Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kaskaSz']Ale fajna obroża :)
Lenka jest po prawej stronie wygolona z powodu guza?
Tak :(
[quote name='Kasi i Lena']Urocza jest, świetnie wygląda w nowej obróżce, białym księżniczkom we wszystkich kolorach ładnie:loveu:

Nałóg obróżkowy jest okropny, jestem w jego szponach i już nawet się doliczyć nie mogę ile tego mam;)
Fakt, białemu we wszystkim ładnie :) Ja chyba już też jestem "zainfekowana" :P Mamy 4 obróżki póki co, była jeszcze jedna, ale oddałam do schroniska, bo za mała już na Lenkę :)
[quote name='deer_1987']http://img263.imageshack.us/img263/2739/fhkfhkfkfhk.jpg
ladnie tam :)
Ładnie, ładnie ;)
[quote name='Molowe']http://img190.imageshack.us/img190/8092/ghfhfo.jpg " oo a co to ? mogę się pobawić ?" :evil_lol:

http://img845.imageshack.us/img845/4363/nmnmnm.jpg :loveu:

A co do spaceru to zależy w jaki dzień tygodnia.Niestety jestem w gimnazjum gdzie każdy nauczyciel myśli że jego przedmiot jest najważniejszy więc trochę nauki mam :shake: Tylko nie wiem czy jest w ogóle sens umawiać się na popołudnie bo ja kończę szkołę 14.30 jak nie 15.20 zanim wrócę do domu za nim co a teraz się szybko ciemno robi :-(

Właśnie też tak sobie później pomyślałam, że bez sensu, bo się wcześnie ciemno robi ;/ Pozostaje nam czekać do tego 20-go któregoś...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana, a jak u Ciebie wygląda ten długi łikend najbliższy? Jedziesz do Łodzi? Bo jeśli tak, to wpadłyśmy z Olą na szatański plan - pojechałabyś w piątek wieczorem/sobote rano, a rano w piątek możnaby zorganizować spacer :evil_lol:

Posted

Hmm... W sumie to by mi pasowało, ale jest jedno ale - nie wiem czy nie będę musiała być w piątek od rana w Łodzi, bo muszę pomóc w przeprowadzce. Także dam znać jak będę wiedzieć coś więcej, ale jak coś to ja jestem chętna :D

Posted

A&L napisał(a):
Hmm... W sumie to by mi pasowało, ale jest jedno ale - nie wiem czy nie będę musiała być w piątek od rana w Łodzi, bo muszę pomóc w przeprowadzce. Także dam znać jak będę wiedzieć coś więcej, ale jak coś to ja jestem chętna :D

ja chyba też ;) a w poraju czy czewie ??

Posted

To zależy bo jak wiecie Mika ma chorobę lokomocyjną i był by taki problem żeby ją jakoś dowieść mój tata by nie przeżył wymiotującego psa w aucie a Marty tata w dwie strony nas nie będzie woził.Więc tu pojawia się problem bo komunikacja miejska też odpada a nogach nie będziemy iść chyba że pójdziemy i w Poraju od razu padniemy :evil_lol: Chyba że coś jeszcze wymyślimy.Żebyście nie myślały nie mamy emocjonalnego problemu z Porajem poprostu trochę szkoda Miki ;)

Posted

A może pociągiem? Podróż trwa 15 min przyspieszonym, więc jest ok. Ja mogę przyjechać do Częstochowy, dla mnie to nie problem, tylko prosto z Czewy pojechałabym do Łodzi, bo nie widzę sensu, żeby krążyć w tę i z powrotem, więc Karolina musiałabyś załatwić sobie transport z Częstochowy do domu.

Dzisiejsze fotki :)

CDN.

Posted

Dla mnie to w sumie nie problem - najwyżej Mika zarzyga samochód, takie życie ;) Tylko pytanie, kto będzie tak szalony i nas zawiezie do Poraja ^^ PKS odpada, bo w nim rzyga, co do PKP to nie wiem, bo nie jechałyśmy. Ale w tramwaju mi nie rzygała! :P Mój tata niedawno kupił auto, więc pies ma póki co szlaban na jeżdżenie, tata Oli też jest w swoim zakochany... Nie mam pomysłu jak rozwiązać kwestie transportu.

Posted

No, maczki są hitem na dogo :D Mnie najbardziej podoba się chyba ta w kratkę, tylko mam nadzieję, że nie będzie za gruba, bo zamówiłam 2,5 cm. Reszta po 2 cm.

Posted

cockermaister napisał(a):
Maczki piękne :loveu::loveu::loveu:

Już się nie mogę doczekać jak przyjdą :loveu:
Kasi i Lena napisał(a):
Mi się ta krateczka najbardziej podoba, zaraz po niej maczki.:loveu:

Mnie też chyba kratka :D Oby nie była za szeroka...

Posted

Mam nadzieję, bo ta kratka najbardziej mi się podoba. Wzięłam ją szerszą, bo wydaje mi się, że taka szeroka kratka będzie fajnie wyglądać, ale zobaczymy :)