A&L Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='kaskaSz']Ale fajna obroża :) Lenka jest po prawej stronie wygolona z powodu guza? Tak :( [quote name='Kasi i Lena']Urocza jest, świetnie wygląda w nowej obróżce, białym księżniczkom we wszystkich kolorach ładnie:loveu: Nałóg obróżkowy jest okropny, jestem w jego szponach i już nawet się doliczyć nie mogę ile tego mam;) Fakt, białemu we wszystkim ładnie :) Ja chyba już też jestem "zainfekowana" :P Mamy 4 obróżki póki co, była jeszcze jedna, ale oddałam do schroniska, bo za mała już na Lenkę :) [quote name='deer_1987']http://img263.imageshack.us/img263/2739/fhkfhkfkfhk.jpg ladnie tam :) Ładnie, ładnie ;) [quote name='Molowe']http://img190.imageshack.us/img190/8092/ghfhfo.jpg " oo a co to ? mogę się pobawić ?" :evil_lol: http://img845.imageshack.us/img845/4363/nmnmnm.jpg :loveu: A co do spaceru to zależy w jaki dzień tygodnia.Niestety jestem w gimnazjum gdzie każdy nauczyciel myśli że jego przedmiot jest najważniejszy więc trochę nauki mam :shake: Tylko nie wiem czy jest w ogóle sens umawiać się na popołudnie bo ja kończę szkołę 14.30 jak nie 15.20 zanim wrócę do domu za nim co a teraz się szybko ciemno robi :-( Właśnie też tak sobie później pomyślałam, że bez sensu, bo się wcześnie ciemno robi ;/ Pozostaje nam czekać do tego 20-go któregoś... Quote
rashelek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kochana, a jak u Ciebie wygląda ten długi łikend najbliższy? Jedziesz do Łodzi? Bo jeśli tak, to wpadłyśmy z Olą na szatański plan - pojechałabyś w piątek wieczorem/sobote rano, a rano w piątek możnaby zorganizować spacer :evil_lol: Quote
A&L Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Hmm... W sumie to by mi pasowało, ale jest jedno ale - nie wiem czy nie będę musiała być w piątek od rana w Łodzi, bo muszę pomóc w przeprowadzce. Także dam znać jak będę wiedzieć coś więcej, ale jak coś to ja jestem chętna :D Quote
cockermaister Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 A&L napisał(a):Hmm... W sumie to by mi pasowało, ale jest jedno ale - nie wiem czy nie będę musiała być w piątek od rana w Łodzi, bo muszę pomóc w przeprowadzce. Także dam znać jak będę wiedzieć coś więcej, ale jak coś to ja jestem chętna :D ja chyba też ;) a w poraju czy czewie ?? Quote
Molowe Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 To zależy bo jak wiecie Mika ma chorobę lokomocyjną i był by taki problem żeby ją jakoś dowieść mój tata by nie przeżył wymiotującego psa w aucie a Marty tata w dwie strony nas nie będzie woził.Więc tu pojawia się problem bo komunikacja miejska też odpada a nogach nie będziemy iść chyba że pójdziemy i w Poraju od razu padniemy :evil_lol: Chyba że coś jeszcze wymyślimy.Żebyście nie myślały nie mamy emocjonalnego problemu z Porajem poprostu trochę szkoda Miki ;) Quote
A&L Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 A może pociągiem? Podróż trwa 15 min przyspieszonym, więc jest ok. Ja mogę przyjechać do Częstochowy, dla mnie to nie problem, tylko prosto z Czewy pojechałabym do Łodzi, bo nie widzę sensu, żeby krążyć w tę i z powrotem, więc Karolina musiałabyś załatwić sobie transport z Częstochowy do domu. Dzisiejsze fotki :) CDN. Quote
cockermaister Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Fajnie by było jak byście przyjechały do Poraja bo wziełabym na spacer też Koki :p http://img821.imageshack.us/img821/2881/dsc02517b.jpg śliczna :loveu::loveu: zapraszamy do nas na fotki Quote
Molowe Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 jak dla mnie to mogę przyjechać do Poraja tylko gorzej co z Miką ? :-( Quote
A&L Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Niech się wypowie Marta i pomyślimy ;) Quote
Molowe Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Tak tak Marta wypowiadaj się bo to od Ciebie głównie zależy :lol: Quote
rashelek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Dla mnie to w sumie nie problem - najwyżej Mika zarzyga samochód, takie życie ;) Tylko pytanie, kto będzie tak szalony i nas zawiezie do Poraja ^^ PKS odpada, bo w nim rzyga, co do PKP to nie wiem, bo nie jechałyśmy. Ale w tramwaju mi nie rzygała! :P Mój tata niedawno kupił auto, więc pies ma póki co szlaban na jeżdżenie, tata Oli też jest w swoim zakochany... Nie mam pomysłu jak rozwiązać kwestie transportu. Quote
A&L Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Jak w tramwaju nie rzygała, to w pociągu też nie powinna, tym bardziej, że podróż krótka, a pociągi nowe :D Quote
taxelina Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 http://img821.imageshack.us/img821/2881/dsc02517b.jpg :loveu: Quote
A&L Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Zobaczcie co będziemy miały :sweetCyb: Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 jakie ładne, a ta pośrodku najładniejsza według mnie:loveu: Quote
A&L Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 No, maczki są hitem na dogo :D Mnie najbardziej podoba się chyba ta w kratkę, tylko mam nadzieję, że nie będzie za gruba, bo zamówiłam 2,5 cm. Reszta po 2 cm. Quote
Aleksa. Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To ja czekam na zdjęcia Lenki w nowych obróżkach.:D jak już dojdą.:lol: oby były dobre.:loveu: Quote
cockermaister Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Maczki piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Mi się ta krateczka najbardziej podoba, zaraz po niej maczki.:loveu: Quote
A&L Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 cockermaister napisał(a):Maczki piękne :loveu::loveu::loveu: Już się nie mogę doczekać jak przyjdą :loveu: Kasi i Lena napisał(a):Mi się ta krateczka najbardziej podoba, zaraz po niej maczki.:loveu: Mnie też chyba kratka :D Oby nie była za szeroka... Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A jaki obwód szyjki ma Lenka? Moja Lena nie chodzi w 2,5 bo ma chudą szyje i dziwnie wygląda, Fifka za to ma niektóre obroże na 2,5 i wygląda ładnie. Quote
A&L Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 O ile dobrze zmierzyłam, to tak ok. 32 cm (w tym najszerszym miejscu). Quote
Kasi i Lena Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 To coś miedzy moją Leną a Fifką ma, powinna dobrze wyglądać. Quote
A&L Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Mam nadzieję, bo ta kratka najbardziej mi się podoba. Wzięłam ją szerszą, bo wydaje mi się, że taka szeroka kratka będzie fajnie wyglądać, ale zobaczymy :) Quote
Recommended Posts