Drzagodha Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Witam nowe ciotki ;) Szczególnie bullowate, bo u nas kilka mixów. Planuję im zrobić wspólny wątek. Quote
Drzagodha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Wczoraj do nowego domu pojechała Leonia :) Quote
Drzagodha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 malina1 napisał(a):Trzymam kciuki :) Jak już tu jesteś - o której Ci kociaki przywieźć? :diabloti: Quote
Drzagodha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Taką wesołą gromadkę mamy w schronie: Szczeniaki zostały pozostawione w drewnianej skrzyni na drodze dojazdowej do schroniska. Są cztery suczki i cztery pieski. Prawdopodobnie będą to psy średniej wielkości. Maluchy są już po pierwszym szczepieniu, w piątek czeka je drugie. Quote
baster i lusi Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Drzagodha napisał(a):Witam nowe ciotki ;) Szczególnie bullowate, bo u nas kilka mixów. Planuję im zrobić wspólny wątek. to byłoby najlepsze wyjście.zatem czekamy na nowy wątek bullowatych. Quote
Elza22 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 szczeniaczki przesłodkie oby dobre domki znalazły Quote
malina1 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Oby, oby :) Nie chcę zapeszać, ale moi wychowankowie już chyba mają zaklepany dom! :D Quote
Drzagodha Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 malina1 napisał(a):Oby, oby :) Nie chcę zapeszać, ale moi wychowankowie już chyba mają zaklepany dom! :D Zarówno kocurek, jak i kotka? To może Ci jeszcze kilka podrzucić? Też znajdziesz dla nich domki :diabloti: Quote
Elza22 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ja mam pytanko czy zwierzęta jak opuszczają schronisko są wykastrowane i wysterylizowane???? Quote
Drzagodha Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Elza22 napisał(a):Ja mam pytanko czy zwierzęta jak opuszczają schronisko są wykastrowane i wysterylizowane???? Te, które już mogą - tak. Przed zabiegiem są tylko szczenięta i kocięta. W umowie mamy jednak zapis o konieczności wykonania tego zabiegu, o czym adoptujący są informowani. Staramy się to sprawdzać podczas wizyt poadopcyjnych, wiele zostaje faktycznie sterylizowanych, niektórych musimy niestety pogonić. Quote
Elza22 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Drzagodha napisał(a):Te, które już mogą - tak. Przed zabiegiem są tylko szczenięta i kocięta. W umowie mamy jednak zapis o konieczności wykonania tego zabiegu, o czym adoptujący są informowani. Staramy się to sprawdzać podczas wizyt poadopcyjnych, wiele zostaje faktycznie sterylizowanych, niektórych musimy niestety pogonić. To dobrze najważniejsze to zmniejszać liczbę bezdomnych zwierząt. Quote
Drzagodha Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Elza22 napisał(a):To dobrze najważniejsze to zmniejszać liczbę bezdomnych zwierząt. Zresztą, zapraszamy do nas ;) W końcu z Głogowa jesteś, tak? Quote
Elza22 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Drzagodha napisał(a):Zresztą, zapraszamy do nas ;) W końcu z Głogowa jesteś, tak? Tak jestem z Głogowa z miłą chęcią bym was odwiedziła ale na chwilę obecną to nie możliwe bo jestem w ciąży ale jak maleństwo pojawi się na świecie i znajdę chwilę to odwiedzę psiaki:-) Quote
Drzagodha Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Zdjęcia z dzisiejszej wizyty ;) http://miedziowe.pl//content/view/53312/468/ Quote
Elza22 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 biedne smutne mordeczki a te psy z pierwszej strony to nie są chyba aktualne niektóre w nowych domkach. Quote
Recommended Posts