Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ech... pamiętam o Soni cały czas, pamiętam jak jeszcze u jaagi wsiadła mi do samochodu i chciała jechać :( żeby się dało cofnąć czas...[/QUOTE]

:( Smutne strasznie...

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

długi czas mnie nie było, teraz zajrzałam, zaalarmowana tytułem wątku;

mimo edycji postów, i wielu niedopowiedzeń, domyślam się co się stało...

macie racje, tak by się chciało cofnąć czas, ale tego nie można zrobić, można jedynie pamiętać o tym w przyszłości

żal mi Soni okrutnie, ale jednoczesnie ciesze się, że po poniewierce, w chorobie, trafiła do lepszego świata, choć na chwile

nie oceniajcie, ani winter, ani Cleo.... moja znajoma hoduje 2 rasy - yorki i akity; akity mieszkają w kojcach, yorki w domu, na noc akity są wypuszczane, pewnego dnia nie wszystkie yorki zostały zabrane do domu, jeden został na podwórku
rano go już nie było, właściwie był, tylko....

Posted

[quote name='jambi']długi czas mnie nie było, teraz zajrzałam, zaalarmowana tytułem wątku;

mimo edycji postów, i wielu niedopowiedzeń, domyślam się co się stało...

macie racje, tak by się chciało cofnąć czas, ale tego nie można zrobić, można jedynie pamiętać o tym w przyszłości

żal mi Soni okrutnie, ale jednoczesnie ciesze się, że po poniewierce, w chorobie, trafiła do lepszego świata, choć na chwile

nie oceniajcie, ani winter, ani Cleo.... moja znajoma hoduje 2 rasy - yorki i akity; akity mieszkają w kojcach, yorki w domu, na noc akity są wypuszczane, pewnego dnia nie wszystkie yorki zostały zabrane do domu, jeden został na podwórku
rano go już nie było, właściwie był, tylko....[/QUOTE]
Ja nie oceniam. Wiem,że Winter chciała jak najlepiej , ale nie wszystko można przewidzieć. Życie jest tylko życiem. Żal mi Winter, Soni no i Cleo:(

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Straszny dramat dla wszystkich stron.
Sonieczko,bądż szczęśliwa, piękna dziewczynko.
Winter7,bardzo mi przykro,wiem jak bardzo kochałaś tą kruszynkę.

Edited by azalia
  • 6 months later...
Posted

Też pamiętam kochane Maleństwo :-(. Niech za TM łąki będą wiecznie zielone, niech słoneczko wiecznie Ci świeci, bądź szczęśliwa :candle::candle::candle:.

• 3 weeks later...
Posted

[CENTER][SIZE=5][I][B]P A M I Ę T A M [/B][/I][/SIZE][/CENTER] [CENTER][IMG]http://howlingforjustice.files.wordpress.com/2011/11/candle-gif-photobucket-21.gif?w=353[/IMG][/CENTER] [CENTER][/CENTER]

• 2 months later...
  • 10 months later...