Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 576
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Mała pojedzie jednak w czwartek, jadę do lekarza to ją zawiozę . Domek był zgłoszony w dziale przygarnę psa tu na dogo, mieszkanie w bloku, ale czeste wyjazdy na działkę w Borach. Myslę, że będzie wszystko ok:)
:loveu::multi::thumbs::Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Lara od czwartku w nowym domku:) Bardzo fajna rodzina. Na weekend była na działce , gdzie się wybiegała :) Mam zdjęcia w telefonie, jak zgram to wrzucę. Pani Lary dała 50zł -pieniązki przeznaczę na odrobaczenie i odpchlenie Greci i Kreci , a reszta przeznaczona zostanie na sterylizację . Pipi- twoje wpłaty dochodzą i zostaną przenaczone na sterylki- dzięki!
Zgłosił się jeden domek z Bydgoszczy teraz, będę wysyłac foty i zobaczymy.

Posted

Domek w Bydgoszczy nieaktualny.
Ale z dobrych więsci, to Grecia pojechała właśnie do domku:) Mieszka w Legionowie , z Państwem miałam już długi kontakt i w końcu dzisiaj przyjechali. Grecia będzie miałą w domu do towarzystwa sunie 5 letnią też adoptowaną i wiele atrakcji, bo jej nowi właściciele są bardzo aktywni i dużo spędzają czasu na łonie natury:) Ma już umówiony zabieg sterylki na piątek , a potem już tylko pozostają wypady na ryby, grzyby itp;) Bardzo się cieszę!!

Posted

PILNIE szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla kociąt w miejscowości RYPIN. Kujawsko-pomorskie. Zwrócę za bilet, czy paliwo, ale ogromnie proszę o pomoc. Będę wdzięczna za info na priv :oops:

Posted

Gumiś miewa się dobrze, wesoły jest , lubi głaskanie-aż oczy zamyka tak mu dobrze wtedy. Jest pieskiem karnym i posłusznym. Bardzo czysty!!!!
Trochę nie bardzo przypomina tego labradora:evil_lol:

Ma piękne jasno bursztynowe oczy. Wyrosnie na takiego średniaczka w kolano.
Promujemy Gumisia;)

Posted

Takie slicznosci kochane, ze lza sie kreci. Do domciu pojda szybko,bo ja tak czuje. Gumisiowi domek najlepszy poproszę ciociu Aniu;):loveu:

Posted

A to jeszcze opowiem Wam śmieszną historię dotyczącą naszego rodzynka, który mieszka w Brodnicy. Bo oni chodzą do tego weta co i ja i ostatnio wetka mi opowiadała, jak przyszła właścicielka z zawiniątkiem...i mówi, że psiak się jakoś tak drapie i oni też...Wetka patrzy co ona przyniosła, ale to nic psiego...i się okazało, że córki były na koloniach i przywiozły wszy:) hihi..to miała rodzina co robić;)