Jump to content
Dogomania

Ekipa z zielonego dżipa, czyli Avril, Iwan, Tekila i Kali :D

Recommended Posts

Posted

my też trzymamy kciuki !
jak już będziecie mieć suńkę do zapraszam na spacer :loveu:

strasznie dużo ludzi było nad miedwiem, i na dodatek rodzice zapłacili 15 zł za parking :o

Posted

Dzięki Wam za kciuki :) Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Tylko podróż męcząca.. :)

Ada, no my też chcieliśmy tam pojechać, ale w Grabowie i tak wylądowaliśmy. Iwan z Tekilą nie mieli ochoty pływać i się szybko zwinęliśmy do domu :)

Posted

O matko tyle przegapiłam...dopiero teraz wszystko nadrobiłam- strasznie mi przykro, a jednocześnie cieszę się, że zainteresowałaś się nową bidulką.
Czekam na dalsze wiadomości :)

Posted

[quote name='motyleqq']jakaś jakby duża, ile ona waży? :smile:[/QUOTE]

Nie mam pojęcia :) Jutro zobaczymy :)

[quote name='Tyna21']O matko tyle przegapiłam...dopiero teraz wszystko nadrobiłam- strasznie mi przykro, a jednocześnie cieszę się, że zainteresowałaś się nową bidulką.
Czekam na dalsze wiadomości :smile:[/QUOTE]

Nikt się nie spodziewał, że się życie tak potoczy, ale co.. :( Coś się kończy, coś się zaczyna.

[quote name='Talucha']A dokąd po nią jedziecie? :)
Śliczna :loveu: Fajnie, że się zdecydowaliście :)[/QUOTE]

Pewnie, że jest śliczna :)
Do Łodzi aż lecimy po nią :D

Posted

ło, to dobry kawałek jedziecie! trochę Ci zazdroszczę, emocje przed przybyciem psa są niesamowite :) mała na pewno wypełni Twój czas i uwagę tak, że nie będziesz już cierpieć :)

Posted

Trafiłam tu po bannerze, bardzo zdziwiona świeczką.
Przecież jeszcze niedawno dodawałaś jej zdjęcia na Foto i to naprawdę był szok... Wyrazy współczucia :candle:

Posted

Nie ujawniałam się, ale galerię podglądałam od dawna. Niedawno po cichu zachwycałam się Toriczką na wątku Foto, a tu taka smutna wiadomość :( Niech biega sobie szczęśliwa za TM...
No i gratuluję decyzji o kolejnym psiaku - Avril jest bardzo ładna :loveu: Trzymam kciuki żeby się wszystko ułożyło :)

Posted

Jesteśmy :) Podróż długa i męcząca.
Avril jest po prostu przeboska! Już ją kocham :) Naprawdę! Czuję, że naprawdę byłyśmy sobie przeznaczone.
Na początku drogi trochę skakała z okna do okna, ale nie piszczała ani nic. Zwymiotowała dwa razy.
Całą resztę drogi spała, gryzła kostkę albo przytulała się. Nie zrobiła jeszcze jednak siku ani razu.
Jest bardzo odważna, biega po całym domu szczęśliwa, wszędzie zerka, co chwilę przybiega się tulić i ganiać. Skoczna i energiczna jest bardzo, ale w samochodzie była bardzo spokojna. Wie, kiedy można :)
Jest bardzo mądrutka, grzeczna i kochana. Nie spodziewałam się, że będzie aż tak niesamowita :)

Zdjęcia wrzucę później.