pixie Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 pixie napisał(a):Halo halo...tu Mikolaj :x-mas: ....oj przerwalo polaczenie... hmmm musialem pixie poprosic o pomoc:p Halo. halo.... :tree1: :tree1: Co slychac u panienki?:tree1::tree1: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Mam wiadomosc od Mikolaja zza morza! :x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas: :tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1: lada dzien nadejdzie prezent od Worel dyspozycja jest nastepujaca: ze jesli np ubranko nie jest dobre, czy tez Ulv uwazasz, ze, ze siersc juz odrosla, i zima nie straszna, moze wystawisz na bazarek, lub spieniezy w inny sposob i podreperujesz swoja skarpete sadze, ze obroza i smycz czerwona z kosteczkami..moze byc bardzo twarzowa dla Kory zwlaszcza teraz tak cudnie odrosnietej Worel ma egzaminy i bywa z rzadka na dogo..prosba bys potwierdzila czy doszlo;) gdybys tak zrobila jej w tej czerwieni krolewskiej fotki byloby bardzo milo Quote
ulvhedinn Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oooo, jak pieknie: nie-łysa panna dostanie prezenty na święta:evil_lol: obiecuję fotki, bo mam już aparat pożyczony:multi: I jeszcze mam miłą wiadomość na Święta.... Kora zostaje na zawsze w domu tymczasowym!!!! :multi: :eviltong: :multi: :eviltong: :multi: :eviltong: :multi: Quote
pucka69 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='ulvhedinn']Oooo, jak pieknie: nie-łysa panna dostanie prezenty na święta:evil_lol: obiecuję fotki, bo mam już aparat pożyczony:multi: I jeszcze mam miłą wiadomość na Święta.... Kora zostaje na zawsze w domu tymczasowym!!!! :multi: :eviltong: :multi: :eviltong: :multi: :eviltong: :multi: A to dopiero prezent pod choinkę dostała! Może powie coś w Wigilię?:evil_lol: Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Korenia'] :multi::multi::multi::loveu: HURRAAA!!!!! Quote
Korenia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Super :multi: :multi: Zmieńcie tytuł! Quote
loozerka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Oj, jak się ciesze, ze jeszcze jeden wątek znalazł taki finał :) Quote
carolinascotties Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 warto byłoby przenieść wątek :) Quote
Worel Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 :multi: :multi: :multi: to piekna opowiesc wigilijna... Quote
pixie Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Worel napisał(a)::multi: :multi: :multi: to piekna opowiesc wigilijna... nic dodac nic ujac... uszu nadstawiajcie, na pewno zagada po ludzku :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
rebellia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Tak się cieszę łysolku, że Ci się udało :placz: Quote
ulvhedinn Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 To może by nam mod przeniósł wątek?;) Quote
pixie Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 oby wiecej takich wiadomosci pod kubusiowa choinka Choinko zielona Pięknieś ustrojona! W bombkach i łańcuchach, W aniołkach... i duchach... Kuba dziś patronem Sierotek bezdomnych Kuba dziś z legionem Psów biednych i głodnych! /halbina/ -e-kartki do pobrania na kubusiowej stronie ! www.orlenowskikuba.pl Quote
ulvhedinn Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Konga ślicznie dziękuje Worel i Pixie za czerwony komplecik:loveu: Poza tym , niestety wiadomosci sa takie średnie- panna ma koszmarne zapalenie spojówek, ropa sie leje aż włoski wylazły wokół oczu, jakby miała co najmniej nużycę:-( Dostała krople i coś do przemywania, jak nie pomoze do znowu jazda do weta:-( Quote
ulvhedinn Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Na razie domek nierozmyślony... oczka juz zdrowe, za to uszy gorsze- ale leczymy:mad: No i Kora wygląda jak siostra Aksy:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jeśli ktoś poprosi o pomoc dla Kory- ostrzegam, jest to OSZUSTWO!!!! Owszem pieniądze są potrzebna ale nie na operację, tylko na odżywki i leczenie uszu- proszę chętnych o wpłaty JEDYNIE na konto AFN, z dopiskiem Konga lub psy ulv!!!!! Quote
ana289 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Właśnie dostałam maila od osób z prośbą o wpłaty: Dzień Dobry! Jesteśmy wolontariuszami w wiejskim schronisku w St. Mirowie W zagrodzie mamy ponad 89 sztuk psów i 36 kotów. Psy są często wygłodzone i chore. Ostatnio dotarła do nas około 2,5 roczna suka. Była i jest w strasznym stanie. Lekarz nie dawał jej sazns. Miała odmrożone poduszki u nóg, była zagłodzona... Lekarz po obserwacji stwierdził że suka ma guza na żołądku. Jest możliwość uratowania jej, tylko trzeba wykonać zabieg operacyjny, ale to nie u naszego lekarza. Operacja ta kosztuje ponad 250zł. Jest ciężko. Mamy mało sponsorów. Widzimy iż często bierze pani udział w aukcjach charytywnych, także myślimy że nie jest Pani obojętny los psiaków...więc prosimy o każdą pomoc. Liczy sie każda załotówka, a takich osób jak pan/i jest mało. Na życzenie możemy przesłać kilka fotografii wychowanków. Prosimy o odpowiedź czy możemy licz yć na pana/i pomoc. W przypadku najmniejszej pomocy podajemy konto: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Schronisko Reks St. Mirów 148 26-803 St. Mirów Bre Bank 81 1140 2004 0000 3002 4471 3900 Prosimy o każdą złotówkę Oto strona schroniska: http://www.schronisko.go.pl Prosimy o odpowiedź czy możemy lic zyć na pana/i pomoc Pozdrawiamy serdecznie! Tel: 078 301 55 51 GG: 84 89 42 Ponadto wczoraj dotarła do nas suczka Lusi która jest wykończona. Prosimy odpowiedzieć a prześlemy Panstwu zdjęcie okaleczonej suki , która przez ok 2 tygodnie była przywiązana do drzewa najprawdopodobniej w lesie. Schodzi jej sierść razem ze skórą, jest zapchlona , ma dużo kleszczy.... PROSIMY O POMOC !!! Jolanta Markowska i Łukasz Sobieraj Załączone jest zdjęcie Lucy z 5 strony:shake: - to chyba oszuści? Quote
ulvhedinn Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43066&page=6 Quote
Maksio2007 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='ulvhedinn']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=43066&page=6 Hej. Ja też dostałem takiego mejla - ale później zadzwoniłem po ten numer i to są poważni ludzie - starsze małżeństwo.. Myślę że tu nie chodzi o wyłudzenie kasy tylko o głupie dziecinne żarty. Napisałem do allegro i zablokują im konto - i wysłałem mejla że dziś o 12-00 zapukam do ich drzwi. Aha - sprawdzałem w NBP numer konta - również jest nie prawidłowy ... I miejscowości St. Mirów również nie ma .... :( Wszystko już sie wyjaśniło .... A te dzieciaki pewnie dostną od rodziców ... Pozdrawiam . Odp Aha i wiem już kto to jest !!!! Nie ma żadnych takich nazwisk jak tam się podpisali... To są jakieś 7 i 8 letnie dzieci ... Ja się z tego śmieje .. Przecież takie smarkacze nie mają nawet konta w banku. Poprostu bawili się ... Tylko że ktoś mógł uwierzyć i wysłać pieniądze Bóg wie gdzie ... Strone ze schronisko.go.pl usuneli i obiecali ze juz nie będą.. Wszystko sie wyjasniło a dzieciaki mają gorąca o.....:angryy: Haha... Tylko ze to zdjecie nie bylo smieszne. Ale na szczescie to nie "wyludzacze" pieniedzy - bo ja kiedys padlem ofiarą wyludzenia - na jakąś chorą kasie.. Dobrze ze jest forum Dogomania ... Można sie wymienic informacjami. Pozdrawiam Piotrek Quote
pixie Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='Maksio2007']Hej. Ja też dostałem takiego mejla - ale później zadzwoniłem po ten numer i to są poważni ludzie - starsze małżeństwo.. Myślę że tu nie chodzi o wyłudzenie kasy tylko o głupie dziecinne żarty. Napisałem do allegro i zablokują im konto - i wysłałem mejla że dziś o 12-00 zapukam do ich drzwi. Aha - sprawdzałem w NBP numer konta - również jest nie prawidłowy ... I miejscowości St. Mirów również nie ma .... :( Wszystko już sie wyjaśniło .... A te dzieciaki pewnie dostną od rodziców ... Pozdrawiam . Odp Aha i wiem już kto to jest !!!! Nie ma żadnych takich nazwisk jak tam się podpisali... To są jakieś 7 i 8 letnie dzieci ... Ja się z tego śmieje .. Przecież takie smarkacze nie mają nawet konta w banku. Poprostu bawili się ... Tylko że ktoś mógł uwierzyć i wysłać pieniądze Bóg wie gdzie ... Strone ze schronisko.go.pl usuneli i obiecali ze juz nie będą.. Wszystko sie wyjasniło a dzieciaki mają gorąca o.....:angryy: Haha... Tylko ze to zdjecie nie bylo smieszne. Ale na szczescie to nie "wyludzacze" pieniedzy - bo ja kiedys padlem ofiarą wyludzenia - na jakąś chorą kasie.. Dobrze ze jest forum Dogomania ... Można sie wymienic informacjami. Pozdrawiam Piotrek Maksio2007 witaj na dogo! D:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:ciekliwosc Twoja, wrazliwosc na losy braci mniejszych jest nam bardzo tutaj potrzebna! Brawo! zostan z nami! p.s. w mojej dogomaniackiej pamieci pozostaniesz jako Maksio2007 -Tropiciel:evil_lol: p.s.'' czy mozesz podac miasto z jakiego jestes i czy masz gg? lub inny komunikator -to w razie kontaktow pilnych, gdy jakas akcja pomocowa na dogo jest i trzeba cos sprawdzic w adnej miejscowosci, dzielnicy..... Quote
ana289 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Pixie - sprawa Maksia przeniosła się do wątku o oszustach allegro Quote
ulvhedinn Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Poza tym , że nie wierzę w dzieci, to nawet gdyby- sprawa już jest zgłoszona na policji. I nie zamierzamy się wycofać. Quote
rebellia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 i dobrze /huehuehue I'm still alive/ Quote
Recommended Posts