feliksik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 przelałam Jaadze 200zł za I miesiąc DT, oraz 46zł yolanovi na weta Quote
yolanovi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 i ja dziekuję za przelew. paragon wyślę dzisiaj po południu. mam nadzieje, że mał uspokoiła się. szkoda, że jej towarzysze zostali w schronie, a ona sama i wystraszona. pozdrawiam wszystkich Quote
Jaaga Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dziękuję, juz mamie wczesniej wyłożyłam. Dunia dalej rozhisteryzowana, ale cieszy się bardzo na moja mamę, czyli chyba takie ma usposobienie, że najchętniej nie schodzilaby z kolan. Wszystko wymusza werbalnie :evil_lol:. Z czystością gorzej. Dalej w nocy załatwia się w pokoju, mimo wieczornego i porannego spaceru. jednak chyba już nic nie porozwalała. To pewien sukces ;). Figu wczoraj powiedziała mamie, że najprawdopodobniej jutro pojedzie do lekarza. Zapakuję dziewczyny w transporterki, to nie powinno byc problemu. Jak coś, to jutro dam znać. Quote
Jasza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Szkoda pozostałych psów, o charcicy napiszę na wątku Chart w potzrebie, ale one przynajmniej widzą, Dunia była w najgorszej sytuacji... Ja też mam nadzieję, że już się uspokoiła...ale do końca kwarantannny i tak będzie odizolowana, więc jeszcze troszkę musi dziewczynka wytrzymać! Quote
__Lara Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Mała jest narazie oszołomiona, to na dodatek niewidomy psiak :/ myślę, że z czasem się uspokoi to wszystko. Quote
JOMA Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 O, proszę, jaka jestem popularna :ylsuper: - piszą o mnie na wątkach :razz: - już wiem ! - mam zabrać aparat do Jaagi :evil_lol: Quote
Jasza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Dziękuję JOMA! A ja będę u Duni chyba w środę! Rozmawiałam przed chwilą z mamą jaagi. Dunia wychodzi na spacery 4 razy i w ciągu dnia i miedzy spacerami się nie załatwia. Gorzej w nocy, tak jak pisała Jaaga, w nocy jest bardziej wystraszona, sama, no i zasiurała i zakupkała podlogę. Ale to dopiero jakby nie było trzy dni, więc byle do piątku....do końca kwarantanny. Ładniej już chodzi na smyczy, zajada, trafia sama do miski... Ech, ciesze się strasznie, że ja zobaczę! JOMA - poproszę o duuuużo zdjęć! Quote
feliksik Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [B]yolanowi[/B] - nie przeraź się tytułu przelewu, bo zapomniałam zmienić, a brałam przykładowy, ale te 46 to za wizytę u weta. [B]Jasza [/B]przelałam ci za wysyłkę, bo przyszła wpłata za bokserka 200+przesyłka. zaraz uzupełniam II post Quote
yolanovi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 nie zwróciłam uwagi na tytuł przelewu:eviltong:. kasa juz wpłynęła. dziękuję Quote
Jaaga Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='JOMA']O, proszę, jaka jestem popularna :ylsuper: - piszą o mnie na wątkach :razz: - już wiem ! - mam zabrać aparat do Jaagi :evil_lol:[/QUOTE] Miałam pisać PW, ale ciągle brak czasu. To dobrze, ze już wiesz :lol:. Tak sobie pomyślałam, ze skoro zdrowotnie z Dunią jest wszystko w porządku, to może yolanowi dałaby rade podjechać z nią do dr Gierka na Ceglaną zbadac oczy? Dr Gierek ma podobno dobry sprzęt do badania oczu. W innej przychodni mogą nie bardzo sie na tym znać, to może warto od razu tam pojechac? Quote
Jasza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Czyli Dunia nie jechałaby z Figu tylko z Jolanovi? Oczywiście jeżeli Jolanovi by się zgodziła, tak? Oczy, czy całe, kompleksowe badania? Myslę, że skoro z nią jest wszystko ok. to może rzeczywiście dobrze byłoby przebadać ją pod kątem wzroku bardziej? [B][U]Jolanovi[/U][/B] - co Ty na to? Pasowałoby Ci podjechać z małą w któryś dzień? Za benzynę zwrócimy, tylko napisz. Feliksik, dziękuję za przelew.:loveu: Franca - dziękuję za bokserka.:loveu: Mamy dwa miesiące "spokojne" jeżeli chodzi o finanse, ale nadal 1/4 stałych deklaracji, pomóżcie proszę w rozsyłaniu wątku..:oops: Kończę kilka bazarków, potem wystawię kolejne, ale to wszystko nie wystarczy.... Jaaga - uściskaj mame i Dunię!:loveu: MOCNO! Quote
yolanovi Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 dziewczyny, a wiadomo do której lecznica jest czynna i czy tam nie trzeba sie wczesniej umówic? ja jestem do dyspozycji od ok 18.00 bo mam w domu dwa psy, ktore od 06.10 do ok 15.30 siedza w domu i najpierw musze po pracy jechac je wyprowadzic. jesli taka pora byłaby ok to możemy umowic sie wstepnie na srode, czyli 08.06. co Wy n to? Quote
Jasza Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Jaaga - może być? Wiesz do której jest czynna ta przychodnia? Trzeba umawiać? Quote
Jaaga Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Chyba tak długo nie jest czynna. Umawiac raczej trzeba, ale mama zadzwoniłaby umówic. Quote
Jasza Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Znalazłam w internecie: ul. Ceglana 67 40-514 Katowice Tel: 0 32 757 47 47 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#009aca][/COLOR][/EMAIL] Godziny przyjęć: [LIST] [*]Pon - Pt 10:00 - 18:00 [*]Sob 10:00 - 13:00 [/LIST]Jolu, a pasowałoby Ci w sobotę?:oops: Quote
yolanovi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 co do soboty - dam znac po południu. i jeśli tak to najlepiej na 10.00 ale potwierdzę po południu Quote
feliksik Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 wpłynęły pieniążki z bazarku od Aguchy za książę 19zł (6,20 za przesyłkę wysłałam do Gosi, [B]12,80zł[/B] - zostaje dla Duni) - dziękujemy Quote
Jasza Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dobrze, to czekamy na decyzję. Ja mogę zadzwonić wtedy i umówić, chyba, że Mama Jaagi ma chody ;-) Jak Dunia w nocy? Spokojniejsza troszkę? Dziękujemy za wpłaty bazarkowe!! Quote
yolanovi Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jasza, wysłałam Ci na maila fotke paragonu - dotarł? Quote
Jaaga Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ma chody :cool3:. A gdzie ich nie ma :evil_lol:? chyba spokojniejsza, ale dalej załatwia się w domu. Quote
Jasza Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 [quote name='yolanovi']Jasza, wysłałam Ci na maila fotke paragonu - dotarł?[/QUOTE] Zaraz sprawdzę. Dziekuję! Quote
Jasza Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 [quote name='Jaaga']Ma chody :cool3:. A gdzie ich nie ma :evil_lol:? chyba spokojniejsza, ale dalej załatwia się w domu.[/QUOTE] To czekamy na decyzję Jolanovi i wtedy Twoja mama umówi wizytę, dobrze? Dunia się załatwia w domu tylko w nocy, jak jest sama, tak? Między spacerami, w dzień - nie? To chyba też z powodu stresu.. Byle do piątku.... Quote
Recommended Posts