zuzlikowa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 Kamunia pokazuje się niedzielnie... elegancka, piekna i wspaniała... i bardzo prosi o pomoc. Każdy bazarek jest bardzo przydatny... każdy grosz na wagę złota... przed nią opłacenie hotelowania i zabezpieczenia przed kleszczami... Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='zuzlikowa']Dzisiaj zrobiłam wydarzenie Kamuni na FB... szukamy domu odpowiedniego! Pomózcie pokazać Kamusię... Wydarzenie Kami ... zapraszamy! Zapraszamy do Kamuni! Quote
Kuna Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Muszę Wam powiedzieć, że aż sie boję wychodzić z nimi na spacer... w poniedziałek będe w lecznicy - proponuję Kiltix dla Kamulca i dla Sylwka - napiszcie co o ty sadzicie? Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 [quote name='Kuna']Muszę Wam powiedzieć, że aż sie boję wychodzić z nimi na spacer... w poniedziałek będe w lecznicy - proponuję Kiltix dla Kamulca i dla Sylwka - napiszcie co o ty sadzicie? Jak się sprawdził u Twoich gigantów futrzastych... kupuj! Jaki jest koszt dla gigantów? U nas nie ma jeszcze kleszczy, ale co rejon, to i inne okresy żerowania tych drani i jakby inne "predyspozycje" do odkleszczania. Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Zapraszamy... [SIZE=6][SIZE=4]pomóż zabezpieczyć giganciki beniaste przed kleszczami! Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Bardzo prosimy wszystkich o zaproszenie przyjaciół na bazarek fotograficzny Kamuni, Sylwka i Bertiego na "odkleszczacze"... niestety już kleszcze pojawiły się i potrzeba psiaki zabezpieczać! ... bardzo proszę o pomoc- pomózcie pokazywać bazarek Quote
zuzlikowa Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Może ktoś ma miejsce w podpisie i zechce umieścić w nim banerek bazarku dla 3 beniastych? Quote
Kerian Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Hej, Cioteczki i Kami :) Mam nadzieję, że wykonany w ubiegłym tygodniu przelew znalazł się na koncie Kuny. Przekazałam 601 zł. Spieszę z wyjaśnieniem, skąd wzięło się akurat tyle. Poprzednio w skarpecie Kami było 190,20 zł. 7 marca wpłynął przelew wykonany przez zuzlikową (od Kacperka) - 410,80 zł. Po dodaniu wyszło 601 zł :) Ale w międzyczasie wpłynęło też: - 06.03 - 10 zł od buniaaga - 07.03 - 50 zł od Pani Grażyny R. - 08.03 - 10 zł od doris66 - 09.03 - 10 zł od Elf i Mango - 12.03 - 20 zł od anecik60 ---------------------------------- aktualnie mamy: 100,00 zł Edited March 13, 2012 by Kerian Quote
gawronka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 To marzec opłacony? Czy jeszcze zalegaliśmy za luty? Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='gawronka']To marzec opłacony? Czy jeszcze zalegaliśmy za luty? Wszystkie informacje są na pierwszej stronie.. staram sie zebrać tam, w krótkim komunikacie, info o potrzebach i stanie zadłużenia... do końca lutego jest już opłacone( dzięki pieniążkom Kacperka), teraz najpilniejsze potrzeby to zabezpieczenie przeciw kleszczom i opłata za hotel w marcu. I oczywiście pokazywanie sunieczki( ogłoszenia jak najbardziej uaktualniane , wykorzystanie plakatu, propagowanie wydarzenia na FB... może ktoś ma jeszcze inne pomysły?)... Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Kerian... dziękujemy za informację. Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Stan konta [SIZE=4]na dzień [SIZE=5]13 marca 2012... 100, 0 pln [SIZE=4] [SIZE=6][SIZE=4]... [SIZE=5]min. dzięki pieniążkom pozostawionym przez Kacperka, uregulowana została pełna wpłata za styczeń oraz za luty... 151zł + 450zł[SIZE=6] [SIZE=5] [SIZE=6][SIZE=5]UWAGI: Zobowiązania do pokrycia [SIZE=2][SIZE=4]marcu 2012: ... hotelowanie za marzec (1-31.03)... 450zł ... zabezpieczenie przeciw kleszczom... ? .................................................. ................. razem... 450zł + ? Jest... 100,00zł [SIZE=5]brak... [SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5]35[SIZE=5]0zł + ?[SIZE=2](zabezpieczenie przeciw kleszczom) Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='zuzlikowa']Zapraszamy... [SIZE=6][SIZE=4]pomóż zabezpieczyć giganciki beniaste przed kleszczami! Bazarek na "odkleszczacze" min. dla Kamuni... zapraszamy i prosimy o pomoc w pokazywaniu! Quote
zuzlikowa Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:, by środki dla suni na hotelik i inne potrzeby nazbierać...Kami już po sterylizacji... Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki... Quote
Kuna Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Tak jak obiecywałam, wczoraj zakupiłam Kamulcowi kiltix - wreszcie bez strachu mozemy łazić po wsi ;) Quote
suślik Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Kuna napisał(a):Tak jak obiecywałam, wczoraj zakupiłam Kamulcowi kiltix - wreszcie bez strachu mozemy łazić po wsi ;) I bajerować chłopów :D Quote
gawronka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 suślik napisał(a):I bajerować chłopów :D I pokazywać nogi...kleszczom :D Quote
zuzlikowa Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Kuna']Tak jak obiecywałam, wczoraj zakupiłam Kamulcowi kiltix - wreszcie bez strachu mozemy łazić po wsi ;) Kuna kupiła już Kami i Sylwusiowi obrożę (2 x 66zł) i psiaki są bezpieczne. Berti dostanie obrózkę w prezencie od P.Grażynki! Potrzebne jest więc 132zł na obie obrózki Kamuni i Sylwusia... pomózcie za nie załpacić! I jeśli nie macie nic przeciw temu, pieniążki przeznaczone dla Bertiego na obrózkę zostaną przekazane Kamuni i Sylwusiowi. Zapraszamy serdecznie na bazarek fotoplakacików tych trzech cudnych psiaków... jeszcze brakuje około 100zł. Quote
zuzlikowa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='zuzlikowa']Kuna kupiła już Kami i Sylwusiowi obrożę (2 x 66zł) i psiaki są bezpieczne. Berti dostanie obrózkę w prezencie od P.Grażynki! Potrzebne jest więc 132zł na obie obrózki Kamuni i Sylwusia... pomózcie za nie załpacić! I jeśli nie macie nic przeciw temu, pieniążki przeznaczone dla Bertiego na obrózkę zostaną przekazane Kamuni i Sylwusiowi. Zapraszamy serdecznie na bazarek fotoplakacików tych trzech cudnych psiaków... jeszcze brakuje około 100zł. Zapraszamy dla Kamuni i Sylwka... Quote
gawronka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Pokazujemy kami i zapraszamy na bazarek :) Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Allegro Kamuni... zaproście przyjaciół i Kamuniolubów na jej aukcję... http://allegro.pl/show_item.php?item=2211322949 Quote
zuzlikowa Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 [quote name='zuzlikowa']Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:, by środki dla suni na hotelik i inne potrzeby nazbierać...Kami już po sterylizacji... Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki... Kami przypomina o sobie... spełnijmy jej największe marzenie: DAJMY JEJ CZŁOWIEKA... tego jej człowieka! Quote
kaszanka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 tak dla przypomniania - to Kami problematyczna jest przez swoje przeskakiwanie przez płoty, czy pomyliłam psiaka? i ten wypadek z kotkiem :( Quote
Recommended Posts