Jaaga Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Lika, zmień może tytuł, że szuka DS (lub DT od wrzesnia). Do maleńkich dzieci może sie nie nadawac, bo jak się przestraszy, to zdarza się jej kłapnąć ząbkami ostrzegawczo. Moje dziewczynki są bardziej doświadczone z psami, niz niejeden dogomaniak, wiec nie ma problemu, ale dzieci bez doswiadczenia mogą się zrazic, nie mówiąc o ich mamusiach ;). Dziś Sonia jest spokojna, może to pobudzenie, to był taki przejściowy stan po rozpoczęciu leku. Jak była Jasza, to widziała, że Sonia biegała, jak szczeniak, ledwo za nią nadążałam. Dzis juz jest po swojemu stateczna. Lika, podaj maila, mam fotki rachunków, ale tak mi chodzi komputer, że raczej ich nie wstawię, bo zdąży mnie rozłączyć. Quote
mari23 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Sonieczka dostała pieniążki: 20,- Anna Maria G. z Warszawy (nicku brak;)) Quote
lika1771 Posted June 26, 2011 Author Posted June 26, 2011 Jaaga nie mam maila..... Mari dziekuje za informacje:lol: Plina jak tekst? Quote
Akrum Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Sonia ma śliczne zdjęcia - mam nadzieję, że domki się będą o nią biły :) Quote
Jasza Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Zrobiłam "na próbę" [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sonia-malenka-srebrna-suczka-w-typie-Yorkshire-teriera-W0QQAdIdZ293461421[/URL] Quote
lika1771 Posted June 27, 2011 Author Posted June 27, 2011 [quote name='Jasza']Zrobiłam "na próbę" [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Sonia-malenka-srebrna-suczka-w-typie-Yorkshire-teriera-W0QQAdIdZ293461421[/URL][/QUOTE] Dziekuje Jasza:lol: Wiesz ten tekst do ogłoszen całkiem niezły,jak myslicie z tym tekstem moga isc ogłoszenia? Quote
Sabina02 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 [B]Przepraszam za offa, ale to pilne... [/B] [B]Do koninskiego schroniska trafila chora sunia. Zbiegiem okolicznosci ma rowniez na imie Sonia i rowniez jest u niej podejrzenie choroby Cushinga. :placz: Prosimy o kazda pomoc, porade... :modla:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210205-Choroba-Cushinga-pomocy!-nie-wiemy-co-robić-(((a-sunia-ma-coraz-mniej-czasu....?p=17144478#post17144478[/URL] [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/4397/soniaa3.jpg[/IMG] Quote
Akrum Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 witaj Soniu :) Czy są już jakieś postępy w leczeniu Soni? Chociaż może sierść przestała już tak mocno wypadać?? Quote
plina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Wstawiłam Sonię na yorki w potrzebie i mikropsy. Quote
lika1771 Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='plina']Wstawiłam Sonię na yorki w potrzebie i mikropsy.[/QUOTE] Dziekuje:lol: Cioteczko kochana pracujesz nad tekstem? czytałas tekst Jaszy moze z tym tekstem ogłaszac? Quote
__Lara Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Akrum']witaj Soniu :) Czy są już jakieś postępy w leczeniu Soni? Chociaż może sierść przestała już tak mocno wypadać??[/QUOTE] To zapewne troszkę potrwa, aby móc zobaczyć jakieś widoczne efekty. Ale jakby już sierść nie wypadała to byłoby już coś :) Quote
mari23 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='mari23']Sonieczka dostała pieniążki: 20,- Anna Maria G. z Warszawy (nicku brak;))[/QUOTE] i kolejna wpłata dla Soni: 10,- nieszka-n2 (27.06.) Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dałam swoje dane kontaktowe i Jaagi, ale napiszcie tekst, poprawcie, wklejcie do pierwszego postu, będę kopiować i zrobię kolejne ogłoszenia. Poprosilam Ankę Csernak, która jest fotorgrafem i robi przepiękne zdjęcia, żeby zrobila sesję Soni i tymczasowiczom Jaagi. Zgodziła się!!!! Mam nadzieje, że w tym tygodniu lub na początku przyszłego zobaczymy Sonię na profesjonalnych, pięknych zdjęciach!! [CENTER][B]Sonia, to malutka czterokilogramowa suczka, o pięknej, srebrzystej sierści,[/B] [B]łagodna, grzeczna, garnąca się do człowieka.[/B] [B]Dobrze dogaduje się z innymi psami i kotami.[/B] [B]Niestety Sonieczka jest chora.[/B] [B]Ma zespół Cushinga, czyli zaburzoną gospodarkę hormonalną organizmu - musi dostawać leki, ktore pozwalaja jej normalnie funkcjonować.[/B] [B][U]Poza tym Sonia jest zdrową, pogodną suczką, wysterylizowaną, zaszczepioną i odrobaczoną.[/U][/B] [B]Szukamy dla niej domu, gdzie znajdzie miłość i przyjaźń człowieka na całe życie, gdzie nie będzie zabawką, wyrzuconą jak śmieć kiedy się znudzi, domu, gdzie pies jest i będzie członkiem rodziny - a nie maskotką z czerwoną kokardką.[/B] [B]Domu, gdzie na psa czeka ciepły kocyk, pełna miska, dłuuugi spacer i dłoń - która głaszcze.[/B] [B]Jeżeli masz jakieś pytania, chcesz poznać Sonię - napisz lub zadzwoń:[/B] [B]32/353 31 35[/B] [B]514 518 167[/B] [B][email protected][/B] [B][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/B] [/CENTER] Quote
Anula Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Aby sierść poprawić Soni warto by było podawać jej Olekardin-Omega 3-6-9+witamina E.Kupuje się w aptece.U mojej tymczasowiczki-Cecylki w ekspresowym tempie zaczęła odrastać sierść.Bardzo polecam.Koszt chyba około 30zł ale jest sporo kapsułek w opakowaniu. Quote
plina Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Tekst może być. Lika, nie zajęłam się jeszcze tekstem, ponieważ coś zaczyna się ruszać z moim tymczasem. Na razie można dawac ten, dam cos od siebie później. Dobrze, że tekst nie jest długi, a dobre zdjęcia to podstawa sukcesu. Trzymajcie kciuki za Perełkę! :kciuki: Ocho... widzę,że finanse słabną... :shake: Quote
Jaaga Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Dodałabym w tekscie, że waży 4,4 kg, a w tytule mix York/sznaucerek mini. To znacznie zwiększy oglądalność przez ukazanie się tytułu przez wyszukiwarki wg rasy. Ludzie chętniej adoptuja miniaturowe psy. Anula, kwasy tłuszczowe, wit. E Sonia dostaje w preparacie Viacutan. Quote
Jasza Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Zmienię tytuł. Tekst na razie może być? Co z grzybicą>? Quote
Sabina02 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 [quote name='Sabina02']Przepraszam za offa, ale to pilne... Do koninskiego schroniska trafila chora sunia. Zbiegiem okolicznosci ma rowniez na imie Sonia i rowniez jest u niej podejrzenie choroby Cushinga. :placz: Prosimy o kazda pomoc, porade... :modla: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/210205-Choroba-Cushinga-pomocy!-nie-wiemy-co-robić-(((a-sunia-ma-coraz-mniej-czasu....?p=17144478#post17144478[/URL] [IMG]http://img3.imageshack.us/img3/4397/soniaa3.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]Juz za pozno... :-( Tej Soni sie nie udalo, odeszla za TM... :-( Dziekuje wszystkim ktorzy do niej zagladneli.[/B] Quote
lika1771 Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 [quote name='Jasza']Oby "naszej" Soni się udało....[/QUOTE] Uda sie musi. Jaaga jest jakas poprawa z sierscia? Quote
Jaaga Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Nie bardzo. Na uszach dalej obłazi, ale też pojawiaja się tam nowe, więc jest wymiana. Jakosć włosa, który jest na reszcie ciała jakby się poprawiła, ale nowe nie rosną. Przykro mi z powodu drugiej Soni. Nasza Sonia ma się dobrze, więc raczej nic jej nie grozi. Brzybrała na wadze przez wilczy apetyt w ostatnich dniach. Quote
Recommended Posts