jaanna019 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wszystko doszło jak należy. W sobotę i niedziele mam więcej czasu to zrobię zdjęcia książkom, które dostałam od koleżanki dla Kami. Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 A ja już robię bazarek z ubraniami od Agnieszki.... zaraz będzie. Uzupełniłam też Folder Kami (Paulince chyba umknął) o nowe zdjęcia... są tu teraz nie tylko informacje pełne, ale i wszystkie zdjęcia Kami.... Quote
anecik60 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 jaka sliczna jest Kami, ja rowniez poprosze o numer konta:) Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Wpadłam na wątek Marcinka i znalazłam tam wpis Anettty [quote name='ANETTTA']nie wiem czy wyrobie sie w tym tyg tzn czy bede miala juz wplaty itd a w piątek jade na urlop na tydzień[/QUOTE] ...rozmawiałam z Anetttą... róznie może być z zasięgiem niestety. Prosząc by została na wszelki wypadek alternatywą dla innego benia ( a nie mam złudzeń,ze takowy sie pojawi :( - wakacje)... [B]poprosiłam o pomoc Kerian. Musimy mieć na bieżaco bez mała, informacje o stanie konta i wpłatach, i o potrzebach Kami...szczególnie ważne to jest na poczatku! Gdzieś za godzinę, dwie Kerian roześle nr konta ... [/B]Anettta...odpoczywaj w pięknej pogodzie[B]! [/B]Dzisiaj powinnam zaktualizować pierwszą stronę...niestety jeszcze nie jest.:oops: Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='zuzlikowa'] A co do namiarów w ogłoszeniach- proszę skierować je na mnie: [B]506479242 [email][email protected][/email][/B] Mam też do Was prośbę, która wyniknęła z aspektu: ogłoszenia... Chciałabym Was prosić o zgodę na dotychczasowy warunek, który stawiam wobec wszystkich ew. domów kandydujących do adoptowania bernardyna- [B]bezwzgędnie wymagam, by dom sam przyjechał po bernardyna do hotelu lub dt. Dając jednocześnie hotelowi , dt prawo do odmówienia wydania psa[/B], nawet zweryfikowanemu domowi, jeśli ten [B]ma uzasadnione i poważne wątpliwości [/B]min. co do umiejetności opanowania psa, w podejściu do konkretnego benka, jeśli którykowiek z członków rodziny ewidentnie boi sie bernadyna... [B]daję też prawo ew. kandydatowi na rozmyślenie się [/B]co do adopcji w tym momencie. [B]Traktuję przyjazd domu po psa, jako ostatni etap weryfikacji kandydatów na dom.[/B] Dochodzi tu jeszcze jeden ważny powód, niestety bardzo istotny przy opiece nad gigancikiem- dom musi nie tylko[B] być stać finansowo[/B] na przyjazd po bernardyna ( a nie potrzebny jest specjalistyczny transport- benie świetnie sobie radzą w osobówkach), zapewnie mu odpowiedniego utrzymania, odpowiednią opieke medyczną, ale także wykazać [B]max. przemyslności i determinacji [/B]( gdy bernardyn się rozchoruje, ulegnie urazowi bardzo szybko potrzeba skutecznego działania, a to nie piesek pod pachę, z którym poradzi sobie jedna osoba nawet w komunikacji miejskiej). Przepraszam,że się tak szarogęszę:oops:... niestety mam to już "przepracowane" i niestety nie zawsze z dobrym skutkiem dla bernardyna, gdy się z tego warunku rezygnowało.[/QUOTE] ... nim będą pierwsze telefony o Kami, musiałabym mieć jasność co do tego punktu... co o tym myślicie? Quote
gawronka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Po boksia którego oddawałam do adopcji, dziewczyna przyjechała do Białegostoku aż z Poznania i to zimą :crazyeye: Domek jest cudowny. :loveu: Quote
Kerian Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Witam, uzgodniłyśmy z zuzlikową, że udostępnię konto i i zajmę się skarbonką Kami. Quote
jaanna019 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='zuzlikowa']... nim będą pierwsze telefony o Kami, musiałabym mieć jasność co do tego punktu... co o tym myślicie?[/QUOTE] nie wiem czy mam prawo decyzji, ale mi się ten punkt bardzo podoba :) jestem za. Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Ale piękna z niej dziewczyna, a chłopak jaki zadowolony z koleżanki... Wrzucam zdjęcia na FB[/QUOTE] [B]Paulina[/B], a dałabyś radę wrzucić Kami na [B]NK?[/B]... może i tam ktoś by pomógł? Podeślę Ci na wszelki wypadek konto Kami...ok? Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [quote name='Kerian']Witam, uzgodniłyśmy z zuzlikową, że udostępnię konto i i zajmę się skarbonką Kami.[/QUOTE] Dziękuję... ... dostałam konto od Kerian- podsyłam konto [B]jaannie, gawronek, anecik, suślik, Paulinie[/B]... [B]dacie radę przesłać je pozostałym osobom? [/B]Niestety mam problemy- burzowo nawałnicowe z internetem od 3 dni... i różnie bywa z wczytywaniem stron...z łączeniem z netem i nie zanosi się na poprawę :( Quote
buniaaga Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 ściskam malutką: [URL]http://www.bialystokonline.pl/ogloszenia.php?catid=24[/URL] allegro na mazowieckie: [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=1696557822[/url] Quote
suślik Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='jaanna019']nie wiem czy mam prawo decyzji, ale mi się ten punkt bardzo podoba :) jestem za.[/QUOTE] Ja też za :) Quote
Paulina_mickey Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='zuzlikowa'][B]Paulina[/B], a dałabyś radę wrzucić Kami na [B]NK?[/B]... może i tam ktoś by pomógł? Podeślę Ci na wszelki wypadek konto Kami...ok?[/QUOTE] Tak wrzucę ją jutro z prośbą o pomoc. Quote
zuzlikowa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Dziękuję,że jesteście u małej... mnie pogoda- burze, nawałnice i deszcze jak z pompy, rozkłada internet i zasięg komórek... A Kami potrzebuje nadal środków na hotel... [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011 [/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami: _suślik...20zł _anecik60...20zł _buniaaga...10zł _doris66...10zł _P. Grażyna... 50zł _joi... 30zł ...................................... razem- 140zł[/B] [B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami: _dreag...20zł _gawronka...50zł (po 1-szym) .................................................. ............................ razem...70zł[/B] [B][SIZE=4]Dziękuję bardzo w imieniu Kami... [/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od dzisiaj, czyli od 28czerwca... z czerwca zostało 3 dni...czyli 45zł. Zaproponuję kunie, by ew. płatności przesunęła, albo na 2 raty, albo na koniec miesiąca... zobaczymy jak do tej propozycji sie ustosunkuje( zgodziła się... dziękuję). Teraz na razie mamy 140zł w stałych i 70zł w jednorazowych... czyli po wyrównaniu za czerwiec 45zł, musiałybyśmy na ten moment wykazać brak 285zł. [SIZE=4][COLOR=red][B] [SIZE=2][COLOR=black]Joi wpłaci 30zł za czerwiec i 30zł za lipiec... w związku z tym : [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][B]255zł to jest kwota, którą musimy nazbierać w lipcu.[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i [B]pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:,[/B] by środki dla suni na hotelik nazbierać... [B]Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki...[/B] Quote
zuzlikowa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 Na wybiegu Kami nie może zostać sama... wspina się na siatkę i usiłuje przejść na drugą stronę. W kojcu jednak nie ma takiego problemu... Kami w kojcu, ani na terenie wybiegu nie załatwia swoich potrzeb fizjologicznych... robi to tylko na spacerach i to w pewnej odległości od "posesji". Quote
zuzlikowa Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 [B]Czy wszyscy dostali nr konta dla Kami?[/B] Quote
gawronka Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja dostałam. Wpłacę w poniedziałek tak jak pisałam. Quote
Kerian Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Postaram się na bieżąco informować o wpływających płatnościach na rzecz Kami. Czy zebrane pieniążki mam przekazywać na konto osoby, u której jest Kami? Quote
suślik Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Powędrowało 20 zł dla Kami. Mam nadzieję, że wszystko wpisałam jak należy bo przez neta wysyłałam i to przez telefon :/ Quote
doris66 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Ja wpłacę w poniedziałek , bo dopiero dziś do Bielska powróciłam. A, że konta internetowego brak to do poniedziałku czekamy. Quote
Recommended Posts