Jump to content
Dogomania

SZARIK w swoim DOMU!!!! Trzymajmy kciuki!!!!! Był uwiązany w lesie:-(

Recommended Posts

Posted

To ja poproszę bez popisów:-)
Wyliczyłam, że za pobyt Szarika powinnam wysłać 348zł.
Bo do 1 IX ma opłacony, to okres do zapłacenia 29dni, tak?

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby któreś z Was chciało umieścić sygnaturkę z bazarkiem Szarika, wystarczy usunąć 2 gwiazdki (*) przy skrócie URL i IMG, skopiować poniższy kod i wkleić do sygnaturki

[URL*="http://www.dogomania.pl/threads/213713-Wielkie-otwarcie!!!!!!-Zapraszamy!!!!-do-12.09.2011-do-15-00"][IMG*]http://kulkerson.files.wordpress.com/2011/09/szarik1.jpg[/IMG][/URL]

Wrzuciłem link do bazarku na forum wizaz.pl, może ktos się skusi :diabloti:

Posted

No więc:-)
Żebym nie zapomniała to sprawy formalne: wysłałam na opłatę hoteliku Szarika 348zł.

Mysza karma nie doszła:-( Oni mają tam taki bałagan w tym krakvecie czy telekarmie, i dlatego tak się dzieje.
Słuchajcie!!
Dziś zabrali mnie do Szarika Guliwer z czorcik:-)
Szarik zrobił takie postępy, że aż niewiarygodne.
Na widok P.Małgosi ogon mu lata, w ogóle cały jest szczęśliwy:-)
Przychodzi do niej na zawołanie, daje się głaskać, wchodzi do kojca jak go P.Małgosia prowadzi. Normalnie za nią idzie i wchodzi:-)
Jest wspaniały.
Nie dał mi się pogłaskać, ale po grzbietku kilka razy, owszem.
Z ręki oczywiście jadł serdeleczki:-)
Wszystkie jadły:-)
A tam, do P.Małgosi jak się wchodzi, to człowiek czuje jak ogarnia go błogość, spokój, taka prawdziwa naturalna miła atmosfera.
Psy na pewno też tak się czują, zresztą widać po nich, widać szczęście na nich, na ich mordkach, te ozorki wywalone, brzuchy na wierzchu.
Guliwer, czorcik, było bardzo miło, dziękuję!!!!!
I nawet mnie moja choroba, nie złapała jak się mogłam spodziewać:-)

Posted

Mnie w sercu się miękko robi, jak widzę takiego Szarika szczęśliwego, roześmianego, z tymi stojącymi uszkami, ogonkiem zadartym:-)
Jak sobie chodzi, merda na widok P.Małgosi, leci na werandę do niej, samodzielnie wchodzi do kojca.
I pamiętam go na polu, uciekającego przede mną, ogon podkulony, chudość widoczna z daleka, tak mnie serce wtedy bolało, ogromny żal ściskał, że bida taka wystraszona, bezdomna, przeganiania a ja chciałam mu tylko parę plasterków wędliny zostawić.
Wiecie, nie miałam wtedy żadnej nadziei, że jego życie się odmieni. Odczuwałam tylko strach, że będzie umierał z głodu, albo coś mu zrobią jak zacznie dusić i zjadać drób.

Edit:
Otrzymałam 100zł deklaracji od Winter7 za dwa miesiące. Rozpisałam po 50zł na wrzesień i październik.
Dziękuję!

Posted

W kwestii karmy- Krakvet wysłał to 31 sierpnia, firma kurierska DPD twierdzi, że adres, który mi podałaś a ja skopiowałam, jest nieprawidłowy, nie ma numeru lokalu takiego.
Poporosiłam ich o bezpośredni kontakt z hotelem, może tak go znajdą.

Posted

Guliwer89 napisał(a):
Jakby mieli problemy to podeślę ci mój adres i podrzucę karmę do Noska :) Może uda mi się za dużo nie zjeść po drodze ale tego nie gwarantuję :)

śmiej się śmiej ....przed moim sąsiadem musieli chować jak był młodszy bo wpylał psia karmę aż się trząsł cały z radości....i mówił do mnie:"chcesz chrupka?"

Posted

danavas napisał(a):
śmiej się śmiej ....przed moim sąsiadem musieli chować jak był młodszy bo wpylał psia karmę aż się trząsł cały z radości....i mówił do mnie:"chcesz chrupka?"

jak jechalismy w odwiedziny do Kajtuna to Guli próbował takie mięsne patyczki , naprawdę wsadził do paszczy o odgryzł kawałek :diabloti:

Posted

Czorcik napisał(a):
jak jechalismy w odwiedziny do Kajtuna to Guli próbował takie mięsne patyczki , naprawdę wsadził do paszczy o odgryzł kawałek :diabloti:

no to z moim sąsiadem to by ucztę mięli:) takie same gusty kulinarne;)

Posted

danavas napisał(a):
no to z moim sąsiadem to by ucztę mięli:) takie same gusty kulinarne;)

a TZ-ka Guliwera specjalnie dla bezzębnego boksia , przeżuwała smaczki i dawała mu takie przeżute hehehhe

Posted

Czorcik napisał(a):
a TZ-ka Guliwera specjalnie dla bezzębnego boksia , przeżuwała smaczki i dawała mu takie przeżute hehehhe

fajna parka:) z całym szacunkiem oczywiście:)

Posted

co do karmy to z trzech niezależnych źródeł była zamawiana dla trzech psów i każda gdzieś zaginęła pod drodze. Mokry Nosek leży na jakiejś żyle wodnej chyba :P
A co do Szarika to nie doczytałam pewnie, ale trzeba mu wyciąć klejnoty bo straszny z niego gwałciciel :cool3::cool3::cool3:
Faktycznie musiał być przeganiany od drzwi, bo nie podchodzi nawet a przy otwartych drzwiach (jak jesteśmy w środku) stoi i piszczy.
P.S. Awit to bardzo, baaaaardzo miłe co mówisz :loveu:

Posted

Może sie powtórzę, ale co tam. Ja ostatnio i z krakvetu i telekarmy zamawiałam.
I tu i tu bałagan mają koszmarny.
Pomyłki, stare produkty, dlatego uważnie trzeba obejrzeć zamówienie, jak już przyjdzie:-)
A jedzenie, smakołyki dla moich psów zawsze próbowałam jak jeszcze jadłam mięso, włącznie ze śmierdziuchami:-), ale je tylko polizałam:-)
Chciałam wiedzieć co tak psu smakuje, do dziś nie wiem:-)

Dziś całą noc śnił mi się Szarik, tak blisko mnie był, jego mordeczka przy mojej twarzy.
Ciekawe czy dziś doszło jedzenie.

Posted

Danavas, zajrzałam i do Michela i do Duszka.
Serce mi się rwie w kawałki widząc tyle psiego cierpienia, żołądek ściska bólem, łzy płyną:-(:-(

Posted

No ładnie, nikt nie zajrzał do Szarika....:-)
Dostałam 10zł stałej od Danavas dla Szarika.

Słuchajcie, a można już tak zacząć ogłaszać Szarika?

Posted

ja to nie wiem czy jeszcze trochę za wcześnie nie jest ale z drugiej strony jakby się trafił ktoś cierpliwy kto poświęci mu sporo uwagi na początek to pora najwyższa tylko czy ktoś taki się trafi :(