Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='psi']Proszę o reklamowanie Kami również na FB :) sporo osób tam się kręci ;)[/QUOTE]

ja wrzuciłam jej plakat i cały czas go udopstepniam ale pamietajmy tez o sylwku !!!!

Edited by ANETTTA
Posted

Witam :dog:
Dla przypomnienia - ostatnie wpłaty:

04.10.2012 - 100 zł od [B]suślik
[/B]11.10.2012 - 25 zł od[B] anecik60
[/B]14.10.2012 - 20 złod[B] Dopi
[/B]17.10.2012 - 10 zł od[B] Elf i Mango
[/B]19.10.2012 - 10 zł od[B] buniaaga
[/B]21.10.2012 - 40 zł od [B]Pana Grzegorza
[/B]28.10.2012 - 70 zł od [B]Pani Danuty S.
[/B]29.10.2012 - 230 zł [B]z bazarku od buniaaga
[/B]31.10.2012 - 53 zł - [B]bazarek buniaaga c.d.

[/B]razem:[B] 558 zł

[/B]I przelew na taką kwotę powinniśmy przekazać dla Kuny. Czy pytać zuzlikową o potwierdzenie, czy mam się rządzić sama? :)

Posted

Witaj Kami, witajcie Cioteczki :) Az miło rano wchodzić taki ruch u naszej Kami.
Jeżeli moge wypowiedzieć się w kwestii pieniędzy to wydaje mi się ,że należy przelać uzbieraną kwotę. Raz żeby zmniejszyć zadłużenie a dwa,że Kunie pilnie potrzebne są pieniądze na naprawę samochodu.

Posted

[quote name='gawronka']Witaj Kami, witajcie Cioteczki :) Az miło rano wchodzić taki ruch u naszej Kami.
Jeżeli moge wypowiedzieć się w kwestii pieniędzy to wydaje mi się ,że należy przelać uzbieraną kwotę. Raz żeby zmniejszyć zadłużenie a dwa,że Kunie pilnie potrzebne są pieniądze na naprawę samochodu.[/QUOTE]

Przelewaj, przelewaj... tym bardziej, że z tą kwotą to nawet nie mam co zaczynac naprawy... mam do wymiany silnik - naprawa będzie mnie kosztować ok. 3000 zł

Tak się zastanawiam kiedy na wątkach pojawi się zuźlikowa:roll:

Posted

[quote name='Kuna']

Tak się zastanawiam kiedy na wątkach pojawi się zuźlikowa:roll:[/QUOTE] Z tego co wiem zuźlikowa walczy o odzyskanie psa od DT który,jak twierdzi zużlikowa, go przywłaszczył. faktycznie szkoda,że nie pojawia się na innych wątkach.

Posted

[quote name='Kuna']Przelewaj, przelewaj... tym bardziej, że z tą kwotą to nawet nie mam co zaczynac naprawy... mam do wymiany silnik - naprawa będzie mnie kosztować ok. 3000 zł
[/QUOTE]

OK, poszło :)

Posted

Dziękuję Kerian :)
Mam prośbę do Ciebie - zrób globalne podliczenie. Ile Kami powinna zapłacić, ile zapłaciła i ile zalega.Zrób to tak, abym wiedziała za jaki pełny miesiąc wstecz ma zapłacone i od tej pory, proszę, aby wpłaty na konto były opatrzone opisem jakiego miesiąca dotyczą. Sprawdź też czy był robiony zwrot za jej obroże Kiltix w kwocie 66 zł.
Kami nie ma szczepienia przeciwwściekliźnie i niestety nie wyłożę moich prywatnych pieniędzy na to szczepienie, gdyż zwyczajnie nie stać mnie...

Posted

[quote name='Kuna']
Kami nie ma szczepienia przeciwwściekliźnie i niestety nie wyłożę moich prywatnych pieniędzy na to szczepienie, gdyż zwyczajnie nie stać mnie...[/QUOTE] no kurcze ale szczepienie p/wsciekliźnie to Bernardyny mogłyby opłacić. Rozumiem ,że mają dużo psów pod swoją opieką ale Kami też jest pod ich kuratelą. Czy się mylę. A jeżeli tak to KTO odpowiada za Kami?

Posted

Witam,
przeczytałam kilka stron wątku. Naprawdę ciężko z tym długiem. Mogę zadeklarować 10zł miesięcznie, ale jest to deklaracja czasowa do kwietnia. Poproszę na PW dane do przelewu (wpłacę za październik i listopad)

Posted

[quote name='brzośka']deklaracji stałej dać nie mogę, ale jeśli to potrzebne to np. pakiet ogłoszeń na jakimś bazarku wykupię[/QUOTE]
pojawił się bazarek ogłoszeniowy, mogę kupić pakiet

[U][B]to z bazarku:[/B][/U]

[FONT=georgia][SIZE=4][B][U][COLOR=darkred]"Czego potrzebuję do ogłoszeń:[/COLOR][/U][/B][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]1. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Tytuł[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]2. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Tekst z danymi kontaktowymi (telefon, adres e-mail)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]3. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Informacji o [B][I]WIEKU [/I][/B](!), odrobaczaniu, szczepieniu, sterylizacji (jeśli nie ma tego w tekście)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]4. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Zdjęć – do 12 zdjęć w kolejności w jakiej mają pojawiać się w ogłoszeniu (pierwsze zdj. pojawia się jako miniaturka)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]5. [B]Miasto[/B], województwo na jakie mam ogłaszać (można wybrać opcję na CAŁĄ POLSKĘ, ale wówczas i tak potrzebuję miasta, bo nie wszędzie można wybrać taką opcję).[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e]"

[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Proszę o przygotowanie wg szablonu opisu Kami + jedno zdjęcie i wrzucenie tu, wstawimy ją na naszą tozową stronę
[B]Imię:[/B]
[B]Płeć:[/B]
[B]Wiek:[/B]
[B]Waga:[/B]
[B]Miejsce:[/B]
[B]Sterylizacja:[/B]
[B]Stosunek do dzieci:[/B]
[B]Stosunek do kotów:[/B]
[B]Stosunek do psów:[/B]
[B]Dodatkowe informacje:[/B]
[B]Charakter:[/B]
Telefon

Posted

[quote name='brzośka']pojawił się bazarek ogłoszeniowy, mogę kupić pakiet

[U][B]to z bazarku:[/B][/U]

[FONT=georgia][SIZE=4][B][U][COLOR=darkred]"Czego potrzebuję do ogłoszeń:[/COLOR][/U][/B][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]1. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Tytuł[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]2. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Tekst z danymi kontaktowymi (telefon, adres e-mail)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]3. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Informacji o [B][I]WIEKU [/I][/B](!), odrobaczaniu, szczepieniu, sterylizacji (jeśli nie ma tego w tekście)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]4. [/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]Zdjęć – do 12 zdjęć w kolejności w jakiej mają pojawiać się w ogłoszeniu (pierwsze zdj. pojawia się jako miniaturka)[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e][COLOR=#000000]

[/COLOR][/COLOR][COLOR=black][COLOR=#000000]5. [B]Miasto[/B], województwo na jakie mam ogłaszać (można wybrać opcję na CAŁĄ POLSKĘ, ale wówczas i tak potrzebuję miasta, bo nie wszędzie można wybrać taką opcję).[/COLOR][/COLOR][COLOR=#3e3e3e]"

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

tu na watku były teksy do ogłoszeń foty a nwet plakat

Posted

Wysłałam Brzośce już tekst do ogłoszeń i całą resztę.

[B]Kuna [/B]ile ważny Kamulec?
Ankietę TOZowską wypełnię po jutrze ew. w sobotę wieczorem. Dziś zbieram się do snu a jutro pracuję od 8 do 20. No chyba, że ktoś ma chęć to proszę bardzo :)