Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypomnę 5 chłopaków z geriatrii, którym kończy się czas - nie przetrwają zimy w schronisku!
Czaruś:

Jamniś 1.

Jamniś 2.

Pudlowaty:

Sznupkowaty:

Czy ktoś przygarnie dziadeczków na resztkę ich życia? Oni już nie mają czasu na czekanie :(

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stan psiaków po weekendzie niestety taki sam :( a nawet gorzej :( Żaden nie poszedł do domu a na dodatek na gerietrii siedzą kolejne dwa staruszki jamniki - jutro im zrobię zdjęcia i spiszę je - nie mam już siły :-(, dziś kolejny piesio trafił na geriatrię, w sumie jest na dziś już 8!!! staruszków 16+ do wyciągnięcia na wczoraj :-( i przybyło też kilku ciut młodszych maleńtasków :(

Posted

Straszliwie szkoda tej geriatrii.. i to na zimę jakby nie było kiedy psów gubić/wywalać/whatever..
Rzeczywiście namnożyło się sporo starszych psiaków :(

Posted

Gosia - nie mam ani jednego zdjęcia z boksu 32 i nie mam fot z 33 i te z 34 sa niepełne - więc bardzo chętnie chłopaków obfocić i te suczki, które są nowe - zwłaszcza na boksie 22, bo ani pół foty nie mam - a poza tym jest sporo nowych suczek, już wpisałam na wątku suczkowym - jesli dasz radę pstrykaj :)

Posted

tak, a więc, Pani która była już jakiś czas temu. Wtedy pokazałam jej dużo psów, wybrała je i zrobiła zdjęcia. Bo Psikus idzie do jej ojca, zamieszka w Gliwicach w domu z ogrodem :) Będzie miał towarzysza kota - sprawdzaliśmy stosunek i jest ok :)
Ojciec tej Pani po zdjęciach wybrał właśnie Psikusa jako swój ideał :D
Co prawda mały nam się pochorował - doktor stwierdził zapalenie oskrzeli ale co drugi teraz psiur u nas to ma no a przecież to nic strasznego.
Myślę że możemy się spokojnie cieszyć :)

Posted

Przesyłajcie proszę

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Na pierwszą stronę uzupełniłam zdjęcia:
Boks nr:34
Nr schroniskowy : 1380/11
Nr na szyi :1702
W schronisku od :01.08.11
Imię:
Figiel
Opis: malutki

Boks nr:34
Nr schroniskowy : 1339/11

Nr na szyi :778
W schronisku od :25.07.11
Imię:
Arcik
Opis: zwrot z umowy, jamnik

Posted

Basia1244 napisał(a):
Nowe chłopaki :

Ten ma opis na stronie schroniska:
1940-11 Poxi
4 lata, piesek, malutki, o nieco yorkowatej urodzie. Porywczy, zwariowany, rozszczekany a przy tym słodki. Bardzo kochający swoich opiekunów, do obcych bywa niegrzeczny. Ognisty temperament w małym ciele.