Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ambra, dajcie znać co i jak.

Mysia, super by było jakby Patikujek mogła go przywieźć. Mogłybyśmy troche porozmawiać o psiaczku, moze bym sie jeszcze czegoś dowiedziała. Daj znać co na to Pati.

Dzięki :loveu:

Posted

Wiec po pierwsze jestem przeszczęśliwa że znalazł domek mój pupilek:loveu:
Po drugie osoba która wiozła jamniczkę nie może pojechać z Cocerkiem:(

Po trzecie ja bardzo chętnie bym z nim pojechała jednak na ta chwilę nie mam nawet grosza wolnego, a mamusia mi na bilet nie da

Po czwarte zaraz zmienię tytuł w wątkach jegi i jeśli się nic nie znajdzie to pokombinuję z kasa i jakoś go dowiozę:) ( a wcześniej wezmę do domku i doprowadzę do stanu uzywalności bo przy tej ostatniej pogodzie to wygląda jak kupa błota:shake:

Posted

Jest niewielka szansa ale może uda się z moim tata zabrać do wrocławia samochodem jednak nie wiem jak z powroten muszę skąś kasę wykombinować:shake:

Posted

Pati ja Ci mogę kaskę na konto wpłacić (ale dopiero jutro), jeśli to coś pomoże, albo pożycz od kogoś a ja Ci oddam przy odbiorze Cocerka. A kiedy byś mogła dostarczyć psiaka, bo muszę trochę wcześniej wiedzieć? Jak coś bedziesz wiedziała to pisz. Dzięki :loveu:

Posted

Na razie i tak szukamy czy inny transport się znajdzie mój tata miłośnikiem zwięrzat nie jest więc potem się nasłucham jeśli mnie zabierze, poza tym nie jest pewne czy będzie jechał naszym autem (on ma jechac do Poznania ale jak trochę kurs zmieni nic się nie stanie) czy pojedzie służbowym ciężarowym wtedy nici, i jeszcze nie wiadomo kiedy pojedzie

Jeśli uda mi sie kasę załatwić to pojadę choćby pociągiem w obie strony bo nie chcę ciebie na koszty mojej podróży narażać na razie spróbujmy znaleźć jakiś jeszcze transport

Posted

Pati, to ja nie chcę Cię narażać na koszty i uważam, że powinnam zafundować Ci podróż, bo Ty już tyle zrobiłaś dla Cocera ( i Myszka oczywiście też). Jeśli nie będzie innego wyjścia, a masz możliwość i czas żeby przyjechać pociągiem, to byłabym wdzięczna. :multi:

Posted

Mi też by najlepiej pasowało pod koniec tego tygodnia (czwartek, piątek) albo na początku przyszłego. Dobrze by było jakbym wiedziała chociaż dzień, dwa wcześniej, ale to już zależy od Ciebie, co tam wykombinujesz :lol: .
Jakby co to mój nr gg 8386389, pisz nawet jak niedostępny.

Posted

hej, my na 99% jedziemy w piatek z Amikat do wrocławia, zamierzamy tam być koło południa, mozemy go zabrac tylko musiałybyscie go przywieźć do sosnowca albo do katowic.
zastanówcie się!
my jesteśmy umówione na odbiór psa którego pani przywozi z Poznania, tak wiec musimy miec wszystko dograne godzinowo.
no to myslcie...:cool3:
acha i jak on sie zachowuje podczas jazdy? jedziemy osobowym autkiem. Nie ma miejsca na kontenerek - raczej:roll:

Posted

Przed chwilką sprawdzałam i bilet cały dla dorosłego z zabrza do Wrocławia kosztuje 32 zł czyli przypuszczam że ten ulgowy będzie kosztował jakieś 20zł + 4zł(pies)

Posted

OK. no to wszystko gra :cool3:

Pati, ale Ci zazdroszczę, że jutro nie masz szkoły.... Ja jutro mam z angielskiego sprawdzian z około 300 słówek :shake: A pojutrze spawdzian z biologii.... :-(

Posted

Już jutro przystojniak zostanie z samego rana wypiękniony a potem pojedziemy do wrocławia na miejscu będziemy o 13.00
trzymajcie kciuki(kierowniczka schroniska specjalnie będzie szybciej żeby wypisać umowę:multi:

(jutro nie mam lekcji bo moja klasa idzie do kina za to dzisiaj miałam próbną ustną z angola a po jutrze i w piatek po 2 sprawdziany mam dość tej maturalnej klasy:shake:)

Posted

własnie wróciłam pani była zakochana w Cocerku a Cocerek super grzeczny ledwo weszliśmy do pociągu a on się położył i spał, nie ruszał się aż do wyjścia, a rano go wykąpałam i był czyściutki.

Jak odjeżdżałam widziałam że chciał iść ze mną jednak wytłumaczyłam mu że musi zostać z nową panią.
Później wkleje fotki ze spotkanka, na razie musze chwilkę odpocząć:-D:-D:-D

Posted

No to prosze fotki już są:

Tak Cocerek zachowywał się w pociągu:

tu już z nową pańcią:loveu:

A tu przez szybę pociągu na pożegnanie (aż mi się łezka w oku zakręciła jak go tam zostawiałam)