vege* Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Fajnie, że dasz dom pieskowi, który tego potrzebuje, u ciebie na pewno będzie miał wspaniałe życie takie jak Toriczka :-) Quote
BBeta Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Również trzymam kciuki, żeby wszystko poszło ok :kciuki: ;) Quote
Vectra Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Będzie dobrze :) a taki stres jak masz , to on bardzo sympatyczny jest ;) Quote
Culineo Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 oo jak młoda i energiczna to Cię zajmie troszkę :) Quote
Lucky. Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 my też trzymamy kciuki ! jak już będziecie mieć suńkę do zapraszam na spacer :loveu: strasznie dużo ludzi było nad miedwiem, i na dodatek rodzice zapłacili 15 zł za parking :o Quote
omry Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Dzięki Wam za kciuki :) Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Tylko podróż męcząca.. :) Ada, no my też chcieliśmy tam pojechać, ale w Grabowie i tak wylądowaliśmy. Iwan z Tekilą nie mieli ochoty pływać i się szybko zwinęliśmy do domu :) Quote
omry Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Koza kiepskiej jakości :) [URL=http://iv.pl/][IMG]http://iv.pl/images/77024795464526686038.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tyna21 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 O matko tyle przegapiłam...dopiero teraz wszystko nadrobiłam- strasznie mi przykro, a jednocześnie cieszę się, że zainteresowałaś się nową bidulką. Czekam na dalsze wiadomości :) Quote
Talucha Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 A dokąd po nią jedziecie? :) Śliczna :loveu: Fajnie, że się zdecydowaliście :) Quote
omry Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 [quote name='motyleqq']jakaś jakby duża, ile ona waży? :smile:[/QUOTE] Nie mam pojęcia :) Jutro zobaczymy :) [quote name='Tyna21']O matko tyle przegapiłam...dopiero teraz wszystko nadrobiłam- strasznie mi przykro, a jednocześnie cieszę się, że zainteresowałaś się nową bidulką. Czekam na dalsze wiadomości :smile:[/QUOTE] Nikt się nie spodziewał, że się życie tak potoczy, ale co.. :( Coś się kończy, coś się zaczyna. [quote name='Talucha']A dokąd po nią jedziecie? :) Śliczna :loveu: Fajnie, że się zdecydowaliście :)[/QUOTE] Pewnie, że jest śliczna :) Do Łodzi aż lecimy po nią :D Quote
motyleqq Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 ło, to dobry kawałek jedziecie! trochę Ci zazdroszczę, emocje przed przybyciem psa są niesamowite :) mała na pewno wypełni Twój czas i uwagę tak, że nie będziesz już cierpieć :) Quote
wikikoniki Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 Trafiłam tu po bannerze, bardzo zdziwiona świeczką. Przecież jeszcze niedawno dodawałaś jej zdjęcia na Foto i to naprawdę był szok... Wyrazy współczucia :candle: Quote
Vailet Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) śliczna ta mała ;) cieszę się ze nie zmarnuje się w schronisku. Edited May 2, 2012 by Vailet Quote
zaba14 Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Gratuluje podjęcia decyzji, mała jest urocza :) życzę szerokiej drogi!! Quote
Karro Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nie ujawniałam się, ale galerię podglądałam od dawna. Niedawno po cichu zachwycałam się Toriczką na wątku Foto, a tu taka smutna wiadomość :( Niech biega sobie szczęśliwa za TM... No i gratuluję decyzji o kolejnym psiaku - Avril jest bardzo ładna :loveu: Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło :) Quote
omry Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Jesteśmy :) Podróż długa i męcząca. Avril jest po prostu przeboska! Już ją kocham :) Naprawdę! Czuję, że naprawdę byłyśmy sobie przeznaczone. Na początku drogi trochę skakała z okna do okna, ale nie piszczała ani nic. Zwymiotowała dwa razy. Całą resztę drogi spała, gryzła kostkę albo przytulała się. Nie zrobiła jeszcze jednak siku ani razu. Jest bardzo odważna, biega po całym domu szczęśliwa, wszędzie zerka, co chwilę przybiega się tulić i ganiać. Skoczna i energiczna jest bardzo, ale w samochodzie była bardzo spokojna. Wie, kiedy można :) Jest bardzo mądrutka, grzeczna i kochana. Nie spodziewałam się, że będzie aż tak niesamowita :) Zdjęcia wrzucę później. Quote
Bewarka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Miło, że odnajdujecie wspólny język. Teraz tylko do przodu :) Quote
Recommended Posts