ulvhedinn Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Zwierzyna fufrem porasta w tempie bambusa:evil_lol: Niedługo będzie piękna, jeszcze tylko ciągle przy szyi ma zaczerwienione, no i zostana jej na zawsze podwójne końcówki uszu... ma takie- rozerwane? przecięte?- na ok 2 cm, dokładnie na samych czubkach:-( na szczęście też się ślicznie goją, no ale zrosnąć to się nie zrosną.... Komu pieknego, młodego, wychowanego, wesołego psa?:cool3: Quote
Magdina Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 podnoszę!!!biedula!!!!trzymam kciuki za piękne ,nowe futerko!! Quote
zdrojka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Wskakuj, "rozszczepiony batmanku" :loveu: Wszystko się zagoi, obrośniesz, jak na psa przystało i będziesz najpiękniejszą sunią na świecie! Taka z Ciebie fajna psica, domek tylko czeka! Quote
Dobermania Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Tak, tak, pokażcie zdjęcia a potem wklejcie do "Metamorfoz" :) Quote
ulvhedinn Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Dzisiaj spotkałam Kongę, a właściwie Korę, bo jednak to imię jej pasuje bardziej... i zaniemówiłam absolutnie:crazyeye: Słuchajcie, ona w ogóle nie jest łysa... no dobra miejscami futerko jeszcze cienkie i troszkę zaczerwienione pod szyją, ale reszta najnormalniej porosła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Myślę, że fotki będą maks w piątek:evil_lol: Quote
pixie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Piekna sunia...sunia piekna oj smieja sie juz me oczeta, na te fotki predko predko robcie fotki drogie ciotki! Quote
Korenia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 To Kora - wsawie poźniej reszte fot, bo net coś muli :[ Quote
Seaside Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Bardzo śmieszne - HAHAHAHAHA - JAJA SOBIE CHYBA CIOTKI TU ROBIĄ :mad: Oddajcie nam psa!!!!!!!, a nie bezwstydnie podmianki robicie!!!!! A na serio...SZOK!!!!! :crazyeye: Quote
zdrojka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ło matko!!! Niemożliwe :crazyeye: Pisałyście, że "zarasta meszkiem", ale to co widać na zdjęciu, to się opisać nie da! Piękne psisko! A ja się martwiłam, czy zarośnie :evil_lol: Quote
Magdina Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Rany Julek!!!piękność Nam Tu Wyrosła!! Dziewczyny A Kidy Jakis Wrocławski Psi Spacer??? Quote
loozerka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 az niesamowite, jak ona szybko doszla do siebie. Co ona musiala dostawac do jedzenia, skoro jej skora byla w takim stanie, a teraz tak szybko i chyba w miare latwo sie zregenerowala Quote
Korenia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nie wstawie za dużo fotek, bo nic nie widze ;/ Ikonki, obrazki nic mi sie nie wyswietla ;/ Quote
pucka69 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Nieeee, to niemożliwe! To jakiś inny pies jest!!! Poszłam specjalnie na str 5 do starych zdjęć! Jakie futro! Jakie uszy! Brawo dla Kongi-Kory!:klacz: Quote
Magdina Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 nasze brzydkie kaczątko:) z potworka w piękność! jak z bajki !!! Quote
irma Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ulv - wstaw ją na Metamorfozy to przemiana roku Quote
Aga_Mazury Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 Ja nie wierzę...to jakaś mistyfikacja ...ULv...:cool1: Tak szybko odrasta sierść..i do tego taka piękna...:multi: ...jak się chce to można... Quote
pixie Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Halo halo...tu Mikolaj :x-mas: ....oj przerwalo polaczenie... hmmm musialem pixie poprosic o pomoc:p Halo. halo.... :tree1: :tree1: Co slychac u panienki?:tree1::tree1: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Mam wiadomosc od Mikolaja zza morza! :x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: Quote
fona Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Zaniemowilam, zlalaman tym, ze nic nie wplywa do skarpety Kongi, przytuptalam dio niej na watek, bo dawno nie bylam, i... zaniemowilam Ulv, zywcem do nieba, zywcem :loveu: Quote
ulvhedinn Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Konga, a właściwie Kora, bo chyba jednak takie imie jej najbardziej pasuje, faktycznie robi wrażenie, jakby ją ktoś podmienił:evil_lol: Sierść jest już dłuższa niż na fotkach,w zasadzie nie widać "prześwitów", może jeszcze troszke na szyi, tam, gdzie miała najgorsze rany... Jest inteligentna, wobec dzieci łagodna i cierpliwa, wobec obcych lekko nieufna, a poza tym przylepka i całuśnik:multi: Kocha biegać, pięknie aportuje, daje łapkę i siada, teraz uczy się warować... Jedyne wady to to, ze płacze zostawiona, troszkę rozrabia i ma skłonność do ganiania kotów... W zasadzie istnieje szansa, że domek tymczasowy sie złamie i już-nie-łysa u nich zostanie:p wiecie- dzieci marudzą, pies jest kochany i bezproblemowy... Quote
ulvhedinn Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Byłyśmy dzisiaj w schronie sie pochwalić:evil_lol: I najpierw mi nie uwierzyli, ze to ta sama sucz, potem obejrzeli uszy... no i musiałam ją pokazać absolutnie wszystkim pracownikom, pani dyrektor cykneła foty i ogólnie Kora wzbudziła sensację:cool3: A co! Quote
loozerka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 a jak jej dalsze losy? Wiadomo juz czy ma dom? Quote
Recommended Posts