A&L Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 A tak spędzamy czas w domku ;) A oto nasze obrożowe nowości od DS i smyczka do kompletu w gratisie :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Śliczne nowości:loveu: Nowy psiak też fajny to jeszcze szczylek? Quote
A&L Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Dzięki ;) Nowy psiak to szczyl, ma jakoś koło 5 miesięcy porąbaniec jeden :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 E tam zaraz porąbaniec, uroczy młody kawaler:evil_lol::loveu: To nic że szaleństwo i adhd w oczach widać:evil_lol: Quote
A&L Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Uroczy to on jest - jak śpi :evil_lol: Te "bidy" schroniskowe czy z fundacji to szczwane bestie są. Jak leżało jedno z drugim (Tośka i Diego) w kojcu w Galerii to się takie biedne i cierpiące to to wydawało - nie dało się przejść obok i się nie wzruszyć, a teraz? Dwa rozpuszczone gnojki, które nawet 5 minut nie usiedzą bez zeżarcia czegoś, albo siebie, albo kotecka :mdleje: I żeby nie było, że kłamię! Mam dowody: Tośka w galerii Tośka obecnia - wersja soft A najgorsze jest to, że one mi psa rozpuszczają, Lena jak spędzi z nimi 2 godziny to wraca durniejsza o 3 lata, mimo że ma dopiero trochę ponad 1,5 :evil_lol: Muszę ją później doprowadzać do pionu, a raczej do poziomu :mad: Quote
cockermaister Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Śliczny Leniuszek :loveu::loveu: i obróżki cudowne :loveu: Quote
Asiaczek Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 A mnie się podoba łobuziak:):loveu: http://imageshack.us/scaled/landing/208/dsc03931vb.jpg Pzdr. Quote
A&L Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 [quote name='Asiaczek']A mnie się podoba łobuziak:):loveu: http://imageshack.us/scaled/landing/208/dsc03931vb.jpg Pzdr. Na zdjęciach to i mnie się podoba :evil_lol: Quote
A&L Posted October 21, 2012 Author Posted October 21, 2012 Błyskotka napisał(a):Miłego weekendu :) Miły to on zbytnio nie był, bo na uczelni :( Ale chociaż dzisiejsze popołudnie wolne ;) Tobie miłej niedzieli życzę ;) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Czy w najblizszy weekend też będziesz na uczelni? pzdr. Quote
A&L Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']To miłego weekendu w takim razie :)[/QUOTE] Dziękuję, był całkiem miły ;) [quote name='Asiaczek']Byłaś w domku? Jak Lenka? Pzdr.[/QUOTE] Na Halloween byłam w stolycy, Lenka została z ojcem TŻ (nawet nie chcę myśleć ile kiełbasek i innych rarytasów zjadła :mdleje:), a później stolyca przyjechała do nas ;) Wczoraj wizytacja dobiegła końca i wątroba odpoczywa :D A Lena ma chyba jesienną chandrę, bo non stop śpi. Jedynie na spacerach się ożywia. [quote name='Evelynkaa']Jak Wam idzie trymowanko??[/QUOTE] Nie pytaj :oops: Nie idzie mi wcale, chyba nie mam daru :/ Jutro Lena idzie do fryzjera (oczywiście do innego, niż wcześniej). Najchętniej bym została tam z nią i się uczyła, ale nie mam jutro czasu niestety, a fryzjerka tylko taki termin miała wolny w najbliższym czasie... Chyba będzie tak, że dopóki sama tego nie ogranę na tyle, żeby Lena wyglądała jak west, a nie jak mop (:D), to będę ją sama skubać, a raz na jakiś czas będę ją oddawać w ręce profesjonalisty, coby poprawił to, co ja popsułam. Teraz jest mega zarośnięta, bo chciałam, żeby fryzjerka miała z czego stworzyć coś sensownego. Zresztą co Ci będę gadać, wyżej masz w miarę aktualne zdjęcia ;) Quote
Evelynkaa Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Oj tam aż taka zarośnięta nie jest :P a foty takie że więcej nie powiem bo nie widać, ale liczę na fotki po, jutro :D Quote
A&L Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 W życiu nie była tak zarośnięta :grins: Wrzucę coś na pewno, ale dopiero przy weekendzie, bo wtedy będę miała aparat. Quote
A&L Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Bo mi się weekendy pomyliły, myślałam o tym weekendzie co będzie teraz :evil_lol: Quote
A&L Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 My dalej bez fot... Jakoś tak wyszło. Za to mamy cieczkę :mdleje: Ale myślę, że już ostatnią w życiu Leny ;) W marcu ją ciachnę, bo mam dosyć. Na szczęście ona nie jest z tych puszczalskich, a psy też się nią nie interesują, ale leje się z niej jak z kranu i zachowuje się jak muł. Powiększyły jej się trochę sutki, to normalne? Jest teraz jakoś około 2 tyg. cieczki. Ciąży urojonej nigdy nie miała, poza tym to jeszcze chyba nie czas? Sutki powiększyły się kilka dni temu, są takie same, a może nawet mniejsze i nie wiem czy się martwić. Quote
Evelynkaa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Drugi tydzień cieczki to akurat dzień w którym się kryje :P więc uważaj, a sutki obserwuj czy nie ma mleka, jak będzie to od razu do weta po tablety. Wstydź się tak długo fot nie pokazywać, jeszcze po trymowanku :P Quote
Recommended Posts