Drzagodha Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Dziś wydałam do adopcji Charliego ;) Mam nadzieję, że nie zje nowych opiekunów :evil_lol: Dostałam również telefon w sprawie Corgiego, pan ma przyjechać jutro lub w niedzielę do schroniska. Jutro pojawi się również pani, która chce wziąć jednego z naszych biało-rudych kocurków ;) Quote
Drzagodha Posted September 18, 2011 Author Posted September 18, 2011 Jeden z biało-rudych kociaków od soboty w nowym domu ;) A w niedzielę poszczęściło się suczce Ferii. Byli również państwo zainteresowani adopcją Edzia, mają go jutro odebrać ;) Quote
Drzagodha Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Zapraszamy do galerii na fb z Łańcuchów ;) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150391862576057.410168.314364786056&type=1 Quote
Drzagodha Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Odeszła wspaniała dogomaniaczka Zuzka... :( http://www.dogomania.pl/threads/214940-Nasza-kole%C5%BCanka-zuzka-odesz%C5%82a.... Quote
Drzagodha Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Ozon i Fruba od wczoraj w nowych domach ;) Jednego haszczaka mniej ;) W ostatnim tygodniu domy znalazły również trzy kociaki, dodatkowo moja tymczasowiczka kocia zostaje u mnie na stałe ;) Szykuje się również dom dla dwóch kolejnych, dorosłych kotów. Ogrzewanie w budynkach z kojcami założone, beton już prawie wszędzie wylany, jeszcze tylko daszki nad wybiegami i będzie git ;) Quote
Weg Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Informacja z FB - Haszczak Ozon jednak do nas wraca. Quote
malina1 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 I jeszcze Żurek pojechał do nowego domu! :) Quote
Drzagodha Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Weg napisał(a):Informacja z FB - Haszczak Ozon jednak do nas wraca. Moja informacja - państwo chyba jednak nie przemyśleli adopcji psa tej rasy (a przyjechali właśnie szukając huskiego), ponadto byli ostrzegani, że wybrali sobie najbardziej nadpobudliwego psa w schronisku. Pies pogryzł meble i wrócił do schronu... malina1 napisał(a):I jeszcze Żurek pojechał do nowego domu! :) A tak właśnie, o Żurku zapomniałam ;) A dzisiaj pojechał jeszcze ktoś, ale póki co się nie cieszę, poczekam czy nie wróci. Quote
malina1 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Szkoda, że tego nie przemyśleli :( Trzymam mocno kciuki za 'ktosia' :) Quote
Drzagodha Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 No więc ;) "Ktosiem", który opuścił wczoraj schronisko jest Olo ;) Dzisiaj natomiast do nowego domu pojechała suczka Mona oraz dwa kociaki ;) Quote
Weg Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 Dzisiaj przez nasze schronisko przewinęło się ponad 60 osób! Odwiedziła nas grupa rowerzystów z Towarzystwa Turystycznego, którzy przywieźli nam w prezencie sporo karmy i przysmaków. Stwierdzili, że będą u nas dość częstymi gośćmi. ;) Kilku uczestników pytało także o wolontariat i adopcje, więc może coś więcej z tego wyniknie. :razz: Quote
Drzagodha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 A mnie na weekend nie było w Głogowie, a właśnie dostałam zrypy od jednego z "rowerzystów", że on przyjechał, a mnie nie ma :eviltong: Quote
malina1 Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Pomysł rowerzystów jest świetny ;) I słyszałam, że Mailo pojechał do nowego domu, do babci mojej koleżanki ;) Quote
Drzagodha Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 [quote name='malina1']I słyszałam, że Mailo pojechał do nowego domu, do babci mojej koleżanki ;)[/QUOTE] To może jesteś w stanie się dowiedzieć, czy on ma mieszkać w budzie, czy w domu? Bo słyszałam dwie różne wersje. Quote
Drzagodha Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 Ale Marysia, która wydawała psa twierdzi, że w domu. Dlatego wolę się dowiedzieć u źródła. Quote
malina1 Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Babcia chciała psa do budy. Jak by była burza, albo mrozy, to miał być w domu. Koleżanka mówiła, że pierwsze noce śpi w domu i tam już chyba zostanie. Będę się dowiadywać :) Quote
malina1 Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mailo mieszka jednak w domu :) Podrzucam psiaki! Quote
Recommended Posts