Akrum Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 i ja przychodzę zaciekawiona na wątek, czy jakieś informacje nowe są. Quote
plina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Czekamy, czekamy i o wieści wszelkie pytamy :) Quote
inga.mm Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Crys'] Inga nie dziwie się Tobie, takich ludzi powinno się karać, a nie bo się piesek nie podoba to sobie go oddam. Grrr.....[/QUOTE] Pewnie dziecko by też oddała, gdyby nie było to karalne i naganne w środowisku. Zapewne co niedziela zasuwa do kościółka i modli się o zdrowego psiunka-biedunka, mając poczucie wypełniania misji przez duże M. Szlag mnie trafia. A ja wczoraj w ciemno przygarnęłam pieska, nie wiedząc co się będzie działo. Zajrzyjcie do Maciejki. Przecież jej nie wyrzucę, chociaż już napoczęła mi buty, wczasową firankę, koc wczasowy i nie wiem co jeszcze. Quote
Akrum Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 I ja przychodzę do Soni i cały czas trzymam kciuki. Quote
lika1771 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='Jasza']I jak tam???[/QUOTE] Kochani pisałam do cioteczki powiedziała ze dzisiaj napisze..... Quote
Akrum Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 już się doczekać w takim razie nie możemy ;) Quote
winter7 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Kochani, już wszystko piszę. Sonia trafi do mnie na DS. Dzisiaj jest już u moich rodziców. Logistycznie wyszło tak, że przywiezie ją do mnie jutro rano mój tata . U mojej mamy szalała jak wariatka. Latała po ogrodzie, tarzała się w trawie. Bawiła się nawet z yorkiem moich rodziców. Potem były jeszcze córki mojej kuzynki i też się z nimi bawiła. Wszyscy myśleli, że jest szczeniakiem z ADHD :) Teraz czas na pieszczoty i przychodzi do mojego taty z łebkiem do głaskania. Zdjęcia będę miała jutro jak już będzie z nami. Najważniejsze, czy dogada się z moimi trzema psami. Oczywiście damy wszystkim trochę czasu na oswojenie się z nową sytuacją. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży, ale dmucham na zimne. Wstawiam zdjęcia moich wariatów :) To Dexik (Owca), niestety od 5 tyg za TM. [*] [attachment=1046:6682.attach] To Luna i Diego (czarny) [attachment=1044:6828.attach] [attachment=1045:6829.attach] Luna: [attachment=1047:6830.attach] I herszt bandy: Piorun [attachment=1048:6831.attach] Quote
Jaaga Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wszystkie cioteczki czekały na wieści, a teraz nikt tu nie zaglada? Dziękuję za wieści. Quote
winter7 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Jaaga']Wszystkie cioteczki czekały na wieści, a teraz nikt tu nie zaglada? Dziękuję za wieści.[/QUOTE] no właśnie.......:mad: Quote
lika1771 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Dziekuje ze napisałas:lol: Dziekuje za danie szansy Soni:calus: Oczywiscie trzymamy kciuki bardzo mocno,mam nadzieje ze wszystko sie ułozy i Sonia dogada sie z Twoja gromadka:loveu: Quote
winter7 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='lika1771']Dziekuje ze napisałas:lol: Dziekuje za danie szansy Soni:calus: Oczywiscie trzymamy kciuki bardzo mocno,mam nadzieje ze wszystko sie ułozy i Sonia dogada sie z Twoja gromadka:loveu:[/QUOTE] Nie ma za co. Wierzę, że się uda. Quote
lika1771 Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 [quote name='winter7']Nie ma za co. Wierzę, że się uda.[/QUOTE] Ja tez....... Psiaki masz cudne. Quote
malawaszka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 łaaaaaaaaa miałam dwa podejrzenia - jednego się lekko obawiałam, a drugim byłaś Ty winter!!! :laola: Cudownie!!!!!!! :loveu: Quote
plina Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Cieszę się bardzo!! Czekamy na relacje z postępów Sonieczki! :loveu: Winter, dziękujemy :) Quote
Litterka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Wow! Ta historia będzie miała szczęśliwe zakończenie! Quote
Andzike Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mocno trzymam kciuki za pozytywną aklimatyzację! :) Quote
winter7 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Sonia zajęła już łóżeczko Nikusia moich rodziców i leży w nim jak przyspawana :) Quote
inga.mm Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ja zaglądam i oczom nie wierzę!!! Super!!!! Jeszcze gdybyście pomogły mi znaleźć domki dla trzech ogoniastych z mojej sygnatury, to życie byłoby piękne - przynajmniej dla nich Quote
pikola Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='winter7']Sonia zajęła już łóżeczko Nikusia moich rodziców i leży w nim jak przyspawana :)[/QUOTE] Co tu napisac..Calym sercem bylam z Sonia i Cioteczkami, ktore zajmowaly sie nia najlepiej jak mogly.Pielegnowaly,walczyly o nia..To byla kupka nieszczescia a teraz..trafila do najlepszego domu jaki tylko mogla sobie wymarzyc.Zwykle dziekuje Winter ,to za malo.Anioly sa wsrod nas.. [IMG]http://i641.photobucket.com/albums/uu138/Pineska_92/york%20sonia/sonia.jpg[/IMG] Quote
Jasza Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Jestem!! Winter - mam nadzieję, że wkleisz Sonie na Metamorfozy! Ja już zapomniałam, jak ona wyglądała w schronisku...zapomniałam o tym zdjęciu....:-( Psy masz cudne bez wyjątku!! Mam nadzieję, że stado zaakceptuje i pokocha Sonię - ja się w niej zakochałam jak ją tylko poznałam, więc myślę, że to tylko kwestia czasu ;-) Rodziców pozdrów od Dogomaniaków - fajną mają córkę! ;-) Uściski!!! Quote
winter7 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Sońka już u nas. Na razie trochę zdenerwowana. Ostrzegawczo warczy na psy. Najbardziej cieszy się Piorun i najbardziej wkurza Sonię :) Reszta relacji jak wrócę z pracy. Quote
lika1771 Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='winter7']Sońka już u nas. Na razie trochę zdenerwowana. Ostrzegawczo warczy na psy. Najbardziej cieszy się Piorun i najbardziej wkurza Sonię :) Reszta relacji jak wrócę z pracy.[/QUOTE] Trzymam kciuki i czekam na relacje i fotki. Sonka badz grzeczna kochanie Quote
Recommended Posts