Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=trebuchet ms][SIZE=5][B]Termin przyjmowania zgłoszeń do dnia
[COLOR=#FF0000]25 lipca 2011[/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][FONT=trebuchet ms][SIZE=5][COLOR=#FF0000][B] r.

[url]http://www.zkwp-zakopane.pl/www/index.php?mod=news&id=52[/url]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=trebuchet ms][SIZE=3][U][B]Gr. I [/B][/U]
[SIZE=2]Barbara Larska
Zygmunt Jakubowski
Waldemar Kosmalski [/SIZE][SIZE=2](owczarki niemieckie)[/SIZE]

[U][B]Gr. II[/B][/U]
[SIZE=2]Jan Gajewski
Anna Rogowska
Małgorzata Hałas
Andrzej Mania[/SIZE]

[U][B]Gr. III[/B][/U]
[SIZE=2]Marek Trębala
Jan Gajewski[/SIZE]

[U][B]Gr. IV[/B][/U]
[SIZE=2]Andrzej Mania[/SIZE]

[U][B]Gr. V[/B][/U]
[SIZE=2]Andrzej Szutkiewicz[/SIZE]

[U][B]Gr. VI[/B][/U]
[SIZE=2]Leszek Salamon[/SIZE]

[U][B]Gr. VII[/B][/U][SIZE=2]
Henryk Fonfara[/SIZE]

[U][B]Gr. VIII[/B][/U]
[SIZE=2]Joanna Szczepańska - Korpetta
Viva Maria Soleckyj - Szpunar[/SIZE]

[B][U]Gr. IX[/U]
[/B][SIZE=2]Zygmunt Jakubowski
Elżbieta Junikiewicz
Joanna Szczepańska - Korpetta
[/SIZE]
[U][B]Gr. X[/B][/U]
[SIZE=2]Andrzej Szutkiewicz[/SIZE][/SIZE][/FONT]

• 1 month later...
Posted

[quote name='aga616']a czy ktoś może wie czy przewidziano jakieś zniżki dla interów??:roll:[/QUOTE]

Takei samo pytanie wysłałam do związku i otrzymałam odpowiedź że NIE :(
Opłata za Intera jak za każdego innego psa.
Tak więc my chyba zostaniemy w domu :)

Posted

[quote name='Lofty']Takei samo pytanie wysłałam do związku i otrzymałam odpowiedź że NIE :(
Opłata za Intera jak za każdego innego psa.
Tak więc my chyba zostaniemy w domu :)[/QUOTE]
No to my chyba też...:angryy:
lubię tą wystawę, no ale trudno, nie chcą intera, to nie ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='aga616'] nie chcą intera, to nie ;)[/QUOTE]

..i bardzo dobrze zrobisz bo powrót zakopianką do domu to jeden wielki koszmar !!! Dwa razy byłem i dwa razy to samo. Tam jest zawsze korek na kilka godzin. Psiak mi prawie zszedł w samochodzie. Upał i korek za korkiem. Dwa lata temu jak wyruszyłem z wystawy o 16.00 do Katowic to byłem o 21.30 na miejscu -to mozna sobie wyobrazić tą jazdę. A to tylko 180 km !!! Dopóki tam nie zrobią porządnego przejazdu to nie jadę absolutnie. Tydzien temu wracałem z Zakopanego to samo -tam sie nic nie zmienia od kilkudziesięciu lat chyba !!! Wyjście jest jedno jak ktoś musi to jechać dzień wczesniej pod wieczor i zanocować tam a wracać też późnym wieczorem .

Posted

My jedziemy Busem z Katowic ,jest klima i wygodnie ;) za 18 zl nie będę się mordowała w upale autem,jedziemy w piątek wieczorem a wracamy w poniedziałek wieczorem.Z noclegami tez nie ma problemow juz za 30 zl od osoby znajdzie się dosyć fajny.
Do tych którzy chcieliby połazić z psem po górach to od razu pisze. na teren TPN wstęp z psem wzbroniony!

Można wejść lub pojechać z psem na Gubałówkę, przejsć przez dolinę Chochołowską a tylko do Schroniska. Oraz Doliną Lejową do szalasu.No i spacer po Krupówkach .

Posted

[quote name='Lofty']A jednak się zjawimy:)
Wekend bez wystawy jakoś nudny by był :) więc jednak jedziemy:)[/QUOTE]

to się nazywa uzależnienie :diabloti:

Posted

[quote name='AgataP']to się nazywa uzależnienie :diabloti:[/QUOTE]
Agata, wy też jedziecie?

[quote name='DankaR']Na stronie ukazał się już spis wystawców i plan sędziowania[/QUOTE]
Czy na dany ring się wchodzi według kolejności podanej na tym spisie?

Posted

[quote name='kavala']Agata, wy też jedziecie?

Czy na dany ring się wchodzi według kolejności podanej na tym spisie?[/QUOTE]

jedziemy,ale do Chojnic w tym samym dniu :) mamy tam 15 km a nie kilkaset do Zakopanego;) fajnie, że się zdecydowaliście jechać z Frodem :) trzymam kciuki

Posted

[quote name='AgataP'] fajnie, że się zdecydowaliście jechać z Frodem :) trzymam kciuki[/QUOTE]

Jadę trochę z ciekawości, bo obawiam się, że to będzie pierwszy i ostatni raz. W ogóle nie potrafię go ustawić. Jak mu pokazuję smaczka, to siada, bo tak jest nauczony. Jak go chwytam za ogon, to próbuje go gonić.:splat: To będzie porażka, ale cóż... :painting:

Posted

[quote name='Błyskotka']Czy ktoś zna adres wystawy ? Mam nadzieję że będą oznaczenia na wystawę.

Czy ktoś dostał numerek ?[/QUOTE]

numerki i katalogi odbiera sie w sekretariacie ;( w koscielisku jest tylko jeden osrodek sportowy wiec chyba trafimy

Posted

[quote name='Monalisa4']numerki i katalogi odbiera sie w sekretariacie ;( w koscielisku jest tylko jeden osrodek sportowy wiec chyba trafimy[/QUOTE]
Ooo, to nie wiedziałam. A gdzie ten sekretariat i co to za numerek?