jaanna019 Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='zuzlikowa']Anettta... [B]poprowadzisz konto Kami?[/B] Dziękuję bardzo! Wyślij proszę nr konta i dane do wszystkich deklarujących i bardzo proszę do mnie i suślik( w razie czego po prostu któraś z nas podeśle go chętnym)...może tak być?[/QUOTE] Jeśli można ja też poproszę, bo z bazarku wyślę wszystko razem jednym przelewem z mojego konta, żeby Anettcie nie mieszać we wpłatach. Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Ale piękna z niej dziewczyna, a chłopak jaki zadowolony z koleżanki... Wrzucam zdjęcia na FB Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Kuna... ja nic nie powiem, bo zaniemówiłam! Piękne... Smutaśny zezulec z uśmiechniętym Elmo... piekne! Dziękuję! [IMG]http://i55.tinypic.com/24xqsdl.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/2929xl4.jpg[/IMG] ...też się bardzo przydadzą.... oj, bardzo! Wrzucam do folderu na FB... ojej- folderów! A co do namiarów w ogłoszeniach- proszę skierować je na mnie: [B]506479242 [email][email protected][/email][/B] Mam też do Was prośbę, która wyniknęła z aspektu: ogłoszenia... Chciałabym Was prosić o zgodę na dotychczasowy warunek, który stawiam wobec wszystkich ew. domów kandydujących do adoptowania bernardyna- [B]bezwzgędnie wymagam, by dom sam przyjechał po bernardyna do hotelu lub dt. Dając jednocześnie hotelowi , dt prawo do odmówienia wydania psa[/B], nawet zweryfikowanemu domowi, jeśli ten [B]ma uzasadnione i poważne wątpliwości [/B]min. co do umiejetności opanowania psa, w podejściu do konkretnego benka, jeśli którykowiek z członków rodziny ewidentnie boi sie bernadyna... [B]daję też prawo ew. kandydatowi na rozmyślenie się [/B]co do adopcji w tym momencie. [B]Traktuję przyjazd domu po psa, jako ostatni etap weryfikacji kandydatów na dom.[/B] Dochodzi tu jeszcze jeden ważny powód, niestety bardzo istotny przy opiece nad gigancikiem- dom musi nie tylko[B] być stać finansowo[/B] na przyjazd po bernardyna ( a nie potrzebny jest specjalistyczny transport- benie świetnie sobie radzą w osobówkach), zapewnie mu odpowiedniego utrzymania, odpowiednią opieke medyczną, ale także wykazać [B]max. przemyslności i determinacji [/B]( gdy bernardyn się rozchoruje, ulegnie urazowi bardzo szybko potrzeba skutecznego działania, a to nie piesek pod pachę, z którym poradzi sobie jedna osoba nawet w komunikacji miejskiej). Przepraszam,że się tak szarogęszę:oops:... niestety mam to już "przepracowane" i niestety nie zawsze z dobrym skutkiem dla bernardyna, gdy się z tego warunku rezygnowało. Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Ale piękna z niej dziewczyna, a chłopak jaki zadowolony z koleżanki... Wrzucam zdjęcia na FB[/QUOTE] To wrzuć Paulina na oba Foldery Kami... ja nie będę musiała (dziękuję!) Słusznie jaanna... poprosimy konto i do jaanna019. Quote
suślik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Jak ona oczarowana patrzy na niego :) a jak on się pręży :D kawał baby z niej to i on musi pokazać, że ma "cojones" chociaż ich nie ma ;) Kuna możemy fotki wykorzystać do ogłoszeń? [IMG]http://i55.tinypic.com/24xqsdl.jpg[/IMG] to jest genialne :) Quote
Kuna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Oczywiście, ze można :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :p Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [SIZE=3][B]Wydarzenie Kami na FB... bardzo proszę, zapraszajcie gości... udostępniajcie... [/B][/SIZE]Może być bardzo pomocne w szukaniu środków dla Kami!...w szukaniu domu! [B]Wstawcie proszę link z bazarku... [/B][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=200462013334732&pending[/URL] Quote
suślik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='Kuna']Oczywiście, ze można :) Cieszę się, że zdjęcia się podobają :p[/QUOTE] Dzięęęęęękujeeeeeeeeeeeemy :) A zdjęcia oczywiście, że się podobają. Z taką modelką to każde zdjęcie jest boskie. W końcu to Kami :) [quote name='zuzlikowa'][SIZE=3][B]Wydarzenie Kami na FB... bardzo proszę, zapraszajcie gości... udostępniajcie... [/B][/SIZE]Może być bardzo pomocne w szukaniu środków dla Kami!...w szukaniu domu! [B]Wstawcie proszę link z bazarku... [/B][URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=200462013334732&pending[/URL][/QUOTE] Zrobione :) Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='zuzlikowa']Uaktualniam w związku z powyższym...[INDENT] [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011 [/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami: _suślik...20zł _anecik60...20zł _buniaaga...10zł _doris66...10zł _P. Grażyna... 50zł _joi... 30zł ...................................... razem- 140zł[/B] [B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami: _dreag...20zł _gawronka...50zł (po 1-szym) .................................................. ............................ razem...70zł[/B] [B][SIZE=4]Dziękuję bardzo w imieniu Kami... [/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od dzisiaj, czyli od 28czerwca... z czerwca zostało 3 dni...czyli 45zł. Zaproponuję kunie, by ew. płatności przesunęła, albo na 2 raty, albo na koniec miesiąca... zobaczymy jak do tej propozycji sie ustosunkuje( zgodziła się... dziękuję). Teraz na razie mamy 140zł w stałych i 70zł w jednorazowych... czyli po wyrównaniu za czerwiec 45zł, musiałybyśmy na ten moment wykazać brak 285zł. [SIZE=4][COLOR=red][B] [SIZE=2][COLOR=black]Joi wpłaci 30zł za czerwiec i 30zł za lipiec... w związku z tym : [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][B]255zł to jest kwota, którą musimy nazbierać w lipcu.[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i [B]pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:,[/B] by środki dla suni na hotelik nazbierać... [B]Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki...[/B] [/INDENT][/QUOTE] ... bardzo prosimy o pamięć o suni... Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='suślik']Zamówiłam duży pakiet ogłoszeń dla Kami. Potrzebujemy do nich - ładnych zdjęć ( max 6 sztuk ) - krótkiego opisu psa ( zachowanie, charakter itp ) - nr kontaktowy ( do kogo? ) Czyli tradycyjnie to co w ogłoszeniach. Dzisiaj przejrzę wątek wybiorę kilka zdjęć ( mam nadzieję, że Joi i Halinka nie będą miały nic przeciw, żeby ich zdjęcia wykorzystać ) i wybierzemy te, które są najlepsze :smile: Tekst ogłoszeń też jest potrzebny.[B] Może jeśli ktoś by miał chęc napisze swoje ogłoszenie, ja zrobie swoje i zmixujemy[/B] :smile: tak, żeby wszystko było " cud miód i malina" :smile:[/QUOTE] ...hihihi- [B]cud, mniód, malina i nasza dziewczyna... [/B]:-P Fotki są... szkielet tekstu także(dobry jest ten od joi)- teraz tylko mixować:lol: ( a mozę coś z tekstu na FB się nada?... we fragmentach pokazujących nie przeszłość, tylko przyszłość Kami... [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.150464721689615.36702.122870101115744[/URL] [URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.160005674068853.40476.122870101115744[/URL])... Kontakt podany... oj, dziewczyno czarować bedziesz! Quote
suślik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='zuzlikowa']...hihihi- [B]cud, mniód, malina i nasza dziewczyna... [/B]:-P[/QUOTE] No baaa :) Myślę, że przy krótkich ogłoszeniach będzie wstawiany tekst Joi. A przy możliwości długich ogłoszeń wstawi się coś zmixowanego. Z tego co zrozumiałam to szykują się 3 bazarki ( dodatkowy z biżu, kosmetyczny i książkowy ). [B]Deklaracje nadal pożądane :) poszukiwane i w ogóle :) Więc chętnych zapraszamy :) [/B] Jak już nr konta będzie podany to proszę o podesłanie na PW. I dobrze by było gdyby ktoś mi pomógł ( tylko i wyłącznie jutro ) w rozsyłaniu linków do bazarku i do wątku Kami. [I]Jutro jestem poza zasięgiem neta. w razie WU proszę dzwonić :) [/I] Quote
suślik Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='gawronka']ja też proszę o nr konta na PW.[/QUOTE] To my z Gawronką tak ładnie się uśmiechniemy i jeszcze ładniej poprosimy o nr konta :) Chyba, że nie chcecie naszych dzieńgów...:diabloti: Quote
buniaaga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 ja też poproszę nr kota na pw. allegro można zrobić np na inne województwo niż podlaskie,bo na podlaskie już ma,ogólnie fajnie by było żeby robić ogłoszenia na różne województwa. ja głównie robiłam na podlaskie Kuna uściski dla Kami zdjęcia super!i przy okazji tych uścisków Garecika wyściskaj :) Quote
buniaaga Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Przepraszam tak przy okazji i tu wkleję bo tu sporo ludzi z okolic Bielska Jeszcze apel na prośbę mieszkańca Bielska który dziś usilnie rozwieszał ogłoszenia i szukał: [SIZE=3] [/SIZE] [CENTER][SIZE=3][B]Zaginął biszkoptowy labrador.[/B] [B]Pies ma na imię Fred i ma na szyi brązową obrożę.Pies ma tatuaż i czipa.[/B][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3][B]tel: Mateusz 600 561 587 Marek 694 477 170[/B] [/SIZE] [/CENTER] [SIZE=2]Pan mieszka w okolicy starego cmentarza ul Orzeszkowej .Podejrzewa że pies mógł być skradziony,biegał po posesji. Jak otrzymam zdjęcia to wstawię. Rozglądajcie się dziewczyny po ulicy szkoda psiaka.[/SIZE] Quote
lilk_a Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 trafiłam tu z fb , przez zaproszenie na wydarzenie proszę pamiętajcie o tym że pies i kot to tak naprawdę wrogowie , ja nigdy nie uwierzę w to że mogą być przyjaciółmi , zawsze może zdarzyć się taka sytuacja że pies nie zapanuje nad instynktem , tym bardziej przy takiej różnicy wielkości , mam wyżlicę , potrafi wejść po pionowej siatce bo kot stoi na ogrodzeniu , już dwa razy miała bliski kontakt z kotem , na szczęście obyło się bez tragicznego zakończenia , człowiek w takich momentach nie ma szans na pomoc kotu , jeden porządny ruch głową i niestety kot traci życie pies nie rozumie że robi coś źle , działa instynkt , nie rozum , bo takiego nie posiada , nie potrafi myśleć abstrakcyjnie Quote
Kuna Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='lilk_a']trafiłam tu z fb , przez zaproszenie na wydarzenie proszę pamiętajcie o tym że pies i kot to tak naprawdę wrogowie , ja nigdy nie uwierzę w to że mogą być przyjaciółmi , zawsze może zdarzyć się taka sytuacja że pies nie zapanuje nad instynktem , tym bardziej przy takiej różnicy wielkości , mam wyżlicę , potrafi wejść po pionowej siatce bo kot stoi na ogrodzeniu , już dwa razy miała bliski kontakt z kotem , na szczęście obyło się bez tragicznego zakończenia , człowiek w takich momentach nie ma szans na pomoc kotu , jeden porządny ruch głową i niestety kot traci życie pies nie rozumie że robi coś źle , działa instynkt , nie rozum , bo takiego nie posiada , nie potrafi myśleć abstrakcyjnie[/QUOTE] Absolutnie się z tym nie zgodzę - w domu mam dwa koty i kilka psów, nie wyobrażam sobie, aby mogły coś kotom zrobić.. gdy wprowadzam z jakichś powodów nowego psa, to rezydenci uczą go, ze koty sa nietykalne, potrafią stanąc w ich obronie i autentycznie pilnują, aby się kociambrom nic nie stało :) Pies i kot to nie dwa wrogie obozy, to zwierzeta, które mówia w innym języku i to niezrozumienie powoduje, że dochodzi do takich tragicznych wypadków. Oczywiście w przypadku Kami ten moment wejścia na wojenną ścieżkę z całą pewnością nastąpił juz wcześniej i dlatego joi straciła kota :(, byc może Kami juz nigdy nie będzie bezpiecznym kocim towarzyszem, a nawet na pewno, ale to nie znaczy, ze nie mogła... Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='Kuna']Absolutnie się z tym nie zgodzę - w domu mam dwa koty i kilka psów, nie wyobrażam sobie, aby mogły coś kotom zrobić.. gdy wprowadzam z jakichś powodów nowego psa, to rezydenci uczą go, ze koty sa nietykalne, potrafią stanąc w ich obronie i autentycznie pilnują, aby się kociambrom nic nie stało :) Pies i kot to nie dwa wrogie obozy, to zwierzeta, które mówia w innym języku i to niezrozumienie powoduje, że dochodzi do takich tragicznych wypadków. Oczywiście w przypadku Kami ten moment wejścia na wojenną ścieżkę z całą pewnością nastąpił juz wcześniej i dlatego joi straciła kota :(, byc może Kami juz nigdy nie będzie bezpiecznym kocim towarzyszem, a nawet na pewno, ale to nie znaczy, ze nie mogła...[/QUOTE] Bez wzgledu na nasze opinie co do tego, czy kot i pies moga ze sobą bezpiecznie zyć... padły dwa ważne stwierdzenia dla Kami: - zadziałał instynkt, wyuczony wcześniej mechanizm, a nie było hamulca... pies nie rozumiał, że robi źle... - Kami i koty, to nie jest teraz bezpieczne towarzystwo i nie wolno nam ryzykować... teraz już absolutnie nie. Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='suślik']No baaa :) Myślę, że przy krótkich ogłoszeniach będzie wstawiany tekst Joi. A przy możliwości długich ogłoszeń wstawi się coś zmixowanego. Z tego co zrozumiałam to szykują się 3 bazarki ( dodatkowy z biżu, kosmetyczny i książkowy ). [B]Deklaracje nadal pożądane :) poszukiwane i w ogóle :) Więc chętnych zapraszamy :) [/B] Jak już nr konta będzie podany to proszę o podesłanie na PW. I dobrze by było gdyby ktoś mi pomógł ( tylko i wyłącznie jutro ) w rozsyłaniu linków do bazarku i do wątku Kami. [I]Jutro jestem poza zasięgiem neta. w razie WU proszę dzwonić :) [/I][/QUOTE] Zgodnie z życzeniem... :) i powodzenia. Myślę,ze jutro Anettta podeśle nam konto i będziemy mogły go rozesłać... Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='suślik']To my z Gawronką tak ładnie się uśmiechniemy i jeszcze ładniej poprosimy o nr konta :) Chyba, że nie chcecie naszych dzieńgów...:diabloti:[/QUOTE] Kcemy i też się wzajemnie oduśmiechamy :) i jak Anettta tylko wpadnie, to zaraz przypomnimy jej o Was także! Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='buniaaga']ja też poproszę nr kota na pw. allegro można zrobić np na inne województwo niż podlaskie,bo na podlaskie już ma,ogólnie fajnie by było żeby robić ogłoszenia na różne województwa. ja głównie robiłam na podlaskie Kuna uściski dla Kami zdjęcia super!i przy okazji tych uścisków Garecika wyściskaj :)[/QUOTE] No i całkiem fajna podpowiedź... Kami przecież może zamieszkać wszędzie ,byle w JEJ odpowiednim domku na całe życie. Quote
zuzlikowa Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 [quote name='lilk_a']trafiłam tu z fb , przez zaproszenie na wydarzenie [/QUOTE] Fajnie ,że trafiłaś... bo choc możemy się w różnych kwestiach różnić, jedno jest dla nas jasne... "Kami to nie jest zabójca, którego należy mierzyć "ludzką" miarą i "karać" lub znienawidzić. To pies, który postąpił wg psiej miary i natury, którego jak się okazuje nie do końca poznałyśmy..." Kami bardzo prosi o pomoc... [FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][B]Od [/B][/FONT][/SIZE][/FONT][B]27.06.2011 [/B][B]DEKLARACJE STAŁE na hotel dla Kami: _suślik...20zł _anecik60...20zł _buniaaga...10zł _doris66...10zł _P. Grażyna... 50zł _joi... 30zł ...................................... razem- 140zł[/B] [B]DEKLARACJE JEDNORAZOWE na hotel dla Kami: _dreag...20zł _gawronka...50zł (po 1-szym) .................................................. ............................ razem...70zł[/B] [B][SIZE=4]Dziękuję bardzo w imieniu Kami... [/SIZE][/B][SIZE=4][SIZE=2]Kami jest u kuny od dzisiaj, czyli od 28czerwca... z czerwca zostało 3 dni...czyli 45zł. Zaproponuję kunie, by ew. płatności przesunęła, albo na 2 raty, albo na koniec miesiąca... zobaczymy jak do tej propozycji sie ustosunkuje( zgodziła się... dziękuję). Teraz na razie mamy 140zł w stałych i 70zł w jednorazowych... czyli po wyrównaniu za czerwiec 45zł, musiałybyśmy na ten moment wykazać brak 285zł. [SIZE=4][COLOR=red][B] [SIZE=2][COLOR=black]Joi wpłaci 30zł za czerwiec i 30zł za lipiec... w związku z tym : [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=4][SIZE=2][SIZE=4][COLOR=red][B]255zł to jest kwota, którą musimy nazbierać w lipcu.[/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/SIZE] Dziękujemy wszystkim, którzy nie odpuścili Kami i [B]pomagają w każdy możliwy sposób:loveu:,[/B] by środki dla suni na hotelik nazbierać... [B]Bardzo prosimy jeszcze o deklaracje dla Kami... o fanty na bazarki... o bazarki...[/B] Quote
zuzlikowa Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 [B]Jaanna... [/B]wysłałam drogą mailową do Ciebie i Kuny upoważnienie do podpisania umowy. Mam nadzieję,że wszystko jest ok. Dostałam zdjęcia Spodni LEVI'S i T-shirtu Vesace dla Kami na bazarek. od Agnieszki z FB.. rano wystawię bazarek dla Kami. Quote
kakadu Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 wlasnie wyslalam do joanny zdjecie pary kolczykow na bazarek :) oj, mail wrocil... :( juz wiem czemu, zle napisalam adres :cool3: Quote
Recommended Posts