agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witamy :) to może jakieś fotki? tylko ja bym prosiła tak normalnie, nie w linkach ;) lepiej sie ogląda ;) Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='agaciaaa']Witamy :) to może jakieś fotki? tylko ja bym prosiła tak normalnie, nie w linkach ;) lepiej sie ogląda ;) Mam jedną fajną fotkę wczorajszą ale to nie Tiny i Sary :cool3: Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Zgadzam się, niebo piękne :loveu: Wstawiaj jeszcze :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Piękne niebo :loveu: Wiem :evil_lol: BBeta napisał(a):Zgadzam się, niebo piękne :loveu: Wstawiaj jeszcze :diabloti: Dzięki :cool3: Ale ja nie mam już co wstawiać.. chyba że siebie :evil_lol: A to galeria TiSy :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Wiem :evil_lol: Dzięki :cool3: Ale ja nie mam już co wstawiać.. chyba że siebie :evil_lol: A to galeria TiSy :eviltong: Dawaj siebie!!!! Tina i Sara na pewno sie nie obrażą :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Dawaj siebie!!!! Tina i Sara na pewno sie nie obrażą :evil_lol: Nie ma mowy, na zawał tu padniecie :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Nie ma mowy, na zawał tu padniecie :evil_lol: DAWAJ!! Ja swoje dałam, mimo że są brzydkie :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a):DAWAJ!! Ja swoje dałam, mimo że są brzydkie :eviltong: Cicho tam, nic nie dam :evil_lol: Właśnie se zszywacz wbiłam w palec a nie kartke :angryy: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Cicho tam, nic nie dam :evil_lol: Właśnie se zszywacz wbiłam w palec a nie kartke :angryy: bez dyskusji!! Dajesz fotke i koniec!!! chociaż jedna!!!! ten zszywacz to za kare :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Brrr :mdleje: Nie umieraj! :placz::evil_lol: agaciaaa napisał(a):bez dyskusji!! Dajesz fotke i koniec!!! chociaż jedna!!!! ten zszywacz to za kare :evil_lol: Ja już dawałam, gdzieś w zimie, poszukaj se :evil_lol: Jaką kare?! Jaką kare?! :mad::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a): Ja już dawałam, gdzieś w zimie, poszukaj se :evil_lol: Jaką kare?! Jaką kare?! :mad::evil_lol: To jak już dawałaś, to możesz dać jeszcze raz, nie chce mi sie szukać :evil_lol: za kare że jesteś beee :diabloti: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Daaaaj fotki :siara: Czyje? :eviltong: [quote name='agaciaaa']To jak już dawałaś, to możesz dać jeszcze raz, nie chce mi sie szukać :evil_lol: za kare że jesteś beee :diabloti: Mwahahaha :evil_lol: zawał :eviltong: -> click <- Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Tina.Sara'] Mwahahaha :evil_lol: zawał :eviltong: -> click <- :mdrmed: bardzo fajna fotka! i o co było tyle zachodu? :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a)::mdrmed: bardzo fajna fotka! i o co było tyle zachodu? :eviltong: Ty już dobrze wiesz o co :cool3: Przeleciałam pół twojej.. ehm, znaczy się Sary galerii i znalazłam twoje :multi: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O bosz... ja sie ide schowac :cool3: Fju fju :cool3: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):Ty już dobrze wiesz o co :cool3: Przeleciałam pół twojej.. ehm, znaczy się Sary galerii i znalazłam twoje :multi: eeeee i po co szukałaś? :shake: brzydkie są, nie miałam ładniejszych razem z Sarą. dopiero wczoraj mi koleżanka wysłała takie co mi kiedyś z Sarunią robiła ;) ale też są nieładne :shake: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a):O bosz... ja sie ide schowac :cool3: Fju fju :cool3: Nie ma takiej potrzeby, żeby się schować :cool3: blah blah miało być xD agaciaaa napisał(a):eeeee i po co szukałaś? :shake: brzydkie są, nie miałam ładniejszych razem z Sarą. dopiero wczoraj mi koleżanka wysłała takie co mi kiedyś z Sarunią robiła ;-) ale też są nieładne :shake: Marudzisz. Pokaż :eviltong: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Tina.Sara napisał(a): Marudzisz. Pokaż :eviltong: Ja nie tokarz :eviltong: buahaha :evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 agaciaaa napisał(a):Ja nie tokarz :eviltong: buahaha :evil_lol: Dawaj!!! :mad: bo cię zszywaczem poszczuję :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Już sie boje :evil_lol: przecież to galeria Tiny i Sary, a nie agaci :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ale w galeri Sary i jej panci takie zdjęcia to nic złego :cool3: Quote
Recommended Posts