Asia & Ginger Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 O Wy wstręciuchy! Chcecie mnie wykończyć?!? :cool3: Niestety chyba nie dam rady wstawić dzisiaj fotek, bo rodzinka przyjechała i muszę sie troszku nimi zająć. :eviltong: Mogliby chociaż z aparatem przyjechać, to by chociaż jakiś pożytek był z ich odwiedzin. :evil_lol: Jest i nasza kochana Pati. Witamy serdecznie. :loveu: :loveu: :loveu: Pati masz rację, zupełnie zapomniałam, że Ginger ma ten ciemniejszy paseczek na mordce (od noska aż do czółka, tam włosy rosną jej jakby do góry, taki trochę ridgeback :razz:. Widać to nawet w moim podpisie). Nie widziałam jeszcze spaniela z czymś takim, a Wy? Galerię moich maleństw założę na pewno, ale dopiero po egzaminach, ponieważ teraz mam urwanie głowy, bo to ostatni rok. :multi: Pozdrówki :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Nie no, wykonczyć to Cię nie chcemy :eviltong: Bo co by wtedy z Korado było?:eviltong: Quote
Patikujek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Mam nadzieję że egzaminy idą ci dobrze :D I jeszcze jedno, weź się do kupy załatw jakiś aparat albo chociaż ten z komórki i porób zdjęć:mad: Chciałam do ciebie kiedyś podczas ferii przyjechać ale niestety mam brak funduszy Może po świętach wielkanocnych do was zajrze:D Quote
halbina Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 To dziś foteczki naszego stada: http://foto.onet.pl/8dvtx,u.html Pozdrowionka! Quote
Pianka Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No i gdzie zdjęcia. Już dawno miały być:mad: Quote
Patikujek Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Jejku ale świetna foteczka:D:D:D Jak tylko zrobi się cieplej i bardziej sucho to musimy się umówić na jakiś spacerek halbina:D:D:D Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pati, wyczytałam ze wybierasz się na Zlot Dogomaniaków i też nabrałam ochoty. Mam nadzieję, że się tam spotkamy. :cool3: Pooglądałam trochę zdjęć z zeszłorocznego zlotu i już nie mogę się doczekać. :multi: Tylko się zastanawiam jak ja dwa psiaki przemycę pociągiem, bo podobno jeden ludź może przewozić tylko jednego psa. :roll: Być może wkrótce przeprowadzę się do Wrocławia i koniecznie chciałabym zabrać ze sobą moje dwa pieszczochy. Ale z wynajęciem mieszkania albo pokoju nie będzie chyba lekko. Jednak jestem dobrej myśli, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce. :lol: Sesja była ciężka, ale mam tylko jedną poprawkę. I zostaje mi już tylko pisanie pracy mgr. Jak już się obronię, to moja noga więcej nie postanie na uniwerku. :diabloti: Aparat mam już upatrzony i wkrótce zaroi się tu od zdjęć. Tymczasem wrzucam kilka z komórki. Moje maleństwa razem :loveu: (prosze sie nie śmiać :mad:, ale do tej pory mamy choinkę) Korado padnięty po spacerze. Ginger też jakaś wymęczona. Korado pokazuje zębiska. :diabloti: A tu uśmieszek. :multi: Ginger na ulubionej podusi. Czyż nie jestem śliczny?! :cool3: A tu widać jak Ginger lubi być fotografowana. :evil_lol: Korado pieszczoszek. :eviltong: Ulubione zabawy Korado. :evil_lol: I jak Wam się podobają zdjątka moich pieszczochów? :cool3: Quote
zaba14 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Super psiaki :loveu: :loveu: :loveu: Halbina, ja tez pisze sie na spacerek :evil_lol: moze z pieskiem zalezy jak sie bedzie czul ;) no i gdzie :P Quote
Patikujek Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Śliczne foty Asiu:loveu: A i zapraszam na zlocik, w zeszłym rokuświetnie było:D:D:D A z psiakaminie myślę że się coś załatwi z Wrocławia co roku dość sporo osób jedzie więc może ktoś nie będzie mieć psa:D np. Komar jest z Wrocławia i na pewno na zlot pojedzie a w zeszłym roku psa nie miał :) Quote
Pianka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Jeeee fotki:multi: Więcej! Więcej! Więcej!:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Suuuper foteczki :multi: Dobrze, że u Was wszystko w porządku :p Pozdrowienia dla psiaków! ;) Quote
halbina Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dziś Walentynki... moja pierwsza psia miłość była spanielem :loveu: Quote
Patikujek Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Spaniuele są śliczne jednak trzeba je wychować w odpowiedni sposób(jak z resztą każdego psa) Quote
Mysia_ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 A ja już powoli zaczynam upominać się o kolejne foty ;) Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Asiu mam dla ciebie widomość, ja chyba jakoś po niedzieli będę jechać do Wrocławia więc możę wstapie odwiedzić Korado???(jeśli nic przeciwko nie masz) jednak muszę wiedzieć jak dojechać do ciebie z dworca i ile kosztuje przejazd bo moje wydatki są poliuczone??? :D:D:D Wiem że jestem upierdliwa ale chcę fotek:mad: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :placz: Pati, kurczę, niestety w przyszłym tygodniu raczej mnie nie będzie, bo jedziemy z całą rodzinką i psiutkami w góry do rodzinki, w ramach odpoczynku po egzaminach. Wyjeżdżamy chyba już w ten weekend, ale nie wiem dokładnie kiedy wrócimy, bo chcemy zajechać jeszcze do Czech na narty, jeśli w górach będzie śnieg. Ale mogę Cie pocieszyć, że jeszcze przed Wielkanocą mamy zamiar wybrać się na Śląsk na imprezkę rodzinną i chętnie się spotkam z Tobą i możemy iść na spacer z naszymi psiurkami. Mam rodzinkę w Gliwicach, więc miałabym blisko do Ciebie. :cool3: Już się nie mogę doczekać...:multi: A w zamian za Twoją "upierdliwość" wybieram się zaraz do galerii Baksa i będę żądać dużej ilości nowych fotek. :diabloti: Pozdrówki dla wszystkich, którzy jeszcze odwiedzają nasz wątek :loveu: Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 To żadaj:evil_lol: No nic troszkę szkoda że tearaz cię nie ma ale licze na to spotkanko przed wielkanocą:D Quote
Asia & Ginger Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Wróciłam! Rodzinka zachwycona Korado! :cool3: I nie mogą pojąć, dlaczego taki pies wylądował w schronisku. :crazyeye: Był naprawdę bardzo grzeczny, ale jak byliśmy u kuzyna, kóry ma małe dzieci na wszelki wypadek zakładałam mu kaganiec, bo z małymi dziećmi to on u mnie ma bardzo mało kontaktu i wolałam nie ryzykować. Jednak nie zawiódł mnie, pokazał się z jak najlepszej strony. :multi: Ale dzieci też wychowane z psem, więc wiedzą jak się zachowywać. Poza tym stwierdzam wszem i wobec, że jestem uzależniona od Dogomanii. :stupid: Dobrze, że rodzinka ma komputer, bo inaczej nie wiem jak bym zniosła kilkudniowe rozstanie. :placz: Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Ojejku suuuper że wam się tak dobrze układa:loveu::multi: A może jaskieś zdjątka z odwiedzin u rodziny??? Choćby te z komórki, ja się już stęskniłam za moim pieszczoszkiem:loveu: Quote
Pianka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A zdjęcia? Ja chce zdjęcia! Dużo zdjęć:mad: Quote
Asia & Ginger Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dziewczyny, bądźcie cierpliwe. ;) :lol: Nie mam niestety zdjęć z wizyty u rodzinki, bo też nie mają cyfrówki, a komórka zapakowana zdjęciami, których nie mogę usunąć (mniejsza z tym z jakiego powodu). Aparat mam już zamówiony, w poniedziałek albo wtorek wpłacam kaskę i do końca tygodnia mam nadzieję, że dotrze do mnie. :multi: Poza tym stwierdziłam, że wiosna idzie i chcę zabrać moje "cukiereczki" do psiego fryzjera. :cool3: Czekam jednak na aparat, żebym mogła porobić fotki przed i po. Sama mam nadzieję stać się wkrótce psim fryzjerem i chętnie się przyjrzę tej pracy z bliska. ;) Pozdrawiam :loveu: Quote
Patikujek Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 cieszę się że tak dobrze się Korado zachowuje, zawsze wierzyłam w jego miłą naturę:loveu: A teraz nie mogę się już aparatu doczekać i wizyty u fryzjera:D:D:D Mam nadzieję żę szybko aparat dostaniesz:) Quote
Recommended Posts