Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zwierzyna fufrem porasta w tempie bambusa:evil_lol: Niedługo będzie piękna, jeszcze tylko ciągle przy szyi ma zaczerwienione, no i zostana jej na zawsze podwójne końcówki uszu... ma takie- rozerwane? przecięte?- na ok 2 cm, dokładnie na samych czubkach:-( na szczęście też się ślicznie goją, no ale zrosnąć to się nie zrosną....

Komu pieknego, młodego, wychowanego, wesołego psa?:cool3:

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wskakuj, "rozszczepiony batmanku" :loveu:
Wszystko się zagoi, obrośniesz, jak na psa przystało i będziesz najpiękniejszą sunią na świecie!
Taka z Ciebie fajna psica, domek tylko czeka!

Posted

Dzisiaj spotkałam Kongę, a właściwie Korę, bo jednak to imię jej pasuje bardziej... i zaniemówiłam absolutnie:crazyeye: Słuchajcie, ona w ogóle nie jest łysa... no dobra miejscami futerko jeszcze cienkie i troszkę zaczerwienione pod szyją, ale reszta najnormalniej porosła:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Myślę, że fotki będą maks w piątek:evil_lol:

Posted

Ło matko!!! Niemożliwe :crazyeye:
Pisałyście, że "zarasta meszkiem", ale to co widać na zdjęciu, to się opisać nie da! Piękne psisko!
A ja się martwiłam, czy zarośnie :evil_lol:

Posted

az niesamowite, jak ona szybko doszla do siebie. Co ona musiala dostawac do jedzenia, skoro jej skora byla w takim stanie, a teraz tak szybko i chyba w miare latwo sie zregenerowala

Posted

Halo halo...tu Mikolaj :x-mas: ....oj przerwalo polaczenie...
hmmm musialem pixie poprosic o pomoc:p

Halo. halo....
:tree1: :tree1: Co slychac u panienki?:tree1::tree1:

:x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas:

Mam wiadomosc od Mikolaja zza morza!

:x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas::x-mas: :x-mas:

:tree1::tree1::tree1::tree1::tree1::tree1:

Posted

Zaniemowilam, zlalaman tym, ze nic nie wplywa do skarpety Kongi, przytuptalam dio niej na watek, bo dawno nie bylam, i... zaniemowilam

Ulv, zywcem do nieba, zywcem :loveu:

Posted

Konga, a właściwie Kora, bo chyba jednak takie imie jej najbardziej pasuje, faktycznie robi wrażenie, jakby ją ktoś podmienił:evil_lol: Sierść jest już dłuższa niż na fotkach,w zasadzie nie widać "prześwitów", może jeszcze troszke na szyi, tam, gdzie miała najgorsze rany... Jest inteligentna, wobec dzieci łagodna i cierpliwa, wobec obcych lekko nieufna, a poza tym przylepka i całuśnik:multi: Kocha biegać, pięknie aportuje, daje łapkę i siada, teraz uczy się warować... Jedyne wady to to, ze płacze zostawiona, troszkę rozrabia i ma skłonność do ganiania kotów... W zasadzie istnieje szansa, że domek tymczasowy sie złamie i już-nie-łysa u nich zostanie:p wiecie- dzieci marudzą, pies jest kochany i bezproblemowy...

Posted

Byłyśmy dzisiaj w schronie sie pochwalić:evil_lol: I najpierw mi nie uwierzyli, ze to ta sama sucz, potem obejrzeli uszy... no i musiałam ją pokazać absolutnie wszystkim pracownikom, pani dyrektor cykneła foty i ogólnie Kora wzbudziła sensację:cool3: A co!