Tina.Sara Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']a mnie miło ze sprawiłam wam tym radość :loveu::loveu::loveu: a teraz nie wiem co powiedzieć :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: http://youtube.com/watch?v=Ndp_27l3XcA macie, nacieszcie sie filmikiem zrobionym z nudów :eviltong: w moim profilu na youtube znajdziecie więcej :cool3: Quote
Pimpek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Fajny filmik - już widziałam :D A te fotki już wklejałaś czy nie ?? Quote
Tina.Sara Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Sylwuś, dziękuję :evil_lol: Paula, wklejałam ileś tam stron wstecz :cool3: Będę brutalna. JA TU WKLEJAM FOTY :mad::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jaka romantyczna muzyka na filmiku :evil_lol: http://i136.photobucket.com/albums/q195/Kate-A/P4223141.jpg ale brudasy :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Tina.Sara napisał(a):no dobra, to o czym chcesz dyskutować? :diabloti: eeee ty cos wymysl to twoja galeria:evil_lol: filmik super:loveu: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Matko Boska, już jutro szkoła :shake: nawet się nie obejrzałam i już minęły wakacje :eviltong: I fot TiSy mało będzie... :eviltong: Dzisiaj jakieś tam porobię :D [quote name='agaciaaa']Jaka romantyczna muzyka na filmiku :evil_lol: http://i136.photobucket.com/albums/q...A/P4223141.jpg ale brudasy :eviltong: No cóż... Trzeba jakoś wyrazić uczucia Reksa do Tiny :evil_lol: (:stupid:) No co ty, czyste są :eviltong: [quote name='furciaczek'] eeee ty cos wymysl to twoja galeria:evil_lol: filmik super:loveu: No więc pokaż mi swoją autobiografię :evil_lol: Dzięki :loveu: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 hej:) nio ja jestem antytalencie jesli chodzi o takie sprawy wiec nie pokaze:eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To musisz zrobić duuuuuuuuuużo zdjęć żeby potem mieć co wstawiać :) A ja mam jeszcze miesiąc wakacji :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):hej:smile: nio ja jestem antytalencie jesli chodzi o takie sprawy wiec nie pokaze:eviltong: Jakie znów antytalencie? :mad: agaciaaa napisał(a):To musisz zrobić duuuuuuuuuużo zdjęć żeby potem mieć co wstawiać :smile: No ba :cool3: Się zrobi. Ale nie wiem kiedy :shake: Dzisiaj mam cały dzień zawalony :eviltong: A mogłam to wszystko do szkoły wczoraj przyszykować... :eviltong: agaciaaa napisał(a): A ja mam jeszcze miesiąc wakacji :eviltong: No tak, dołuj mnie dalej :eviltong: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 ja jedynie potrafie wstawic normalny filmik... przerabiac nie umiem:roll: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tina.Sara napisał(a):No ba :cool3: Się zrobi. Ale nie wiem kiedy :shake: Dzisiaj mam cały dzień zawalony :eviltong: A mogłam to wszystko do szkoły wczoraj przyszykować... :eviltong: No tak, dołuj mnie dalej :eviltong: To jutro zrób, przecież jutro tylko rozpoczęcie roku ;) Ja Cie wcale nie chce zdołować :evil_lol: jak dorośniesz, też będziesz miała 3 miechy wakacji :eviltong: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 furciaczek, oj tam :glaszcze: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 agaciaaa napisał(a):To jutro zrób, przecież jutro tylko rozpoczęcie roku ;-) Ja Cie wcale nie chce zdołować :evil_lol: jak dorośniesz, też będziesz miała 3 miechy wakacji :eviltong: Naprawdę? :cool3: Uhhh, ale teraz dołujesz :evil_lol: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tina.Sara napisał(a):furciaczek, oj tam :glaszcze: a jakie sa programy to takich filmikow:cool3: ja pojecia niemam... a co do szkoly to hmmmm ja mam dozywotnie wakacje juz:diabloti: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):a jakie sa programy to takich filmikow:cool3: ja pojecia niemam... a co do szkoly to hmmmm ja mam dozywotnie wakacje juz:diabloti: Windows Movie Maker, Ulead Video Studio, Sony Vegas... :cool3: Ooooż :mad::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):a co do szkoly to hmmmm ja mam dozywotnie wakacje juz:diabloti: No i kto tu ma dobrze :evil_lol: ale jak sie do szkoły nie chodzi, to chyba sie pracuje, co? :razz: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Tina.Sara napisał(a):Windows Movie Maker, Ulead Video Studio, Sony Vegas... :cool3: Ooooż :mad::evil_lol: hmmm to moze cos pokombinuje z tym windowsem bo tak sie sklada ze go gdzies widzialam u siebie na kompie:roll: agaciaaa napisał(a):No i kto tu ma dobrze :evil_lol: ale jak sie do szkoły nie chodzi, to chyba sie pracuje, co? :razz: Mojej pracy nie mozna nazwac praca:evil_lol: tak wiec mam prawie jak w raju:diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):Mojej pracy nie mozna nazwac praca:evil_lol: tak wiec mam prawie jak w raju:diabloti: Też tak chcę!! Proszę o szczegóły :razz: Quote
Tina.Sara Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):hmmm to moze cos pokombinuje z tym windowsem bo tak sie sklada ze go gdzies widzialam u siebie na kompie:roll: windows jest prościutki :eviltong: za uleadem nie przepadam, a vegasa nie mam bo jest strasznie drogi :diabloti: a teraz idę robić foty :p Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 agaciaaa napisał(a):Też tak chcę!! Proszę o szczegóły :razz: hehe podstawa jest to ze twoim szefem musi byc Zyd... co ciekawe Moshe twierdzi ze Hitler dobrze robil:roll: Tina.Sara napisał(a):windows jest prościutki :eviltong: za uleadem nie przepadam, a vegasa nie mam bo jest strasznie drogi :diabloti: a teraz idę robić foty :p tylko ja chce zobaczyc te foty jeszcze dzisiaj:cool3: jak nie to:mad: Quote
agaciaaa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 furciaczek napisał(a):hehe podstawa jest to ze twoim szefem musi byc Zyd... co ciekawe Moshe twierdzi ze Hitler dobrze robil:roll: yyyy... to ja już chyba nie chce nic wiedzieć :razz: Też sie domagam fotek jeszcze dziś! Quote
Alicja Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 :multi:witanko :loveu: w ostatni dzionek waszych wakacji :razz: Quote
furciaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Tina.Sara']mam foty :razz: niewidze:diabloti: Quote
Recommended Posts