Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Kochani, pomóżcie proszę. bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!! chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212 Założenie konta to dosłownie 2 minutki później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum czyli głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo Quote
baster i lusi Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 dziękuję cioteczka.skopiowałam twój post i też będę rozsyłać Quote
Drzagodha Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 baster i lusi napisał(a):dziękuję cioteczka.skopiowałam twój post i też będę rozsyłać To post Fioneczki, również skopiowany ;) Quote
[email protected] Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja też oddam głos.Tutaj jak ktoś by chciał to sygnaturka Kromala :) http://vpx.pl/i/a0qw.png Quote
malina1 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Ja też już się rejestruję i oddaję głos. Bardzo ładny Amanda! Teraz tylko musisz założyć Kromalowi wątek ;) Quote
Drzagodha Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 malina1 napisał(a):Ja też już się rejestruję i oddaję głos. Bardzo ładny Amanda! Teraz tylko musisz założyć Kromalowi wątek ;) Ładny, ładny, tylko ma nieregulaminowy rozmiar :eviltong: Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Kochane, prośbę mam ogromną. W moim mieście jest konkurs na ambasadora młodzieży. Oddacie głos na psio i kociolubnego? Wystarczy kliknąć. Głosujemy na Krzysztofa Dziechciarza ładnie, bo nam bardzo brzydko spadł, a głosowanie jeszcze tylko przez godzinę... Z góry wielkie dzięki :smile: http://szansa.glogow.org/2011/12/plebiscyt-glogowski-ambasador-mlodziezy-2011/ Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Mówi się trudno ;) Chciałam za to poinformować, że do domu dziś powędrowała Frutelka :) Mała w schronie była od stycznia, przesiedziała więc tam 11 miesięcy i w końcu się doczekała :multi: Quote
Weg Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Fantastyczna wiadomość! Mała jak najbardziej zasłużyła na dom. :multi: Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Jeszcze w budowie, ale już zapraszam ;) http://www.dogomania.pl/threads/219612-G%C5%82ogowskie-Szariki-w%C4%85tek-zbiorczy-ONk%C3%B3w-i-ich-mix%C3%B3w-szukaj%C4%85cych-nowych-dom%C3%B3w Quote
Weg Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Myślałam, żeby zrobić wspólny wątek naszych malamuto-haskaczy. W końcu jest ich 6, w porywach do Ramzesa i Figi. ;) Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Weg napisał(a):Myślałam, żeby zrobić wspólny wątek naszych malamuto-haskaczy. W końcu jest ich 6, w porywach do Ramzesa i Figi. ;) To też mam w planach, tylko cierpię na chorobę zwaną "debilnym internetem" i nie mogę zdjęć na serwer wgrać :angryy: Jeszcze wspólny staruszkom chcę zrobić, tylko muszę poczekać, aż mi neta naprawią. Quote
Weg Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zawsze możesz pobawić się w inżyniera i nabyć trochę nowych umiejętności z zakresu naprawy komputerów. :diabloti: A tak z innej beczki to Nadir nie jest czasami bardziej w typie alaskana? Mam dylemat gdzie go wrzucić. :lol: Tak, John ciągle siedzi. Quote
Drzagodha Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Weg napisał(a): A tak z innej beczki to Nadir nie jest czasami bardziej w typie alaskana? Mam dylemat gdzie go wrzucić. :lol: A o to to już musisz pytać miłośników rasy :eviltong: Quote
malina1 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Super :) też myślałam o wątku haskaczy :p niestety z głosowanie się spóźniłam, niedawno do domu wróciłam.. Quote
Drzagodha Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Nie sądziłam, że kiedyś nas coś takiego spotka... W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich. Nie mamy możliwości umieszczenia wszystkich awaryjnie w schronisku, ponieważ nie ma tam miejsca aż dla tylu psów... Quote
Elza22 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Jestem w szoku jak ktoś mógł zrobić coś takiego ja niestety teraz nie mogę przygarnąć żadnego psiaka Quote
malina1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nawet bezdomne psy nie mogą się czuć bezpieczne w ich jedynym 'domu'... Quote
Recommended Posts