Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nareszcie po mnie przyjechała: ...to chyba ona,jeszcze nie jestem pewien ale Rebus już domyślił się i przyszedł się pożegnać...pewnie trochę zazdrości mi,że taka fajna pani po mnie przyjechała. Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Załatwialiśmy formalności: ...ale ta fajna i tak miała czas,żeby do mnie mówić...jak patrzyłem się jak Romka robi zdjęcia bo bardzo jakoś się starała...;) Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Znów patrzę na Romkę...ona mówi,że idę do domku: ...no to trochę uśmiechnąłem się i zacząłem wierzyć. Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Bo najpierw to trochę nie wierzyłem: ...ale jak przyszła do mnie Perełka,w końcu jest najlepiej zorientowana,to wiedziałem,że chyba idę do domu:multi: Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 O teraz to ta fajna ma czarno na białym,że jestem jej pieskiem: Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Teraz już wychodzimy: ...rany jaką super bryką po mnie przyjechała,wsiadłem jak do swojego: Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Jak ta fajna,tzn moja nowa opiekunka,moja nowa pani poszła do pani doktor po zaświadczenie o moim szczepieniu,to usiadłem na chwilę za kierownicę,od dziś ja też będę jezdził taką bryką.No i co Wy na to!;) POWODZENIA DEKUNIU!:lol: Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Nie mam już więcej zdjęć ,nie ładują mi się do albumu...Dekunio jak widać spokojnie przyjął zmianę w swoim życiu,żeby teraz, jak informuje Ubocze p.Basia jego nowa opiekunka ...wąchać kwiaty w ogródku...;) Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 Zmieniam tytuł wątku... :lol:Ubocze wrzuć nam czasami proszę jakieś zdjęcie z FB,wszyscy chcemy wiedzieć jak wygląda teraz Dekunio...Wszystkim,którzy kibicowali Dekuniowi w poszukiwaniu domku i pomagali nam,SERDECZNE PODZIĘKOWANIA! :lol::lol:Ubocze,Kalva,Cleo Wam w szczególności,jeszcze raz dziękuję.:Rose::Rose::Rose: Quote
szafra Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Wspaniałe zdjęcia Dekusia i opisy super ! A mordeczka psa jeszcze nie wierzyła, że jedzie do domu ...na miejscu to już chyba uwierzył :evil_lol::evil_lol::multi:. Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Potwierdzam, fotoreportaż super!!! Fotki już są na FB... Quote
Romka Posted August 24, 2011 Author Posted August 24, 2011 lilk_a napisał(a):Gratuluję szczęśliwego zakończenia :):) O! O Tobie zapomniałam lilk_a,dziękuję za piękne Dekusiowe allegro.:lol: Quote
Panca Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 cudownie sie to czyta i oglada:DDDDpowodzenia pieknotku !!!!wiem z Fb ze juz sie chlopak powoli aklimatyzuje Quote
Marycha35 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Kochana ta Pani, dziękujemy i WSZYSTKIEGO DOBREGO dla cudownego tandemu:) Jednak niemożliwe może być możliwe:) Adasiu no to chlup;)hi, hi, profanacja szampana wirtualnego, wiem;) Quote
UBOCZE Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='Marycha35']Kochana ta Pani, dziękujemy i WSZYSTKIEGO DOBREGO dla cudownego tandemu:) Jednak niemożliwe może być możliwe:) Adasiu no to chlup;)hi, hi, profanacja szampana wirtualnego, wiem;) Może być wirtualny.;) Wszystkiego Najlepszego dla Dekusia i jego Pani... :loveu: Niech się im wiedzie jak najlepiej. Zapraszamy!!!:loveu: Quote
Romka Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Oj się działo dziś w nocy...impreza za zdrowie Dekunia była na całego jak widzę...:lol: Quote
Kalva Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 cudownie:) już na wyjeździe zaczęłam skakać z góry, gdy okazyjnie złapałam net, dziś wróciłam i świętuję na całego, dołączam się do wirtualnego toastu:) teraz polujemy na fotki z domku :D ciekawe jak Dekuś się aklimatyzuje! Quote
sylwiaso Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Dekuniu fotki wzruszające!!!Szczęścia psinko Kochana!!! Quote
Kalva Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 strasznie mi brakuje wieści od Dekusia - tych wspaniałych - jak mu się w domku żyje i jak kocha Państwa - jest szansa na jakieś info? Quote
Recommended Posts