Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, pomóżcie proszę.

bardzo, bardzo proszę o pomoc !!!!!!!!!!

chodzi TYLKO o oddanie swojego głosu

bezimienna sunia z Szydłowca może wygrać w konkursie na niebieskim forum karmę wartości TYSIĄCA złotych

Proszę rejestrujcie się i oddajcie głos na nią ... ona nie ma nic, nawet imienia

http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic....167212#p167212

Założenie konta to dosłownie 2 minutki
później wystarczy oddać głos na bezimienną z Szydłowca i napisać post
na jakiego psiaka się głosowało i z jakiego forum się "przybyło" + nick z forum

czyli

głos na bezimienną sunię z Szydłowca - nick z (np) dogo

Posted

malina1 napisał(a):
Ja też już się rejestruję i oddaję głos. Bardzo ładny Amanda! Teraz tylko musisz założyć Kromalowi wątek ;)

Ładny, ładny, tylko ma nieregulaminowy rozmiar :eviltong:

Posted

Mówi się trudno ;)

Chciałam za to poinformować, że do domu dziś powędrowała Frutelka :) Mała w schronie była od stycznia, przesiedziała więc tam 11 miesięcy i w końcu się doczekała :multi:

Posted

Weg napisał(a):
Myślałam, żeby zrobić wspólny wątek naszych malamuto-haskaczy. W końcu jest ich 6, w porywach do Ramzesa i Figi. ;)

To też mam w planach, tylko cierpię na chorobę zwaną "debilnym internetem" i nie mogę zdjęć na serwer wgrać :angryy: Jeszcze wspólny staruszkom chcę zrobić, tylko muszę poczekać, aż mi neta naprawią.

Posted

Zawsze możesz pobawić się w inżyniera i nabyć trochę nowych umiejętności z zakresu naprawy komputerów. :diabloti:
A tak z innej beczki to Nadir nie jest czasami bardziej w typie alaskana? Mam dylemat gdzie go wrzucić. :lol:
Tak, John ciągle siedzi.

Posted

Weg napisał(a):

A tak z innej beczki to Nadir nie jest czasami bardziej w typie alaskana? Mam dylemat gdzie go wrzucić. :lol:

A o to to już musisz pytać miłośników rasy :eviltong:

Posted

Nie sądziłam, że kiedyś nas coś takiego spotka...

W dniu dzisiejszym ktoś włamał się do naszego azylu. Większość psów zostało wypuszczonych z kojców, na szczęście udało się je odnaleźć. Niestety, psy nie mogą zostać tam gdzie są. Potrzebujemy awaryjnego lokum dla 24 psów, które tam przebywają. Bardzo prosimy o pomoc i jeśli macie możliwość, o przygarnięcie pod swój dach choć na kilka dni jednego z nich. Nie mamy możliwości umieszczenia wszystkich awaryjnie w schronisku, ponieważ nie ma tam miejsca aż dla tylu psów...