KaRa_ Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8355/021206090pp3.jpg[/IMG] Ach moja ulubienica:loveu: :loveu: :loveu: Ona ma naprawde cos w sobie niezwyklego,ze tak przyciaga ludzi:loveu: Quote
eria Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 dlaczego ja zawsze przegapię moment wklejania zdjęć!!!! Za każdym razem oglądam z opóźnieniem no !!!!! :cool1: Ada i Bystra :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/6210/021206036jw2.jpg[/IMG] [IMG]http://img178.imageshack.us/img178/9567/021206084pq1.jpg[/IMG] uzupełniają sie przepięknie :loveu: :loveu: :loveu: i zdjęcia niczego sobie fiu fiu :eviltong: Quote
sylrwia Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='wiq'][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/8355/021206090pp3.jpg[/IMG] [/quote] Mała szelma:evil_lol: ciewkawe co kombinuje:razz: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Tina.Sara']hej, Wiktoria :loveu: Wybacz mi, że mnie nie było tak długo :placz: ale wchodze i tu takie fotaski :cool3: BOSKIE! ona mi kogoś przypomina :mad:[/quote] hEJ! no, dawno Cie nie widzialam:) dziekuje:) a kogo Ci przypomina?:cool3: [quote name='Agushka']Witam Wiq :) [...] pomieszanie z poplątaniem normalnie hihi:evil_lol::evil_lol:[/quote] a staram sie o Was dbac:eviltong: czylli flaty w akcji:lol: [quote name='KaRa_TC'] Ach moja ulubienica:loveu: :loveu: :loveu: Ona ma naprawde cos w sobie niezwyklego,ze tak przyciaga ludzi:loveu:[/quote] ha,to moze wystawie jej fotki na zdjecie grudnia albo cus:cool3: [quote name='eria']dlaczego ja zawsze przegapię moment wklejania zdjęć!!!! Za każdym razem oglądam z opóźnieniem no !!!!! :cool1: Ada i Bystra :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] a widzisz, domagasz sie fotek i sie spozniasz;) [quote name='madzia18sosnowiec'] uzupełniają sie przepięknie :loveu: :loveu: :loveu: i zdjęcia niczego sobie fiu fiu :eviltong:[/quote] a dziekuje:eviltong: [quote name='sylrwia']Mała szelma:evil_lol: ciewkawe co kombinuje:razz:[/quote] dawaj pilke!!:evil_lol: Quote
furciaczek Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 i co ja mam napisac:shake: hmmm bede malo orginalna... te psy sa niepowtarzalne i jedyne w swoim rodzaju:loveu: Quote
Cerber Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='wiq'] [B]Luiza[/B], jaki wichajster?:lol: frisbee?[/quote] nie nie, pomyliłam się myślałam, że to przedostatnia fotka, a to chodziło mi o 4 od dołu... czyli tą... [IMG]http://img486.imageshack.us/img486/3910/021206023wm4.jpg[/IMG] generalnie to chodziło mi o ogon..:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wiq Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [B]Gosia[/B], mni tam sie Twoje komentarze b. podobaja:eviltong: [B]Luiza[/B], i alles klar:D:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote=wiq;][B]Luiza[/B], i alles klar:D:evil_lol:[/quote] Powiało mi tu Deutschsprachem :evil_lol: A gdzie Deutschsprach tam i ja :diabloti: :diabloti: Quote
Cerber Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Witam :) Oj nie piszcie po niemiecku bo ja nienawidze tego języka :/ ja wam zaczne nawijac po angielsku jeśli macie ochote i zobaczymy czy się dogadamy...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Ola, wylecz Luizke z uprzedzen:razz:;) Luiza, o.k., nastepnym razem jak mnie najdzie to only English:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Czesc wiq znów do szkoły nie poszłaś? Oj nie ładnie :D Ja siedze w szkolnej bibliotece w ramach w-f :D sasassasas Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Olek, a bo ta nasza edukacja mnie wpieprza...:diabloti: Aga, dziekuje:p, moze reszta bedzie fajna, bo poczatek fatalny:angryy: Quote
furciaczek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 dziendoberek wiktoria:multi: jak tam wam dzionek mija? Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 witaj:) jakos leci;) ucze sie i sprzatam troche;) niestety nie zajrzalam jeszcze do wielu galerii, moze nadrobie wieczorkiem.. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hey, hey Wiq! Oj ten tydzień tak się beznadziejnie zapowiada, że mi też brakuje czasu na odwiedzenie wszystkich w galerii :shake: Ale zaczynam od Ciebie :evil_lol: Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 mnie sie ciezko zapowiadaja nalblizsze 2,3 lata:evil_lol::evil_lol: nic to;) milo mi, ze od czarno-rudych zaczynasz:) Quote
Honey Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='wiq']mnie sie ciezko zapowiadaja nalblizsze 2,3 lata:evil_lol::evil_lol: [/quote] A to czemu ?.. Quote
Dobcia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='wiq']mnie sie ciezko zapowiadaja nalblizsze 2,3 lata:evil_lol::evil_lol: [/quote] Cześć wiquś:lol: Czemu tak pesymistycznie?;) Quote
sylrwia Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Przesyłka w drodze. Przepraszam, że z takim poslizgiem:oops: Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Honey']A to czemu ?..[/quote] matura i studia:diabloti: napisac dobrze mature, dostac sie na studia i utrzymac/napisac zle mature, nie dostac sie, poprawiac mature, dostac sie(lu nie...)...:evil_lol: [quote name='Dobcia']Cześć wiquś:lol: Czemu tak pesymistycznie?;)[/quote] hej:) bo ja pesymistka jestem;) [quote name='sylrwia']Przesyłka w drodze. Przepraszam, że z takim poslizgiem:oops:[/quote] dzieki:multi: nic sie nie stalo przeciez;) Quote
Agushka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 O Wiq jesteś :) Jakoś tak pusto jak nic nie piszesz... A fotki w wolnej chwili będą? Quote
Ola&Kora Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Cześć Wiki!!! :p Cio u ciebie? :cool3: Może kilka foteczek... (bardzo proszę o Adę... :loveu: ) Quote
wiq Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 a wpadlam, posiedze kwadransik;) mnie tez dogo i Was brakuje, ale reżim sobie narzuciłam:lol: wybaczcie wiec zaleglosci:shake: fotek dzis niet, przejrzałam swe zasoby i jest tam śpiewająco: "niiiic ciekawegooo";) postaram sie jutro wieczorkiem cosik dac Quote
Recommended Posts