Monalisa4 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [FONT=trebuchet ms][SIZE=5][B]Termin przyjmowania zgłoszeń do dnia [COLOR=#FF0000]25 lipca 2011[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=trebuchet ms][SIZE=5][COLOR=#FF0000][B] r. [url]http://www.zkwp-zakopane.pl/www/index.php?mod=news&id=52[/url] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=trebuchet ms][SIZE=3][U][B]Gr. I [/B][/U] [SIZE=2]Barbara Larska Zygmunt Jakubowski Waldemar Kosmalski [/SIZE][SIZE=2](owczarki niemieckie)[/SIZE] [U][B]Gr. II[/B][/U] [SIZE=2]Jan Gajewski Anna Rogowska Małgorzata Hałas Andrzej Mania[/SIZE] [U][B]Gr. III[/B][/U] [SIZE=2]Marek Trębala Jan Gajewski[/SIZE] [U][B]Gr. IV[/B][/U] [SIZE=2]Andrzej Mania[/SIZE] [U][B]Gr. V[/B][/U] [SIZE=2]Andrzej Szutkiewicz[/SIZE] [U][B]Gr. VI[/B][/U] [SIZE=2]Leszek Salamon[/SIZE] [U][B]Gr. VII[/B][/U][SIZE=2] Henryk Fonfara[/SIZE] [U][B]Gr. VIII[/B][/U] [SIZE=2]Joanna Szczepańska - Korpetta Viva Maria Soleckyj - Szpunar[/SIZE] [B][U]Gr. IX[/U] [/B][SIZE=2]Zygmunt Jakubowski Elżbieta Junikiewicz Joanna Szczepańska - Korpetta [/SIZE] [U][B]Gr. X[/B][/U] [SIZE=2]Andrzej Szutkiewicz[/SIZE][/SIZE][/FONT] Quote
Monalisa4 Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Zawsze mi sie podobały te góralskie wystawy ;) na pewno pojedziemy ;) Quote
katik Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja się jeszcze zastanowię, też lubię takie wystawy. :) Quote
aga616 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 my także! jak tylko fundusze pozwolą to jedziemy, jak co roku na weekend:) Quote
aga616 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 a czy ktoś może wie czy przewidziano jakieś zniżki dla interów??:roll: Quote
Lofty Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 [quote name='aga616']a czy ktoś może wie czy przewidziano jakieś zniżki dla interów??:roll:[/QUOTE] Takei samo pytanie wysłałam do związku i otrzymałam odpowiedź że NIE :( Opłata za Intera jak za każdego innego psa. Tak więc my chyba zostaniemy w domu :) Quote
aga616 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Lofty']Takei samo pytanie wysłałam do związku i otrzymałam odpowiedź że NIE :( Opłata za Intera jak za każdego innego psa. Tak więc my chyba zostaniemy w domu :)[/QUOTE] No to my chyba też...:angryy: lubię tą wystawę, no ale trudno, nie chcą intera, to nie ;) Quote
Yanni Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 [quote name='aga616'] nie chcą intera, to nie ;)[/QUOTE] ..i bardzo dobrze zrobisz bo powrót zakopianką do domu to jeden wielki koszmar !!! Dwa razy byłem i dwa razy to samo. Tam jest zawsze korek na kilka godzin. Psiak mi prawie zszedł w samochodzie. Upał i korek za korkiem. Dwa lata temu jak wyruszyłem z wystawy o 16.00 do Katowic to byłem o 21.30 na miejscu -to mozna sobie wyobrazić tą jazdę. A to tylko 180 km !!! Dopóki tam nie zrobią porządnego przejazdu to nie jadę absolutnie. Tydzien temu wracałem z Zakopanego to samo -tam sie nic nie zmienia od kilkudziesięciu lat chyba !!! Wyjście jest jedno jak ktoś musi to jechać dzień wczesniej pod wieczor i zanocować tam a wracać też późnym wieczorem . Quote
Monalisa4 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 My jedziemy Busem z Katowic ,jest klima i wygodnie ;) za 18 zl nie będę się mordowała w upale autem,jedziemy w piątek wieczorem a wracamy w poniedziałek wieczorem.Z noclegami tez nie ma problemow juz za 30 zl od osoby znajdzie się dosyć fajny. Do tych którzy chcieliby połazić z psem po górach to od razu pisze. na teren TPN wstęp z psem wzbroniony! Można wejść lub pojechać z psem na Gubałówkę, przejsć przez dolinę Chochołowską a tylko do Schroniska. Oraz Doliną Lejową do szalasu.No i spacer po Krupówkach . Quote
Błyskotka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 My zgłoszeni i potwierdzeni :). Zostało jeszcze zapłacić ;). Quote
Lofty Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 A jednak się zjawimy:) Wekend bez wystawy jakoś nudny by był :) więc jednak jedziemy:) Quote
AgataP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Lofty']A jednak się zjawimy:) Wekend bez wystawy jakoś nudny by był :) więc jednak jedziemy:)[/QUOTE] to się nazywa uzależnienie :diabloti: Quote
Lofty Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='AgataP']to się nazywa uzależnienie :diabloti:[/QUOTE] Nie da się ukryć :) to jest nałóg:) Quote
DankaR Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Na stronie ukazał się już spis wystawców i plan sędziowania Quote
kavala Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='AgataP']to się nazywa uzależnienie :diabloti:[/QUOTE] Agata, wy też jedziecie? [quote name='DankaR']Na stronie ukazał się już spis wystawców i plan sędziowania[/QUOTE] Czy na dany ring się wchodzi według kolejności podanej na tym spisie? Quote
AgataP Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='kavala']Agata, wy też jedziecie? Czy na dany ring się wchodzi według kolejności podanej na tym spisie?[/QUOTE] jedziemy,ale do Chojnic w tym samym dniu :) mamy tam 15 km a nie kilkaset do Zakopanego;) fajnie, że się zdecydowaliście jechać z Frodem :) trzymam kciuki Quote
kavala Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='AgataP'] fajnie, że się zdecydowaliście jechać z Frodem :) trzymam kciuki[/QUOTE] Jadę trochę z ciekawości, bo obawiam się, że to będzie pierwszy i ostatni raz. W ogóle nie potrafię go ustawić. Jak mu pokazuję smaczka, to siada, bo tak jest nauczony. Jak go chwytam za ogon, to próbuje go gonić.:splat: To będzie porażka, ale cóż... :painting: Quote
Błyskotka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Czy ktoś zna adres wystawy ? Mam nadzieję że będą oznaczenia na wystawę. Czy ktoś dostał numerek ? Quote
Monalisa4 Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='Błyskotka']Czy ktoś zna adres wystawy ? Mam nadzieję że będą oznaczenia na wystawę. Czy ktoś dostał numerek ?[/QUOTE] numerki i katalogi odbiera sie w sekretariacie ;( w koscielisku jest tylko jeden osrodek sportowy wiec chyba trafimy Quote
kavala Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 [quote name='Monalisa4']numerki i katalogi odbiera sie w sekretariacie ;( w koscielisku jest tylko jeden osrodek sportowy wiec chyba trafimy[/QUOTE] Ooo, to nie wiedziałam. A gdzie ten sekretariat i co to za numerek? Quote
Recommended Posts