Evelin Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Larciu,spodobaj sie domkowi :) Trzymam kciuki! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Chyba się udało;) Lara zamieszka w Toruniu, ale więcej napiszę jak sunia będzie już na 100% u siebie. Albo w niedzielę albo w czwartek. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Mała pojedzie jednak w czwartek, jadę do lekarza to ją zawiozę . Domek był zgłoszony w dziale przygarnę psa tu na dogo, mieszkanie w bloku, ale czeste wyjazdy na działkę w Borach. Myslę, że będzie wszystko ok:) Quote
Evelin Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Nawet nie masz pojęcia jak mnie to cieszy..jutro napiszę pw, bo mam inne zdanie niz to,które Ty wyrazilaś w pw :) Quote
Pipi Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Mała pojedzie jednak w czwartek, jadę do lekarza to ją zawiozę . Domek był zgłoszony w dziale przygarnę psa tu na dogo, mieszkanie w bloku, ale czeste wyjazdy na działkę w Borach. Myslę, że będzie wszystko ok:):loveu::multi::thumbs::Rose: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Lara od czwartku w nowym domku:) Bardzo fajna rodzina. Na weekend była na działce , gdzie się wybiegała :) Mam zdjęcia w telefonie, jak zgram to wrzucę. Pani Lary dała 50zł -pieniązki przeznaczę na odrobaczenie i odpchlenie Greci i Kreci , a reszta przeznaczona zostanie na sterylizację . Pipi- twoje wpłaty dochodzą i zostaną przenaczone na sterylki- dzięki! Zgłosił się jeden domek z Bydgoszczy teraz, będę wysyłac foty i zobaczymy. Quote
Pipi Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Trzymam za domek w Bydgoszczy Ciesze sie, ze Lara juz u siebie, dziekuje. Quote
Randa Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ale fajnie, jeszcze dwie gówniarki żeby domki szybko znalazły:multi::multi::multi: Quote
mgie Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 Tablica dla Grety : http://tablica.pl/oferta/greta-5-miesiecy-oryginalnie-umaszczona-czarno-dropiata-kocha-ludzi-szuka-domu-IDjM9D.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Domek w Bydgoszczy nieaktualny. Ale z dobrych więsci, to Grecia pojechała właśnie do domku:) Mieszka w Legionowie , z Państwem miałam już długi kontakt i w końcu dzisiaj przyjechali. Grecia będzie miałą w domu do towarzystwa sunie 5 letnią też adoptowaną i wiele atrakcji, bo jej nowi właściciele są bardzo aktywni i dużo spędzają czasu na łonie natury:) Ma już umówiony zabieg sterylki na piątek , a potem już tylko pozostają wypady na ryby, grzyby itp;) Bardzo się cieszę!! Quote
Randa Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 ja też się cieszę:lol: czyli została Kretka http://allegro.pl/show_item.php?item=1816601951 Quote
buniaaga Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 super wieści powodzenia dla Greci w nowym domku:) Trzymam kciuki za Kretkę! Quote
kinia098 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 PILNIE szukam osoby do wizyty przed adopcyjnej dla kociąt w miejscowości RYPIN. Kujawsko-pomorskie. Zwrócę za bilet, czy paliwo, ale ogromnie proszę o pomoc. Będę wdzięczna za info na priv :oops: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Gumiś miewa się dobrze, wesoły jest , lubi głaskanie-aż oczy zamyka tak mu dobrze wtedy. Jest pieskiem karnym i posłusznym. Bardzo czysty!!!! Trochę nie bardzo przypomina tego labradora:evil_lol: Ma piękne jasno bursztynowe oczy. Wyrosnie na takiego średniaczka w kolano. Promujemy Gumisia;) Quote
buniaaga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 piękny Gumiś!! trzymam kciuki żeby szybko domek znalazł! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A to jeszcze pokażę jak wyrosła Goga- teraz ma na imie Kawa i jest domowym przytulakiem, a miała w wiekszość czasu biegać po podwórku hahaha. Są z niej bardzo zadowoleni! Cudna jest nie?:) Quote
buniaaga Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Goga-Kawa ale wyrosła a umaszczenie ma świetne! Quote
Pipi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Takie slicznosci kochane, ze lza sie kreci. Do domciu pojda szybko,bo ja tak czuje. Gumisiowi domek najlepszy poproszę ciociu Aniu;):loveu: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 A to jeszcze opowiem Wam śmieszną historię dotyczącą naszego rodzynka, który mieszka w Brodnicy. Bo oni chodzą do tego weta co i ja i ostatnio wetka mi opowiadała, jak przyszła właścicielka z zawiniątkiem...i mówi, że psiak się jakoś tak drapie i oni też...Wetka patrzy co ona przyniosła, ale to nic psiego...i się okazało, że córki były na koloniach i przywiozły wszy:) hihi..to miała rodzina co robić;) Quote
Randa Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 No tak, lepiej byłoby na psa zwalić:lol: Quote
Recommended Posts