się z czymś smacznym i przestanie się bać. Ale jak zamerdał to ma się ku dobremu:-) Dziś lub jutro prześlę za hotelik 132zł. To będzie za pobyt od 21 do 31 sierpnia. Edit: Teraz zobaczyłam post anki_szklanki o merdaniu:-) I teraz byłam na koncie, doszła wpłata od kocurek 5zł, wczoraj doszła, dziękuję. Edit: Przelałam za hotelik 132zł. Quote
Guliwer89 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 P. Małgosia czyni cuda jak zawsze zobaczycie co się za tydzień będzie działo ;) trzymam kciuki a jutro robię przelewy za sierpień i wrzesień ;) mam nadzieje że wkrótce Szariczka odwiedzę ale w ten weekend to chyba niestety nie dam rady :( dlaczego pieniądze nie rosną na drzewach ??? :( Quote
danavas Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 podnoszę chłopca...i jego merdający ogonek:) Quote
Awit Posted August 23, 2011 Author Posted August 23, 2011 Ta moja uczciwość mnie wykańcza i zasnąć mi nie pozwoliła, bo zdałam sobie sprawę, że się pomyliłam o jeden dzień pobytu Szarika, przecież policzyłam że jest od niedzieli, a on jest od soboty. I wysłałam o 12zł za mało. Ale wszystko naprawiłam i dosłałam właśnie te 12zł. Czyli powinny przyjść dwie wpłaty 132 i 12. Anka_szklanka czytasz to?:-) Quote
Awit Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 A jednak było dobrze, od 20 do 31 to 11 dób. Ale nic się nie stało, Szarik ma w takim razie pobyt do 1 września opłacony:-) Quote
anka_szklanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Awit tylko bez stresu, wszyscy jesteśmy ludźmi ;) Niech no tylko niuniu wyjrzy z kojca, mysle że juz niedługo popstrykamy fotki na zielonej trawce :) Quote
Awit Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 No właśnie bez stresu... Szarik nie ma na hotel:-( Kto jeszcze dołoży grosik.... Niech ktoś dołoży... Quote
Guliwer89 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Spokojnie jakoś damy radę ;) przelewik za sierpień i wrzesień już poszedł ;) a w niedziele liczę że Szarik pokaże mi troszkę więcej swojego pięknego futerka ;) Quote
Recommended Posts