magda z. Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 lecę:p pies na polu:diabloti: i nasi towarzysze:) dzięki za spacerosa Quote
fioneczka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 latareczki super ... ile bateryjek wchodzi :eviltong: Dorotka Ty obcięłaś włosy ? wydawało mi się ze były dłuższe ... chyba że to nie Dorotka :diabloti: Quote
magda z. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 bateryjki to micha z ryżem i mięsem x 2 codziennie, plus warzywa:diabloti: Mam nadzieję, że Bismarck podłapie od Czarka Doroty kulturę spaceru, bo ten chodzi grzecznie. A mój zbój to każdą ścieżkę musi zaliczyc, rozpędza się w nią, a po kilkunastu sekundach wraca zdziwiony, że nikt za nim nie pobiegł:mad: oczywiście wszystkie tajne wejścia i nory trzeba zbadać, wejsćia na działki również-taka powsinoga z niego... Quote
dorota k. Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 To sem ja po wizycie u fryzjera:oops: Magda nie gadaj - Bismarczysko po prostu świata ciekawe:razz: A kulturę Czarka to jeszcze zobaczysz:evil_lol: Quote
fioneczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='dorota k.']To sem ja po wizycie u fryzjera:oops: Magda nie gadaj - Bismarczysko po prostu świata ciekawe:razz: A kulturę Czarka to jeszcze zobaczysz:evil_lol: a mi się podoba :p a psiuty kulturne kazdy na swój sposób :eviltong: Quote
bumel Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Strasznie dawno nie odwiedzałam Bismarcka, ale on zmężniał na tych ostatnich fotkach, a jaki futrzak z niego:p Pozdrawiam Was ciepło w te ponure dni! Quote
magda z. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 futrzak to jest wielki;) a to dzisiejsze foty, z koleżanką na chwilę poszłyśmy, pies mi się rozkręca i coraz bardziej ruchliwy i na zdjęciach to w końcu widać biegnę do Ciebie:loveu: ucieszony psiór postawa:diabloti: lecę-trochę się rozmazał, ale nie wiedziałam, ze tak wystartuje i nie ta opcja tutaj hamuje;) Quote
fioneczka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 hehe widzę Madzia że Bismarcka na Orlenie tankujesz:evil_lol: ale ma przyspieszenie chłopak :evil_lol: chyba z BP zrezygnuję bo parchatek jekiś niemrawy ostatnio ;) Quote
dorota k. Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak się uda to może jutro z chłopakami wyjdziemy????? Quote
magda z. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 jak się zaraz obrobię to dodam, właśnie promotorowi wysłałąm prawie całą rozprawę i nie wiem co robić, tzn musze leicec podpisać umowę adopcyjną dziewczynom z Jędrzejowa, do kuzyna i chrześniaka, chaos twórczy, ale zaraz coś powybieram. Czarek zjadł ciastka Bismarcka;) Quote
magda z. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 powrót z ucieczki, zgodnie z zasadą wszystkie ścieżki są lepsze od tej, którą Ty idziesz..:) z kolegą, który grzecznie stoi, a Bismarck patrzy gdzie nawiać w bok przelot przez ścieżkę główną powrót i koncepcja-wejdę w tą głęboką wyrwę bardziej skupiony czarek Doroty:) Quote
magda z. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 zaczynamy pozować:) nawet portrety pies na polu biegnę przecież.... i co ta kobieta ode mnie chce;) chyba mu kaganiec będę ściągać;) Bo mam nawyk miejski, ze sobie z nim biega Quote
dorota k. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Następnym razem ja zabieram ciasteczka :):):):) Quote
fioneczka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 czyli spaceros udany :multi: ... kiedys i ja z parchatkiem wpadne do Was pospacerować ;) Quote
dorota k. Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 A jak najbardziej zapraszamy:):):) Mój do Dziewczyn - słodziak! A jak dziewczyna go pogoni to ogon podkuli i się wycofa:) Nie wiem jak Bismarczysko do dziewczynek ???? :) Quote
jotpeg Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 porównalam zdjecia schroniskowe i aktualne - wzruszajaca metamorfoza! to pysio z bliznami... a teraz taki wspanialy futrzasty futrzak! zdrowka zycze! Quote
magda z. Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziękuję jotpeg:) Trochę się zmienił, mentalnie też Fioneczko zapraszamy Quote
dorota k. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 No gratulacje Magducha widziałam Cię dzisiaj w kablówce:loveu: Quote
magda z. Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 dorota k. napisał(a):No gratulacje Magducha widziałam Cię dzisiaj w kablówce:loveu: Ja przed chwilą tylko słyszałam, nie lubię siebie oglądać, zwłaszcza, ze wczoraj zaspałam, spóźniłam się i byłam zmeczona siedzeniem po nocy i pisaniem-zostałam miejskim hyclem normalnie...;) te panie od kotów mnie powieszą na drzewie, ale wówczas będę krzyczeć, że Ty z Maria tez brałyście w tym udział:evil_lol: no i P. Joanna też z racji naszej kłapouchej;) Quote
Seaside Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 o kurde -a co mnie znó omineło??? :) Dajcie linka jak jest - MUSZĘ ZOBACZYĆ MAGDE W TV!!!! :) Quote
dorota k. Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Bardzo proszę! http://www.azartsat.pl/index.php/wydarzenia/905-wydarzenia-26-listopada-2009 Quote
magda z. Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dorota a ja tam jak zombie wyszłam, ale mi robisz reklamę;) Quote
Seaside Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 właśnie oglądnełam- I TY TAK CICHO BABO SIEDZISZ???????????// TOŻ TO WYDARZENIE JEST!!!!!!!!!!!! :):multi::multi::multi::multi: I nawet Kruszynka Cię wycałowała :diabloti: tylko te 15 tys mogliby Ci oddać :razz: Quote
Recommended Posts