Jump to content
Dogomania

ZLOTY(Kami)-Pobity i pogryziony!..-MA CUUUDNY DOM! ... BISMARCK odszedl (*) (*) (*)

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

bateryjki to micha z ryżem i mięsem x 2 codziennie, plus warzywa:diabloti: Mam nadzieję, że Bismarck podłapie od Czarka Doroty kulturę spaceru, bo ten chodzi grzecznie. A mój zbój to każdą ścieżkę musi zaliczyc, rozpędza się w nią, a po kilkunastu sekundach wraca zdziwiony, że nikt za nim nie pobiegł:mad: oczywiście wszystkie tajne wejścia i nory trzeba zbadać, wejsćia na działki również-taka powsinoga z niego...

Posted

[quote name='dorota k.']To sem ja po wizycie u fryzjera:oops:
Magda nie gadaj - Bismarczysko po prostu świata ciekawe:razz: A kulturę Czarka to jeszcze zobaczysz:evil_lol:

a mi się podoba :p

a psiuty kulturne kazdy na swój sposób :eviltong:

Posted

futrzak to jest wielki;) a to dzisiejsze foty, z koleżanką na chwilę poszłyśmy, pies mi się rozkręca i coraz bardziej ruchliwy i na zdjęciach to w końcu widać
biegnę do Ciebie:loveu:

ucieszony psiór

postawa:diabloti:

lecę-trochę się rozmazał, ale nie wiedziałam, ze tak wystartuje i nie ta opcja

tutaj hamuje;)

Posted

jak się zaraz obrobię to dodam, właśnie promotorowi wysłałąm prawie całą rozprawę i nie wiem co robić, tzn musze leicec podpisać umowę adopcyjną dziewczynom z Jędrzejowa, do kuzyna i chrześniaka, chaos twórczy, ale zaraz coś powybieram. Czarek zjadł ciastka Bismarcka;)

Posted

powrót z ucieczki, zgodnie z zasadą wszystkie ścieżki są lepsze od tej, którą Ty idziesz..:)

z kolegą, który grzecznie stoi, a Bismarck patrzy gdzie nawiać w bok

przelot przez ścieżkę główną

powrót i koncepcja-wejdę w tą głęboką wyrwę

bardziej skupiony czarek Doroty:)

Posted

dorota k. napisał(a):
No gratulacje Magducha widziałam Cię dzisiaj w kablówce:loveu:

Ja przed chwilą tylko słyszałam, nie lubię siebie oglądać, zwłaszcza, ze wczoraj zaspałam, spóźniłam się i byłam zmeczona siedzeniem po nocy i pisaniem-zostałam miejskim hyclem normalnie...;) te panie od kotów mnie powieszą na drzewie, ale wówczas będę krzyczeć, że Ty z Maria tez brałyście w tym udział:evil_lol: no i P. Joanna też z racji naszej kłapouchej;)

Posted

właśnie oglądnełam- I TY TAK CICHO BABO SIEDZISZ???????????//
TOŻ TO WYDARZENIE JEST!!!!!!!!!!!! :):multi::multi::multi::multi:
I nawet Kruszynka Cię wycałowała :diabloti:

tylko te 15 tys mogliby Ci oddać :razz: