Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skopiowałam z innego wątku :Moi drodzy sąsiadom odszedł 4 letni psiak w typie Owczarka Niemieckiego Długowłosego i podjeli decyzję o ADOPCJI kolejnego psa. Zgłosili się do mnie o pomoc w znalezieniu odpowiedniego pupila pies najlepiej młody szczeniak lub do 6-7 miesięcy RAS DUŻYCH lub średnich takich jak owczarek niemiecki, kaukaz, mieszanka z wilczurem mieszanka z ONkiem lub coś w typie. Mieszkamy w miejscowości Nowe Drzewce najlepiej aby psiak był z okolic Głogowa, Leszna, Wschowy, Śmigla, Sławy. Ewentualnie może być suczka ale ... Pies musi być sprawdzony gdyż sąsiedzi mają 2 małych dzieci. Sąsiedzi zapewniają dla psa bardzo dobre warunki - psiak mieszkałby we własnym kojcu z dużą budą pełną miską, towarzystwem dzieci i innych psów ( moich na spacerkach ). Jeśli macie jakieś informacje piszcie do mnie proszę na PW gdyż umieszczam tę informację w kilku wątkach. Będziemy wdzięczni za pomoc - domek pełen ciepła i miłości czeka z otwartymi rękami

Posted

Krótka relacja z dzisiaj - przybyło nam 6 nowych kotów oraz 2 świnki morskie...

Do domu poszła Elza, ale jeszcze się nie cieszę, kobieta dziwnie zakręcona. Podejdę tam po świętach i jak będzie wszystko ok, to dopiero zacznę się cieszyć...

Posted

Witam! Bardzo pilnie poszukuje osoby do wizyty PA w Lubinie na ul. Sztukowskiego! Najlepiej gdyby odbyła się ona zaraz po świętach, tzn. 2 stycznia. Wiem, że mam straszne wymagania, ale państwo chcą przyjechać po psiaka już 3, a ja za nic nie oddam go bez wizyty. Mój tel. 605376327

Posted

Kamila Proc napisał(a):
no to naprawde superowo

A wczoraj dwa koty: Bombka i Nico. Natomiast po publikacji naszych podopiecznych w "Moim Psie" był już dziś pierwszy telefon w sprawie jednego z nich, póki co narada rodzinna ;)

Posted

Kamila Proc napisał(a):
to jest szczesliwy watek

Żeby dodać trochę szczęścia ;) Przed chwilą rozmawiałam z panią chcącą przygarnąć labradora, niewykluczone, że przyjedzie poznać Felera ;) Dzięki Bogu adopcje się ruszyły! :)