Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nareszcie po mnie przyjechała:

...to chyba ona,jeszcze nie jestem pewien ale Rebus już domyślił się i przyszedł się pożegnać...pewnie trochę zazdrości mi,że taka fajna pani po mnie przyjechała.

• Replies 556
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Załatwialiśmy formalności:

...ale ta fajna i tak miała czas,żeby do mnie mówić...jak patrzyłem się jak Romka robi zdjęcia bo bardzo jakoś się starała...;)

Posted

Bo najpierw to trochę nie wierzyłem:

...ale jak przyszła do mnie Perełka,w końcu jest najlepiej zorientowana,to wiedziałem,że chyba idę do domu:multi:

Posted

Jak ta fajna,tzn moja nowa opiekunka,moja nowa pani poszła do pani doktor po zaświadczenie o moim szczepieniu,to usiadłem na chwilę za kierownicę,od dziś ja też będę jezdził taką bryką.No i co Wy na to!;)

POWODZENIA DEKUNIU!:lol:

Posted

Nie mam już więcej zdjęć ,nie ładują mi się do albumu...Dekunio jak widać spokojnie przyjął zmianę w swoim życiu,żeby teraz, jak informuje Ubocze p.Basia jego nowa opiekunka ...wąchać kwiaty w ogródku...;)

Posted

Zmieniam tytuł wątku... :lol:Ubocze wrzuć nam czasami proszę jakieś zdjęcie z FB,wszyscy chcemy wiedzieć jak wygląda teraz Dekunio...Wszystkim,którzy kibicowali Dekuniowi w poszukiwaniu domku i pomagali nam,SERDECZNE PODZIĘKOWANIA! :lol::lol:Ubocze,Kalva,Cleo Wam w szczególności,jeszcze raz dziękuję.:Rose::Rose::Rose:

Posted

Wspaniałe zdjęcia Dekusia i opisy super ! A mordeczka psa jeszcze nie wierzyła, że jedzie do domu ...na miejscu to już chyba uwierzył :evil_lol::evil_lol::multi:.

Posted

Kochana ta Pani, dziękujemy i WSZYSTKIEGO DOBREGO dla cudownego tandemu:) Jednak niemożliwe może być możliwe:)
Adasiu no to chlup;)hi, hi, profanacja szampana wirtualnego, wiem;)

Posted

[quote name='Marycha35']Kochana ta Pani, dziękujemy i WSZYSTKIEGO DOBREGO dla cudownego tandemu:) Jednak niemożliwe może być możliwe:)
Adasiu no to chlup;)hi, hi, profanacja szampana wirtualnego, wiem;)

Może być wirtualny.;) Wszystkiego Najlepszego dla Dekusia i jego Pani... :loveu: Niech się im wiedzie jak najlepiej. Zapraszamy!!!:loveu:

Posted

cudownie:) już na wyjeździe zaczęłam skakać z góry, gdy okazyjnie złapałam net, dziś wróciłam i świętuję na całego, dołączam się do wirtualnego toastu:) teraz polujemy na fotki z domku :D ciekawe jak Dekuś się aklimatyzuje!