suślik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kerian napisał(a):Właśnie Zuzlikowa prosiła, żeby przelać wszystko, co jest, więc tak zrobimy :) No to przelewamy! :) Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Kerian, przelałam Ci na konto Kami, ze środków, które zostawił Kacperek, kwotę 410,80zł... pokryj resztę opłaty za luty. Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]7 marca 2012... 00, 0 pln [SIZE=4] [SIZE=6][SIZE=4].[SIZE=3].. min. dzięki pieniążkom pozostawionym przez Kacperka, uregulowana została pełna wpłata za styczeń oraz za luty... 151zł + 450zł[SIZE=6] [SIZE=5] UWAGI: Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2][SIZE=4]marcu 2012: ... hotelowanie za marzec (1-31.03)... 450zł .................................................. ................. razem... 450zł Jest... 00,00zł [SIZE=5]brak... [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5]45[SIZE=5]0zł Bardzo prosimy o pomoc Kami w uzupełnieniu brakujących ponad 300zł deklaracji... Suśliku, czy ogłoszenia Kami są jeszcze aktualne? Może trzeba by je odświeżyć:oops: Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [SIZE=4]Stan konta Kacperka na dzień 5.03.2012[SIZE=2]( po odliczeniu spłaconych zobowiązań i zabezpieczeniu kwoty koniecznej do opłacenia hoteliku )... 649, 31 zł [SIZE=3]410,80zł przesłałam na konto Kami na uzupełnienie kosztów hotelowania za luty o kwotę 238, 51zł uzupełniam konto Sylwusia... http://www.dogomania.pl/threads/222235-KACPEREK-bernardyn-SZKIELET-z-Olkusza-PILNIE-potrzebowa%C5%82-domu!-JU%C5%BB-GO-MA!-%29?p=18785555#post18785555 Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 (edited) [quote name='zuzlikowa'] Zrobiłam dziewczynie plakacik, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku. http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg Uploaded with ImageShack.us Pomóżcie pokazać Kami! Czy ktoś może wydrukować i porozwieszać plakacik Kamuni? Edited March 8, 2012 by zuzlikowa Quote
suślik Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tak tak ogłoszenia aktualne! Masz może gotowy tekst i zdjęcia? Ja gdzieś miałam na mailu ale czyściłam i poszło w kosz... Jeśli nie masz to żaden problem. Z ogłoszeń wezmę i tekst i fotki. Może bazarek zrobimy? Przed wiosną przyda się trochę rozluźnić w szafie:) Quote
zuzlikowa Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 suślik napisał(a):Tak tak ogłoszenia aktualne! Masz może gotowy tekst i zdjęcia? Ja gdzieś miałam na mailu ale czyściłam i poszło w kosz... Jeśli nie masz to żaden problem. Z ogłoszeń wezmę i tekst i fotki. Może bazarek zrobimy? Przed wiosną przyda się trochę rozluźnić w szafie:) Tekst jest na początku wątku... A bazarki bardzo by się przydały. A cp do zdjęć, to myślę,że waarto powstawiać te ostatnio przez Kunę wstawiane... Czy możecie napisać do doris66 i zapytać, czy jej deklaracja dla Kami jest aktualna(mnie pw nie przechodza zbyt często). Nie chcę robić zamieszania, ale dobrze jest wiedzieć od razu na czym się stoi, a Kamunia i tak ma niewielką pulę deklaracji. Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 chyba warto zgłosić tu Kami: http://www.dogomania.pl/threads/224185-Adoptuj%C4%99-du%C5%BCego-psa Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 (edited) [quote name='Kociabanda2']chyba warto zgłosić tu Kami: http://www.dogomania.pl/threads/224185-Adoptuj%C4%99-du%C5%BCego-psa Niestety... "Dobrze by było jak by piesek lubił koty, ponieważ ciocia posiada kocurka w wieku 3 lat." A koty i Kami, to zupełnie nie dobrane towarzystwo. :( Zgłosiłam Sylwusia( # 24)... Edited March 8, 2012 by zuzlikowa Quote
Kociabanda2 Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 zuzlikowa napisał(a):Niestety... "Dobrze by było jak by piesek lubił koty, ponieważ ciocia posiada kocurka w wieku 3 lat." A koty i Kami, to zupełnie nie dobrane towarzystwo. :( Zgłosiłam Sylwusia( # 24)... kurcze :( No szkoda. Nic to. Znajdzie się inny. Bez kotów :) Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Kamunia pozdrawia i o pamięć prosi... Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 [quote name='Kociabanda2']kurcze :( No szkoda. Nic to. Znajdzie się inny. Bez kotów :) Ano będziemy szukać :)... upór i cierpliwość, to cechy, których nas ta bernardynia panna nauczy! Zerknęłam do ogłoszeń i zdumiałam się... któraś z dziewczyn wykorzystała plakacik Sylwusia wstawiając go do ogłoszeń... DZIĘKUJĘ! Bardzo fajny pomysł! Może i Kamunię tak można by poogłaszać? [quote name='zuzlikowa'] Zrobiłam dziewczynie plakacik, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku. http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg Uploaded with ImageShack.us Pomóżcie pokazać Kami! Czy ktoś może wydrukować i porozwieszać plakacik Kamuni? Quote
suślik Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Jeszcze nie zamawiałam pakietu ogłoszeń więc wszystko do zrobienia jest :) To co? zamiast tradycyjnych ogłoszeń w treści podać maila i tel a w fotkach wstawiać plakat Kami? na FB co jakiś czas udostępniam plakat Kami. Quote
zuzlikowa Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 suślik napisał(a):Jeszcze nie zamawiałam pakietu ogłoszeń więc wszystko do zrobienia jest :) To co? zamiast tradycyjnych ogłoszeń w treści podać maila i tel a w fotkach wstawiać plakat Kami? na FB co jakiś czas udostępniam plakat Kami. Może i tak warto spróbować? Quote
suślik Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 zuzlikowa napisał(a):Może i tak warto spróbować? Ok nie ma problemu :) Będzie i tak :) Quote
gawronka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Pokazujemy śliczną dziewczynkę :) Mam nadzieję,że ten zmasowany atak ogłoszeniowy przyniesie skutek ;) no i wiosna jest w końcu...:) Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 gawronka napisał(a):Pokazujemy śliczną dziewczynkę :) Mam nadzieję,że ten zmasowany atak ogłoszeniowy przyniesie skutek ;) no i wiosna jest w końcu...:) Też mam taka nadzieję! Przed momentem miałam telefon o Kami i Sylwka... niestety, znowu placze się kociak i to podwójnie... i ogrodzenie z siatki. A niech tę naszą pannicę dunder świśnie- nie miała to czego się nauczyć cwaniara jedna? Alpinistka :loveu::evil_lol: Co do Sylwusia... zobaczymy. Quote
Kuna Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 KOchani, zaczyna sie sezon na kleszcze, myslę, ze trzeba Kamulca i Sylwka zabezpieczyć - pomyslcie o tym... Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 [quote name='zuzlikowa']Kerian, przelałam Ci na konto Kami, ze środków, które zostawił Kacperek, kwotę 410,80zł... pokryj resztę opłaty za luty. Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]7 marca 2012... 00, 0 pln [SIZE=4] [SIZE=6][SIZE=4].[SIZE=3].. min. dzięki pieniążkom pozostawionym przez Kacperka, uregulowana została pełna wpłata za styczeń oraz za luty... 151zł + 450zł[SIZE=6] [SIZE=5] UWAGI: Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2][SIZE=4]marcu 2012: ... hotelowanie za marzec (1-31.03)... 450zł .................................................. ................. razem... 450zł Jest... 00,00zł [SIZE=5]brak... [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5]45[SIZE=5]0zł Bardzo prosimy o pomoc Kami w uzupełnieniu brakujących ponad 300zł deklaracji... Suśliku, czy ogłoszenia Kami są jeszcze aktualne? Może trzeba by je odświeżyć:oops: Kami o pamięć i pomoc prosi... cóż, alpinistka z niej i nie specjalnie z kotami i małymi psiakami może zyć, ale to ogromnie "ludzki" psiak... nie zostawiajmy jej samej. Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted March 9, 2012 Author Posted March 9, 2012 (edited) [quote name='Kuna']KOchani, zaczyna sie sezon na kleszcze, myslę, ze trzeba Kamulca i Sylwka zabezpieczyć - pomyslcie o tym... Nie ma co myśleć... zabezpieczaj, a my poszukajmy środków na to i to jak najszybciej! Co sprawdza się u Twoich kudłaczy? Jaki to koszt? Edited March 9, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Dzisiaj zrobiłam wydarzenie Kamuni na FB... szukamy domu odpowiedniego! Pomózcie pokazać Kamusię... Wydarzenie Kami ... zapraszamy! Quote
gawronka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wczoraj nie byłam bo Dogo nie działało ale dziś Kamuniu stawiam się u Cioebie z samego rana Quote
Recommended Posts