nathaniel Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 tu na forum szuka (w dziale przygarnę psa) się psów bezproblemowych, darmowych, rasowych , ba najlepiej wystawowych :roll: Quote
Mysia_ Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Ładnie to tak zapominać o Korado :mad: Dzisiaj Mikolajki, ale chyba Św. Mikołaj zapomniał o nim :( Quote
nathaniel Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 http://szkoleniepsow.fora.pl/viewtopic.php?p=8319#8319 Quote
Mysia_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 oj spanielku, coś nie masz szczęścia :( Quote
Mysia_ Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 A do schroniska trafił kolejny spaniel, nawet chlopcy są razem w boksie :roll: Quote
chalimala Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 co???? wrzuć tu fotki i historie psiaka a ja wrzuce to na spanielowe forum!!!!masakra.... :( Quote
Mysia_ Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Jak tylko mi się uda to jutro wstawię fotkę nowego spaniela.... Może założe mu osobny wątek, ale to (jak dobrze pójdzie) jutro :roll: Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 I jak tam ten śliczny spanielek? Znalazł już domek? Szkoda strasznie psiaka. To spojrzenie... :shake: Sama mam spanielke, więc bardzo mi smutno, jak widze taki niemy krzyk w jego oczach... :-( Napiszcie co u niego i u innych spanieli, czy mają nowe domki na święta. :kciuki: Quote
Mysia_ Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Niestety obydwa spanielki czekają na domki :( Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gdybym tylko mogła, to bym te psiaki wzieła do siebie, bo mam dobre warunki, ale niestety mieszkam jeszcze z rodzicami i oni nie zgadzaja sie na kolejnego psa. Moze jak sie wyprowadze, przygarne jakiegos nieszczesnika, ale to dopiero bedzie za ponad pół roku. Mam wiec nadzieje, ze psiaczki znajda niedługo stałe domki i ze ich przyszli opiekunowie pokochaja je, mimo ich wad całym sercem. Ja tak kocham moja psine, nie zawsze jest grzeczna i czasem pokaze zabki, ale nigdy bym jej za to nie oddała, ani za nic innego, bo jak mozna sie pozbyc kogos kto kocha nas najbardziej na świecie. Powodzenia psiaki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Mysia załóż i tamtemu spanielkowi topic, jesli jest łagodniejszy to może uda mu się szybciutko znaleźć dom i choć jedno ze spanielkowych nieszczęść będzie kochane. A jesli juz taki topic założyłaś to poproszę o linka ;) Może być na pw lub tutaj, regularnie tu zaglądam ;) Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Wątki już założyłam ;) Zarówno tu, jak i na PWP :cool3: Quote
Mysia_ Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 A to link do wątku Bajbo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36777 :razz: Wesołych i szczęśliwych Świąt Wam życzę :cool3: A tym psiakom wspaniałych domków :razz: Quote
Patikujek Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Bajbo ma już domek a Cocerek cągle czeka:shake: i kilka z ostatniego spacerku... Quote
pusia2405 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Śliczny. Moim pierwszym psem była spanielka. Żyła 17 lat!! Rzeczywiście miała czasami wrednawy charakterek (szczególnie przy misce), ale generalnie bardzo dobrze wiedziała kto jest najważniejszy w stadzie. Poza tym bardzo szybko uczyła się komend i wg mnie była chyba najinteligentniejszym psem jakiego miałam!! Mam pytania. Czy u tego przystojniaczka ze zdjęć nie ma widocznych zmian w zachowaniu po kastracji? Myślę, że z biegiem czasu będzie mniej władczy. Trzymam kciuki! i żałuję, że nie mogę mu na dzień dzisiejszy pomóc. Ale na pewno popytam wśród znajomych. Quote
Recommended Posts