Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uprzątnęłam pierwszą stronę ;) Pojawiło się tam 11 nowych psów - 2 z gminy Wiejskiej Głogów, 3 z gminy Kotla, 4 z miasta Głogowa i 2 z Rawicza.

Nowe psy pod numerami: 5, 11, 13, 14, 15, 20, 23, 26, 27, 29, 35.

Posted

A ja chcę się podzielić taką wiadomością:

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

[quote name='Anula']A ja chcę się podzielić taką wiadomością:

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Wiemy, wiemy, ale dziękujemy za podanie dalej ;)

Posted

Wczoraj do nowego domu pojechał jeden szczeniak z tego porzuconego miotu i sunia wywalona z auta. Ze szczeniaków pozostał jeszcze jeden chłopaczek, przebywa aktualnie u mnie na DT ;)

Posted

Dla asta Rockiego natomiast Fioneczka będzie robić na dniach wizytę przedadopcyjną, jeśli wszystko będzie ok, to mały pojedzie do Zgorzelca. Mam też zainteresowaną Deli panią z Wrocławia, zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Posted

baster i lusi napisał(a):
to byłoby najlepsze wyjście.zatem czekamy na nowy wątek bullowatych.

Melduję, iż w założenie wątku wkręcona została Agata (malina1) ;) Zdjęcia już dostała, obiecała, że się postara na weekend zrobić ;) To będzie z tego co widzę pierwszy wątek stworzony przez Agatę, więc proszę o duchowe wsparcie dla niej :diabloti:

EDIT: Chciałam jeszcze zameldować, że od wtorku do dziś włącznie dom znalazły trzy psy: Fifi, Lazur oraz Pyza :) oraz dwa koty: Beta i trójłapka Fixa :)