Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bico napisał(a):
brak już słów na to wszystko....:(

jakie są na chwilę obecną poniesione koszty na leczenie, pobyt w klinice i żywienia maluszka?

Piesek wyleczony i podtuczony zostanie ogłoszony i mam nadzieję, że ktoś sensowny go wypatrzy....

Nie znam kosztów, kazałam po prostu ratować, choć nie dawali mu praktycznie szansy na przeżycie.
Co do żywienia to dostał od lekarza próbki karmy weterynaryjnej więc chociaż te koszty odpadają póki co.

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Jest cudowny !!!!gdzie pójdzie po klinice ?

Nigdzie tak jak Nana i Gacek, nie mam dla nich miejsca...
Miałam go zabrać do siebie ale mam Perełkę:shake: Miejsca szukają tez pozostałe szczeniaki:-(

Posted

ladySwallow napisał(a):
Trzymam kciuki, żeby było lepiej. Jak będę potrzebna, to dzwoń ;)

Dzwonię wręcz wydzwaniam wyjmij telefon z szafy:mad:

Posted

MaDi napisał(a):
Z maluchem jest kiepsko:( niby nawet je ale jest strasznie słaby. Mam nadzieję,że jutro będzie lepiej.

.......:( trzymam mocno kciuki za okruszka !

Posted

Mały ma się całkiem dobrze, jak tylko złapie troche sił zajmę się jego tragiczną skórą.
Reszta dzieciaków nadal nie ufa człowiekowi, pilnie szukam dla nich DT chce rozgospodarować chociaż po jednym.

Posted

MaDi Tobie to się trafiają przypadki!!!! masakra jakaś...
aż się nie chce wierzyć, że takie wyrodnialce chodzą po ziemi :( biedna odstrzelona sunia.. a dzieciak - słów brak.
Dobrze, że chłoptaś walczy! mizianka dla całej rodzinki i dla Ciebie MaDi ;)

Posted

MaDi napisał(a):

Reszta dzieciaków nadal nie ufa człowiekowi, pilnie szukam dla nich DT chce rozgospodarować chociaż po jednym.

Ponawiam prosbe:placz:

Posted

Potrzebne są DT oraz fundusze na leczenie:(
Maluch nawarczał dzisiaj na mnie a następnie pomerdał ogonem w sumie nie ma się co dziwić przecież dopiero uczy się prawidłowych zachowań.