Jump to content
Dogomania

szok.....szok - PSI KOŚCIOTRUP - w super DT, jest powolutku szykowany do adopcji

Recommended Posts

Posted

Jak by się nie patrzeć....gdyby nie twoja pomoc, to naszej by nie było ;)[quote name='lolka']a wiecie, że nigdy Leoś nie uzbierał by tylu pieniążków bez Waszej pomocy za co jestem dozgonnie wdzięczna.......ale czuje się tez nieco zmieszana, aż mi głupio[/QUOTE]

• Replies 881
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lolka']ROZLICZANKO .......:) :) dziękuję wszystkim bardzo, bardzo z całego serca .....czekam teraz na fotorelację z DT i szczegółowe wieści
[B][SIZE=3][COLOR=darkred][SIZE=2][COLOR=black][SIZE=3][COLOR=darkred]POPRZEDNI STAN - 2598,80
[COLOR=black][SIZE=2][COLOR=blue]13.06[/COLOR]
41 zł - Javena (bazarek)
50 zł - Katarzyna S.
[COLOR=blue]14.06[/COLOR]
927,85 zł - Selenga - allegro
40 zł - Ewa Sa.
100 zł - Ewa Sk.
[COLOR=blue]15.06[/COLOR]
100 zł - Estera R.
[COLOR=blue]17.06[/COLOR]
100 zł Grażyna M.
250,32 zł - Dzieci ze Szkoły Podstawowej w Sulikowie
50 zł - Anna S.
[COLOR=blue]20.06[/COLOR]
50 zł - Fundacja AZYL na prośbę E.Dubowicz - od Kazia
...............................
[COLOR=darkred] RAZEM: 1709, 17 zł[/COLOR]
[COLOR=red]CHWILA DLA PUPILA[/COLOR]
[COLOR=blue]12.06[/COLOR]
5 zł - fl.claudia.....
10 zł - shannon.......
[COLOR=blue]14.06[/COLOR]
10 zł - daria.pilipaj.......
15 zł - mag.matusz.....
[COLOR=blue]16.06[/COLOR]
20 zł - owdanejszon.....
[COLOR=blue]17.06[/COLOR]
20 zł - anusja.....................................
[COLOR=darkred]RAZEM: 80 zł minus prowizja 1 zł - 79 zł
..........................................................
[SIZE=3]KWOTA CAŁKOWITA: 4386,97[/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE]
A może jednak warto chociaz parę złotych przekazać na jakąs inną biedę? Może niekoniecznie 1000 zł, ale chociaż 400-500?
Ja bym była "za" takim rozwiązaniem...

Pzdr.

Posted

Przepraszam Leosiu,ale Dina chca wyrzucic z hotelu.ZAJRZYJCIE PROSZE I ROZSYLAJCIE.
[B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/192501-Maluszek-Dino-ju%C5%BC-u-Jamora%21-wsparcie-duchowe-i-nie-tylko-mile-widziane"]Maluszek Dino już u Jamora! wsparcie duchowe i nie tylko mile widziane[/URL][/B]

Posted

[quote name='lolka']są wpisane w pierwszym poście w całkowitym rozliczeniu (07.06) ....tu wpisuje tylko nowo zaksięgowane wpłaty a na pierwszej jest wszystko[/QUOTE]
aaaa, to przepraszam, nie zorientowałam się.
Obawiałam się, że potwierdziłyście wpływ pieniędzy na "słowo honoru", a pieniądze nadal pływają po łączach bankowych

Posted

[quote name='Asiaczek']A może jednak warto chociaz parę złotych przekazać na jakąs inną biedę? Może niekoniecznie 1000 zł, ale chociaż 400-500?
Ja bym była "za" takim rozwiązaniem...

Pzdr.[/QUOTE]
Asiu, nie uważam, że to rozsądne.
Poczytaj wątek Dina.
Deklaracje były, a teraz ich nie ma i co będzie z psem?
Poniewierka? Schron?

Posted

dziewczyny wielkie dzięki za zgodę w przekazaniu jakiejś Leosiowej części dla innego bidoka........ja nie wybieram , tylko wspólnie bysmy zadecydowały......
a potem jak już zapadnie decyzja dla kogo musze na FB się zapytać chociaż pro forma czy jest zgoda, bo stamtąd sporo pieniążków równiez wpłynęło

a wracając do Leosia to mimo, z jeszcze nie mam fotek możecie mi uwierzyć , że chłopak nam rozkwita......jest rozpieszczany do granic możliwości i są bijatyki kto ma z nim na spacer pomykać......każde z dzieciaków próbuje go przekupić na swój sposób :) , naprawdę to była dobra decyzja i wiemy już że będzie trzeba mu szukać domu koniecznie z dzieciakami, on jest do takiego zycia wręcz stworzony
oni wspólnie dom roznoszą :) :)

Leoś zaczyna już wybrzydzać z jedzeniem.....zastrajkował i nie chce jeśc karmy ani suchej ani puszek które mu kupiłyśmy.....tych wypasnych....woli rosół i mięsko z niego, a do tego podczas posiłków pod stołem ma misję, bo każdy mu smakołyki podsuwa pod nos w ramach przekupstwa.......

Posted

[quote name='inga.mm']Asiu, nie uważam, że to rozsądne.
Poczytaj wątek Dina.
Deklaracje były, a teraz ich nie ma i co będzie z psem?
Poniewierka? Schron?[/QUOTE]

Leoś ma tak dużo pieniędzy, że naprawdę można się spokojnie podzielić bez obawy o jego przyszłość

Posted

Cudne wieści :loveu: [quote name='lolka']dziewczyny wielkie dzięki za zgodę w przekazaniu jakiejś Leosiowej części dla innego bidoka........ja nie wybieram , tylko wspólnie bysmy zadecydowały......
a potem jak już zapadnie decyzja dla kogo musze na FB się zapytać chociaż pro forma czy jest zgoda, bo stamtąd sporo pieniążków równiez wpłynęło

a wracając do Leosia to mimo, z jeszcze nie mam fotek możecie mi uwierzyć , że chłopak nam rozkwita......jest rozpieszczany do granic możliwości i są bijatyki kto ma z nim na spacer pomykać......każde z dzieciaków próbuje go przekupić na swój sposób :) , naprawdę to była dobra decyzja i wiemy już że będzie trzeba mu szukać domu koniecznie z dzieciakami, on jest do takiego zycia wręcz stworzony
oni wspólnie dom roznoszą :) :)

Leoś zaczyna już wybrzydzać z jedzeniem.....zastrajkował i nie chce jeśc karmy ani suchej ani puszek które mu kupiłyśmy.....tych wypasnych....woli rosół i mięsko z niego, a do tego podczas posiłków pod stołem ma misję, bo każdy mu smakołyki podsuwa pod nos w ramach przekupstwa.......[/QUOTE]

Posted

Wieści rzeczywiście cudne :)
Tylko nie bardzo sobie wyobrażam przenoszenie go do DS. Leoś może to i zniesie, ale dzieci? :evil_lol:
No ale żeby nie było tak wesoło, to ja się dopominam zdecydowanie o FOTKI - cały czas zalegam z dokończeniem allegro, bo ludziska fotek radosnego Leosia nie dostali :mad:

Posted

[quote name='lolka']Leoś ma tak dużo pieniędzy, że naprawdę można się spokojnie podzielić bez obawy o jego przyszłość[/QUOTE]
To jeśli taka decyzja zapada, żeby podzielić się z innym piesem, to czy ułatwieniem będzie przekazanie dochodu z Tulinkowego Sklepiku np. na Diunę, która potrzebuje kasy na leczenie oczu?
Ponieważ na bazarku wyrażono zgodę na przekazanie dochodu Kazia na dowolnego pieska w potrzebie ratowania zdrowia, dochód Kazia był przekazany na Leosia, który wtedy, w mojej ocenie, był najbardziej potrzebującym pieskiem. Może teraz skorzysta Dunia? Może znajdziecie pieska w większej potrzebie ratowania zdrowia?

Posted

[quote name='lolka']Leoś ma tak dużo pieniędzy, że naprawdę można się spokojnie podzielić bez obawy o jego przyszłość[/QUOTE]

lolka, uwierz mi, że różne rzeczy działy się na dogo, byłabym ostrożna....i nie dzieliła skóry na niedźwiedziu. Póki co Leoś jest jeszcze objęty opieką weterynaryjną, nie ma ds. Może poczekać trochę aż jego sytuacja się jeszcze bardziej ustabilizuje?

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/210000-Splacamy-mega-dlug-za-pszczynski******...BUDRYSEK-sama-nie-da-rady...pomozmy?p=17124503#post17124503[/URL]

Posted

Ja wiem, że w zyciu, a szczególnie tutaj na DGM, różnie się plota losy naszych podopiecznych. Ale czy uważacie, że 200-300 czy nawet 400 zł tak bardzo obnizy poziom życia Leosia...?
A może jednak warto zaryzykować...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja wiem, że w zyciu, a szczególnie tutaj na DGM, różnie się plota losy naszych podopiecznych. Ale czy uważacie, że 200-300 czy nawet 400 zł tak bardzo obnizy poziom życia Leosia...?
A może jednak warto zaryzykować...

Pzdr.[/QUOTE]

ja uważam, że przekazanie innemu psu nawet 1000 zł nie stanowi ryzyka dla Leosia (nadal zostanie mu ponad 3000zł) tym bardziej, że jedynymi wydatkami na dzień dzisiejszy jest opłata DT i w przyszłości kastracja gdy już nabierze ciałka ....jak już wspomniałam kupowanie mu specjalnej karmy na dzień dzisiejszy nie ma sensu, gdyż Leoś nią wzgardza, woli gotowane , świeże dania .....nie zapeszając Leoś jest zdrowy a nawet jak tfu tfu coś się urodzi to i tak ma spore zabezpieczenie

ja się nie upieram jak osioł, tylko szkoda mi tak kisić pieniądze wiedząc ile innych jest w potrzebie .....ale skoro są obiekcje to siedze cicho dopóki nie dojdziemy do porozumienia :)

Posted

To przekaż, proszę, pieniądze bazarkowe na ratowanie oczu Duni
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/208690-Male%C5%84ka-%C5%9Blepa-DUNIA-mo%C5%BCe-widzie%C4%87%21...zbieramy-na-operacj%C4%99-oczu-u-dr.-Garncarza%21%21"]Maleńka, ślepa DUNIA - może widzieć!...zbieramy na operację oczu u dr. Garncarza!![/URL][/B]

Posted

[quote name='lolka']ja uważam, że przekazanie innemu psu nawet 1000 zł nie stanowi ryzyka dla Leosia (nadal zostanie mu ponad 3000zł) tym bardziej, że jedynymi wydatkami na dzień dzisiejszy jest opłata DT i w przyszłości kastracja gdy już nabierze ciałka ....jak już wspomniałam kupowanie mu specjalnej karmy na dzień dzisiejszy nie ma sensu, gdyż Leoś nią wzgardza, woli gotowane , świeże dania .....nie zapeszając Leoś jest zdrowy a nawet jak tfu tfu coś się urodzi to i tak ma spore zabezpieczenie
ja się nie upieram jak osioł, tylko [B]szkoda mi tak kisić pieniądze wiedząc ile innych jest w potrzebie[/B] .....ale skoro są obiekcje to siedze cicho dopóki nie dojdziemy do porozumienia :)[/QUOTE]
Dokładnie!

Pzdr.[URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL]

Posted

No, chętnie popatrzyłoby się na uśmiechniętego i szczęśliwego Leonka...
A (jak mogę wkleić swoje mierne słówko) ja też chyba powstrzymałabym się z dawaniem kaski innemu biedusiowi...
Jest tyle potrzebujących i cierpiących maluszków i jak tu wybrać tego, któremu pomoc potrzebna najbardziej???
To dopiero odpowiedzialna decyzja...
Mizianka i przytulaski dla Leonka...:):):)...

Posted

przepraszam, że tutaj piszę, ale jeśli ktoś może wesprzeć inne psiaki to zapraszam po cegiełki na spłatę ogromnego długu (prawie 7 tys. zł) za psiaki pod opieką BUDRYSEK:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/210001-pokonaj-komornika-i-pomoz-splacic-mega-dlug...cegielkowy-na-pszczynski-dlug-3.07.20g[/url]

wśród zadłużonych psiaków są też takie kościotrupki jak Leoś:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209129-Jamniczek-z-Kumplem-2-KOSCIOTRUPKI...POMOCY[/url]!!!