Pimpek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tina.Sara napisał(a):Hej, będą :D Dzisiaj, for example :eviltong: No to dawać :cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Nie teraz :eviltong: mykam do szkoły na dyskotekę integracyjną tych co przyszli (1 klas) xD :bye: Quote
Anetka83 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 kochane psiaki :loveu: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P1010069-1.jpg Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tina.Sara napisał(a):Nie teraz :eviltong: mykam do szkoły na dyskotekę integracyjną tych co przyszli (1 klas) xD :bye: Już? Tożto pierwszy weekend dopiero, a tu już dyskoteki :cool3: Quote
Dobcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć;) Nie ma jak szybka integracja:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ta, szczególnie że nasza klasa troche wyrośnięta :eviltong: Boże, jak tym pierwszakom sie powie, że to bal a nie dyskoteka to przychodzą na galowo ubrani. Wszyscy sie z nich śmiali :cool3: Ale ogólnie było bosko :loveu: troche sie potańczyło itd. Wyszliśmy paczką godzinke wcześniej bo nic sie nie działo i polazliśmy do maca. I tu, o 19:00, do mnie kumpela pisze 'szkoda, że poszliście, było zaje2biście. wszyscy tańczyli i śpiewali' NO SUPER PO PROSTU :mdleje: na następnej zostaje do końca. Quote
agaciaaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Cześć laski ;) fajnie tak od razu dyskoteki macie na początku roku :cool3: kiedy fotki? :mad: Quote
furciaczek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wy to macie dobrze u mnie w szkole zadnych imprez nie bylo:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Co to za imprezy gdzie tylko umc, umc, umc, umc... :shake: :p Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]witam poimprezowe towarzystwo ;):multi::multi::multi:[/FONT] Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witam poimprezowe towarzystwo ;-):multi::multi::multi: [/FONT]Hej :multi: [quote name='furciaczek']Wy to macie dobrze u mnie w szkole zadnych imprez nie bylo:shake: [quote name='agaciaaa']Cześć laski ;-) fajnie tak od razu dyskoteki macie na początku roku :cool3: kiedy fotki? :mad: No fajnie, fajnie :eviltong: A foty wam dam jak ktoś zgadnie kto zawitał do nas na podwórko: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wiedzialam cholera no jak on ma i zapomnialam:placz: :placz: zapodaj pierwsza litere to se przypomne:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 moge ci ostatnią dać, bo jak pierwszą to ci za bardzo ułatwi :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):moge ci ostatnią dać, bo jak pierwszą to ci za bardzo ułatwi :eviltong: nie kochasz mnie:-( :placz: Quote
sota36 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Oczien dawno nas niet u was! Oczeń!!!! izwienitie! O kurde! po rusku ja nie zabyla!!!!! Oczień umna ja!!! A Was my pazdrawliaju!!!! i maja sobaka toze!!! Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Juz wiem:multi: DUDEK:loveu: tak mial na imie pies moje babci z tad wiem:cool3: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):nie kochasz mnie:-( :placz: No jasne że nie :evil_lol: _ _ _ _ K sota36 napisał(a):Oczien dawno nas niet u was! Oczeń!!!! izwienitie! O kurde! po rusku ja nie zabyla!!!!! Oczień umna ja!!! A Was my pazdrawliaju!!!! i maja sobaka toze!!! GUUUUUUUUTKIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! :loveu::multi::multi::multi: Kolejna osoba, którą ściągnęłam myślami... Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ...dudek ....jeszcze na żywca nie spotkalam :shake: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/_P1010006.jpg [/FONT] Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wczesniej juz Ci napisalam co to za ptasie:cool3: :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 ooooooo! BRAAAAAAAWO! edit: nie nadążam za wami :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a):to teraz chce zdiecia:mad: :siara: a nie sądzisz, że najpierw je musze zrobić? :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tina.Sara napisał(a)::siara: a nie sądzisz, że najpierw je musze zrobić? :evil_lol: :placz: ja sie tak nie bawie Quote
Tina.Sara Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 furciaczek napisał(a)::placz: ja sie tak nie bawie mam tylko resztki tych starych :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Tina.Sara napisał(a):mam tylko resztki tych starych :eviltong: moga byc:loveu: Quote
Recommended Posts