Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Ubocze, asik007 ogromne podziękowanie!!!

Marycha, wiemy!!!!!!!!!!!!!!! Radość ogromna!

Już dziś wiadomo????? Jejku...:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marycha35 napisał(a):
Adamie to chyba było a`propos ustawy, którą dziś Sejm przyjął. Chyba, że się mylę...

Rozumiem.:loveu: Też się ucieszyłem...:lol::lol::lol: Wierzę, że tu też będzie dobrze...

Posted

Właśnie rozmawiałam z asik :-)
Dom jest wspaniały, cudowny, marzenie! :multi:
Państwo bardzo świadomi, odpowiedzialni, z ogromnym sercem dla zwierząt. Deki będzie miał do towarzystwa 10 letnią sznaucerkę i kochających ludzi :loveu:

Ze względu na porę, ze schroniskiem porozmawiam jutro, z Panią wet. również. Dekiego czeka jeszcze kastracja, myślę, że w jego wieku może być wskazana ostrożność, ale o tym jutro.

Jeszcze raz ogromne podziękowanie dla UBOCZE i asik :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):
Państwo bardzo świadomi, odpowiedzialni, z ogromnym sercem dla zwierząt. Deki będzie miał do towarzystwa 10 letnią sznaucerkę i kochających ludzi :loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Potwierdzam, domek super, taki z naszych marzeń. Jestem pewna, że pieskowi niczego nie zabraknie. I jeszcze przyszła Pani Dekiego dużo wie o psiakach. O zachowaniach o szkoleniu. Domek idealny.:multi:
Adasiu poproszę o więcej takich domków.

Posted

asik007 napisał(a):
Potwierdzam, domek super, taki z naszych marzeń. Jestem pewna, że pieskowi niczego nie zabraknie. I jeszcze przyszła Pani Dekiego dużo wie o psiakach. O zachowaniach o szkoleniu. Domek idealny.:multi:
Adasiu poproszę o więcej takich domków.

Dziękuję Asik007!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu::loveu:

Posted

mamanabank napisał(a):

Jeszcze raz ogromne podziękowanie dla UBOCZE i asik :loveu: :loveu: :loveu:

Cuuuuuudownie. Dziękujemy !:laola:

Posted

Ale radość również na FB!!!! Aż przyjemnie też czytać komentarze!!!!:lol::lol::lol:

To teraz trzymamy kciuki, ale już tylko za zdrówko przed zabiegiem i po, i za to, żeby jak najszybciej radosny trafił do domu!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

Asik,Ubocze bardzo dziękujemy :lol:...Ubocze dla Ciebie podziękowania szczególne,bardzo,bardzo się cieszę! :lol:Deki będzie miał swój domek,być może będzie to pierwszy prawdziwy domek w jego życiu...jutro i w niedzielę spacer z Dekusiem,żeby nacieszyć się jeszcze trochę maluchem...:lol::lol::lol:

Posted

Romka napisał(a):
Asik,Ubocze bardzo dziękujemy :lol:...Ubocze dla Ciebie podziękowania szczególne,bardzo,bardzo się cieszę! :lol:Deki będzie miał swój domek,być może będzie to pierwszy prawdziwy domek w jego życiu...jutro i w niedzielę spacer z Dekusiem,żeby nacieszyć się jeszcze trochę maluchem...:lol::lol::lol:

Udało się, ja jeszcze nawet nie ochłonąłem.:lol::lol::lol: Nie ma za co dziękować, Romka, bo wszystkie psiaki są nasze.:loveu: Ja po cichu liczę na fotoreportaż z wyjazdu ze schroniska, bo na pewno ucieszyliby się ci, którzy go też na FB propagowali .:lol: A było to sporo osób i robili to z dużym zaangażowaniem.:lol:

A gdy szczęście Dekiego stanie się faktem, możemy już zająć się Rebusikiem.;)