UBOCZE Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 mamanabank napisał(a):Ubocze, asik007 ogromne podziękowanie!!! Marycha, wiemy!!!!!!!!!!!!!!! Radość ogromna! Już dziś wiadomo????? Jejku...:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Marycha35 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Adamie to chyba było a`propos ustawy, którą dziś Sejm przyjął. Chyba, że się mylę... Quote
UBOCZE Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Adamie to chyba było a`propos ustawy, którą dziś Sejm przyjął. Chyba, że się mylę... Rozumiem.:loveu: Też się ucieszyłem...:lol::lol::lol: Wierzę, że tu też będzie dobrze... Quote
UBOCZE Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Ja już milknę. Chciałbym żeby jutro było już dziś. Ale macie rację: nie zapeszać...:roll: Quote
asik007 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jeszcze troszkę poczekajcie. Jutro już nie daleko...;) Quote
Isadora7 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 zaraz po godzinie 22 była informacja: Z OSTATNIEJ CHWILI: ZWIERZĘTA WYGRAŁY! 382 POPARŁO USTAWĘ 7 posłów przeciw 14 posłów wstrzymało się a tu na potwierdzenie: http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10136770,Sejm__beda_wyzsze_kary_za_znecanie_sie_nad_zwierzetami.html Quote
majqa Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 asik007 napisał(a):Dzwoniłam do Pani, wizyta w piątek. Kciuki zaciśnięte! :-) Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 majqa napisał(a):Kciuki zaciśnięte! :-) :lol::lol::lol:... Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 majqa napisał(a):No i??? :nerwy: Też nie mogę już wytrzymać... Quote
mamanabank Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Właśnie rozmawiałam z asik :-) Dom jest wspaniały, cudowny, marzenie! :multi: Państwo bardzo świadomi, odpowiedzialni, z ogromnym sercem dla zwierząt. Deki będzie miał do towarzystwa 10 letnią sznaucerkę i kochających ludzi :loveu: Ze względu na porę, ze schroniskiem porozmawiam jutro, z Panią wet. również. Dekiego czeka jeszcze kastracja, myślę, że w jego wieku może być wskazana ostrożność, ale o tym jutro. Jeszcze raz ogromne podziękowanie dla UBOCZE i asik :loveu: :loveu: :loveu: Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mamanabank napisał(a):Właśnie rozmawiałam z asik :-) Dom jest wspaniały, cudowny, marzenie! :multi: Państwo bardzo świadomi, odpowiedzialni, z ogromnym sercem dla zwierząt. Deki będzie miał do towarzystwa 10 letnią sznaucerkę i kochających ludzi :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
mamanabank Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 UBOCZE napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: nic dodać nic ująć :-D Quote
asik007 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Potwierdzam, domek super, taki z naszych marzeń. Jestem pewna, że pieskowi niczego nie zabraknie. I jeszcze przyszła Pani Dekiego dużo wie o psiakach. O zachowaniach o szkoleniu. Domek idealny.:multi: Adasiu poproszę o więcej takich domków. Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 asik007 napisał(a):Potwierdzam, domek super, taki z naszych marzeń. Jestem pewna, że pieskowi niczego nie zabraknie. I jeszcze przyszła Pani Dekiego dużo wie o psiakach. O zachowaniach o szkoleniu. Domek idealny.:multi: Adasiu poproszę o więcej takich domków. Dziękuję Asik007!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::loveu::loveu::loveu: Quote
edzia.71 Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 mamanabank napisał(a):Właśnie rozmawiałam z asik :-) Dom jest wspaniały, cudowny, marzenie! :multi: Państwo bardzo świadomi, odpowiedzialni, z ogromnym sercem dla zwierząt. Deki będzie miał do towarzystwa 10 letnią sznaucerkę i kochających ludzi :loveu: Jeszcze raz ogromne podziękowanie dla UBOCZE i asik :loveu: :loveu: :loveu: Cuuuuuudownie. Dziękujemy !:laola: Quote
majqa Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Deki, a jednak fart, jak czytam, jakich mało!!! :multi: :multi: :multi: Powodzenia psiaku!!! :smilecol: Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ale radość również na FB!!!! Aż przyjemnie też czytać komentarze!!!!:lol::lol::lol: To teraz trzymamy kciuki, ale już tylko za zdrówko przed zabiegiem i po, i za to, żeby jak najszybciej radosny trafił do domu!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Romka Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Asik,Ubocze bardzo dziękujemy :lol:...Ubocze dla Ciebie podziękowania szczególne,bardzo,bardzo się cieszę! :lol:Deki będzie miał swój domek,być może będzie to pierwszy prawdziwy domek w jego życiu...jutro i w niedzielę spacer z Dekusiem,żeby nacieszyć się jeszcze trochę maluchem...:lol::lol::lol: Quote
UBOCZE Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Romka napisał(a):Asik,Ubocze bardzo dziękujemy :lol:...Ubocze dla Ciebie podziękowania szczególne,bardzo,bardzo się cieszę! :lol:Deki będzie miał swój domek,być może będzie to pierwszy prawdziwy domek w jego życiu...jutro i w niedzielę spacer z Dekusiem,żeby nacieszyć się jeszcze trochę maluchem...:lol::lol::lol: Udało się, ja jeszcze nawet nie ochłonąłem.:lol::lol::lol: Nie ma za co dziękować, Romka, bo wszystkie psiaki są nasze.:loveu: Ja po cichu liczę na fotoreportaż z wyjazdu ze schroniska, bo na pewno ucieszyliby się ci, którzy go też na FB propagowali .:lol: A było to sporo osób i robili to z dużym zaangażowaniem.:lol: A gdy szczęście Dekiego stanie się faktem, możemy już zająć się Rebusikiem.;) Quote
Recommended Posts