Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

no właśnie tak myślałam żeby znaleźć kogoś kto będzie tam jak najszybciej i zostawi ślad psa....to zaraz skomponuje i wyślę Ci na maila
ok to już wysłałam.....dzięki za pomoc

Edited by Syriusz
  • Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adoptowany
[quote name='Basia1244']Boks nr:34
Nr schroniskowy : 1263/11

Nr na szyi :953
W schronisku od :
Imię:
Lucky
[I]Opis:fajniutki, po zmarłym właścicielu

Posted

[quote name='Nikaragua']Oraz bardzo łagodny, dorosły wielkopies Cantor:

Tego psa znaleźli znajomi właścicielki Tinki Malinki, błąkał się po parku w Leśnicy kilka dni, zna podstawowe komendy, niezwykle miły i przyjacielski-może komuś tylko nawiał? Jest ktoś z Leśnicy?może jakieś ogłoszenia porozwieszać że znalazł się taki pies?

Posted

Beagle to jest w ogóle suczka :) ma 3,5 roku i została oddana przez właściciela, bo brudzi, jest dominująca itp. i oczywiście nie wiemy ile z tego jest prawdą, a ile spowodowane nieodpowiednią opieką, brakiem ruchu/zajęcia albo w ogóle zmyślone dla usprawiedliwienia do pozbycia się psa :( powinna pójść na dt w celu obserwacji i ew. wychowania, tylko skąd brać takie dt?

Posted

[quote name='fochu']Ola a ten chłopak nie poszedł do domku?? Wydaje mi się że spotkałam go dziś u mnie na osiedlu :)
poszedł poszedł :D jakieś 2 tygodnie temu ;)

Posted

alekcuk napisał(a):
poszedł poszedł :D jakieś 2 tygodnie temu ;)

:) super! wymiziałam go ,pani jak się spytałam czy to schroniskowy psiak była lekko zaskoczona skąd wiem.
Chłopak podobno spisuje się w domku na medal,ludzie zakochani w nim :D

Posted

alekcuk napisał(a):
a chcieli szczeniora... ;) on i jego wiek to maks na co mogłam ich "naciągnąć" :D

najważniejsze że skuteczna byłaś :D
a ja mam fajnego sąsiada w okolicy ;)

Posted

ja ma dwójkę dość małych -jak co to mogę użyczyć :evil_lol:.Mój psiak 7 latek co pół roku temu ze schronu do nas trafił swoje dzieci kocha, chociaż jak pilnuje jedzenia, a które wpadnie do kuchni to kłapnie paszczą tak ku przestrodze i ogólnie jak za dużo dokazują , cudzych dzieci za to w ogóle nie toleruje....

• 2 weeks later...