Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kerian, przelałam Ci na konto Kami, ze środków, które zostawił Kacperek, kwotę 410,80zł... pokryj resztę opłaty za luty.

Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]7 marca 2012... 00, 0 pln
[SIZE=4]
[SIZE=6][SIZE=4].[SIZE=3].. min. dzięki pieniążkom pozostawionym przez Kacperka, uregulowana została pełna wpłata za styczeń oraz za luty... 151zł + 450zł[SIZE=6]
[SIZE=5]
UWAGI:

Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2][SIZE=4]marcu 2012:

... hotelowanie za marzec (1-31.03)... 450zł
.................................................. .................
razem... 450zł

Jest... 00,00zł
[SIZE=5]brak...
[SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5]45[SIZE=5]0zł

Bardzo prosimy o pomoc Kami w uzupełnieniu brakujących ponad 300zł deklaracji...

Suśliku, czy ogłoszenia Kami są jeszcze aktualne? Może trzeba by je odświeżyć:oops:

Posted

[SIZE=4]Stan konta Kacperka na dzień 5.03.2012[SIZE=2]( po odliczeniu spłaconych zobowiązań i zabezpieczeniu kwoty koniecznej do opłacenia hoteliku )... 649, 31

[SIZE=3]410,80zł przesłałam na konto Kami na uzupełnienie kosztów hotelowania za luty
o kwotę 238, 51zł uzupełniam konto Sylwusia...

http://www.dogomania.pl/threads/222235-KACPEREK-bernardyn-SZKIELET-z-Olkusza-PILNIE-potrzebowa%C5%82-domu!-JU%C5%BB-GO-MA!-%29?p=18785555#post18785555

Posted (edited)

[quote name='zuzlikowa']

Zrobiłam dziewczynie plakacik, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku.

http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Pomóżcie pokazać Kami!

Czy ktoś może wydrukować i porozwieszać plakacik Kamuni?

Edited by zuzlikowa
Posted

Tak tak ogłoszenia aktualne!
Masz może gotowy tekst i zdjęcia? Ja gdzieś miałam na mailu ale czyściłam i poszło w kosz...
Jeśli nie masz to żaden problem. Z ogłoszeń wezmę i tekst i fotki.
Może bazarek zrobimy?
Przed wiosną przyda się trochę rozluźnić w szafie:)

Posted

suślik napisał(a):
Tak tak ogłoszenia aktualne!
Masz może gotowy tekst i zdjęcia? Ja gdzieś miałam na mailu ale czyściłam i poszło w kosz...
Jeśli nie masz to żaden problem. Z ogłoszeń wezmę i tekst i fotki.
Może bazarek zrobimy?
Przed wiosną przyda się trochę rozluźnić w szafie:)

Tekst jest na początku wątku...
A bazarki bardzo by się przydały.
A cp do zdjęć, to myślę,że waarto powstawiać te ostatnio przez Kunę wstawiane...

Czy możecie napisać do doris66 i zapytać, czy jej deklaracja dla Kami jest aktualna(mnie pw nie przechodza zbyt często). Nie chcę robić zamieszania, ale dobrze jest wiedzieć od razu na czym się stoi, a Kamunia i tak ma niewielką pulę deklaracji.

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Niestety... "Dobrze by było jak by piesek lubił koty, ponieważ ciocia posiada kocurka w wieku 3 lat."
A koty i Kami, to zupełnie nie dobrane towarzystwo. :(

Zgłosiłam Sylwusia( # 24)...

kurcze :( No szkoda. Nic to. Znajdzie się inny. Bez kotów :)

Posted

[quote name='Kociabanda2']kurcze :( No szkoda. Nic to. Znajdzie się inny. Bez kotów :)

Ano będziemy szukać :)... upór i cierpliwość, to cechy, których nas ta bernardynia panna nauczy!

Zerknęłam do ogłoszeń i zdumiałam się... któraś z dziewczyn wykorzystała plakacik Sylwusia wstawiając go do ogłoszeń... DZIĘKUJĘ!
Bardzo fajny pomysł!

Może i Kamunię tak można by poogłaszać?

[quote name='zuzlikowa']

Zrobiłam dziewczynie plakacik, może ktoś wydrukuje i porozwiesza w "ruchliwych" miejscach, albo jako ulotki potraktuje i porozkłada... powyżej plakatu link do oryginału plakaciku.

http://img13.imageshack.us/img13/4697/kamiplakat.jpg

Pomóżcie pokazać Kami!

Czy ktoś może wydrukować i porozwieszać plakacik Kamuni?

Posted

Jeszcze nie zamawiałam pakietu ogłoszeń więc wszystko do zrobienia jest :) To co? zamiast tradycyjnych ogłoszeń w treści podać maila i tel a w fotkach wstawiać plakat Kami?
na FB co jakiś czas udostępniam plakat Kami.

Posted

suślik napisał(a):
Jeszcze nie zamawiałam pakietu ogłoszeń więc wszystko do zrobienia jest :) To co? zamiast tradycyjnych ogłoszeń w treści podać maila i tel a w fotkach wstawiać plakat Kami?
na FB co jakiś czas udostępniam plakat Kami.

Może i tak warto spróbować?

Posted

gawronka napisał(a):
Pokazujemy śliczną dziewczynkę :)
Mam nadzieję,że ten zmasowany atak ogłoszeniowy przyniesie skutek ;) no i wiosna jest w końcu...:)

Też mam taka nadzieję!

Przed momentem miałam telefon o Kami i Sylwka... niestety, znowu placze się kociak i to podwójnie... i ogrodzenie z siatki.
A niech tę naszą pannicę dunder świśnie- nie miała to czego się nauczyć cwaniara jedna? Alpinistka :loveu::evil_lol:
Co do Sylwusia... zobaczymy.

Posted

[quote name='zuzlikowa']Kerian, przelałam Ci na konto Kami, ze środków, które zostawił Kacperek, kwotę 410,80zł... pokryj resztę opłaty za luty.

Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]7 marca 2012... 00, 0 pln
[SIZE=4]
[SIZE=6][SIZE=4].[SIZE=3].. min. dzięki pieniążkom pozostawionym przez Kacperka, uregulowana została pełna wpłata za styczeń oraz za luty... 151zł + 450zł[SIZE=6]
[SIZE=5]
UWAGI:

Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2][SIZE=4]marcu 2012:

... hotelowanie za marzec (1-31.03)... 450zł
.................................................. .................
razem... 450zł

Jest... 00,00zł
[SIZE=5]brak...
[SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5]45[SIZE=5]0zł

Bardzo prosimy o pomoc Kami w uzupełnieniu brakujących ponad 300zł deklaracji...

Suśliku, czy ogłoszenia Kami są jeszcze aktualne? Może trzeba by je odświeżyć:oops:

Kami o pamięć i pomoc prosi...
cóż, alpinistka z niej i nie specjalnie z kotami i małymi psiakami może zyć, ale to ogromnie "ludzki" psiak... nie zostawiajmy jej samej.

Posted (edited)

[quote name='Kuna']KOchani, zaczyna sie sezon na kleszcze, myslę, ze trzeba Kamulca i Sylwka zabezpieczyć - pomyslcie o tym...

Nie ma co myśleć... zabezpieczaj, a my poszukajmy środków na to i to jak najszybciej!

Co sprawdza się u Twoich kudłaczy? Jaki to koszt?

Edited by zuzlikowa