Kirinna Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='kopra']Kirinna to się minęłyśmy chyba, bo ja też byłam z moją Tosiulką :)[/QUOTE] pewnie tak:) Quote
kopra Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Ayia, a gdzie byłaś z psiakiem, że pochorował się od kąpieli? :( Quote
Ayia Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='kopra']Ayia, a gdzie byłaś z psiakiem, że pochorował się od kąpieli? :([/QUOTE] Niedaleko mnie jest taki zbiornik, wygląda na czysty i ładny ale to tylko pozory jak widać ;) i już wiem że w łodzi żadne moje futro nie będzie pływało, trzeba jechać gdzieś dalej aby woda miała przepływ np. Sulejów lub jakieś mniejsze rzeki :) a skąd jesteś dokładnie? może jakiś wspólny spacer spanielowy? :) Quote
Kirinna Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 wybieram się juto albo nad stawy jana albo do poniatowskiego ktoś chętny na spacer? Quote
Fauka Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Proponuję spacer w przyszłą niedzielę w parku poniatowskiego o godzinie 14, jacyś chętni? :) Quote
kopra Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [B]Ayia[/B] ja jestem dokładnie z osiedla Chojny - Zatorze :D tzn tu mieszkam obecnie :) a gdzie byś chciała się udać na spacer:)? ja zazwyczaj jestem w parku na Zdrowiu (tam się wychowałam i każdy weekend spędzam u rodziców z Tośką), Młynek w Tuszynie, ale to z mężem muszę jechać, bo ja nie posiadam prawka :D no i coraz rzadziej już, ale jeszcze dość często Stawy Jana :) coraz rzadziej, bo troszkę mały teren dla nas i jak nie spotkamy jakiegoś psiaka to nam się nudzi tam :) no i coraz więcej ludzi na m2 jak jest ładna pogoda :) trochę fajnego terenu i mniej ludzi bez psów mam na placu koło bloku więc nie opłaca mi się na Stawy specjalnie jechać :) Quote
Ayia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Na Zdrowiu jeszcze z psami nie byłam, może gdyby było ładnie z chęcią bym się wybrała w następny tydzień :) Quote
patusiove Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Fauka']Proponuję spacer w przyszłą niedzielę w parku poniatowskiego o godzinie 14, jacyś chętni? :)[/QUOTE] No, ja chętna. Ktoś jeszcze? Ręce w górę :D Quote
patusiove Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 No to niedziela czy sobota i o której? :D Bo ja mam już mętlik... Quote
Fauka Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ja dzisiaj niestety nie dam rady, mam nieprzewidziane zakwasy po juwenaliach i ledwo chodzę :( Quote
patusiove Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 W niedzielę byłam z koleżanką w poniatowskim o jakiejś 11:00 do 14:00 (z przyjściem i pójściem do domu). Nadiik się kąpał, poza tym my odwiedzamy teraz co weekend [B]na rowerze [/B]park źródliska. Bo my teraz chudniemy ^^ Quote
Staszkiewicz Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Witam Mam młodą 10 miesięczną sunię, bukiet ras ;) Draka bardzo potrzebuje kontaktów z innymi psami, kocha zabawy i szaleństwa, uczy się też pilnowania się podczas spacerów i przychodzenia na przywołanie. Niestety na osiedlu, na którym mieszkamy brakuje bezpiecznego terenu, ale przede wszystkim psich towarzyszy :( Chętnie dołączymy do weekendowych spacerów, najlepiej w pobliżu (Poniatowski, Lublinek), ale jesteśmy mobilne, więc możemy dojechać :) Pasuje nam niedziela 3 czerwca ok. 10 - 11 lub po południu ok. 18. Czy ktoś miałby ochotę? :) Quote
patusiove Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ja to najchętniej umówiłabym się w południe ok. 14-15. Wtedy mam dużo czasu, a też do Poniatowskiego mam kawał drogi. Poza tym my w parku mamy taką godzinę psiarzy (19:00), każdy przychodzi ze swoim psem i jest ich ok. 12, różnej wielkości, począwszy od Dogów niemieckich, a skończywszy na sznaucerach miniaturowych. Więc też chciałabym tam zdążyć. Poza tym jak jest zimno to nie mam po co iść do Poniaty, bo Nadia będzie sie chciała kąpać, a mi jej szkoda żeby nie wlazła do wody, bo to jej żywioł, i będzie musiała być cały czas na smyczy, a to już bez sensu, a jak w taką pogodę jaka jest teraz wejdzie do wody to wizytę u weta mamy na bank. W ogóle zapraszam do nas na 19:00, na pewno będziecie się fajnie bawić. Quote
Karilka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ha! My pilnie potrzebujemy kogoś z aparatem - pojedziemy w tzw Gdziebądź byleby zarobic troche zdjęć:) Quote
Kirinna Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 aparat mam aczkolwiek czasu brak w tym tygodniu. Quote
Ayia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Karilka Mogę Ci zrobić sesję zdjęciową :) Licytowałaś jakiś czas temu sesje w Łodzi :) Czy pasowałby Ci park 3maja? Quote
patusiove Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Karilka']Ha! My pilnie potrzebujemy kogoś z aparatem - pojedziemy w tzw Gdziebądź byleby zarobic troche zdjęć:)[/QUOTE] Ale chodzi Ci o jakiś konkretnie ładnie robiący zdjęcia aparat? :) Czy po prostu? No właśnie... Nie możemy się zebrać -.- Ja mogę od jutra do niedzieli się umówić, bo mój brat wyjeżdża i nie będę musiała go pilnować. Quote
Karilka Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ayia - TAK! Spadasz nam z nieba! Mam tymczasowicza Śnieżka, psa ptt ślepa szczota i emeryta renciste Dolara ;). Pasuje mi park 3 maja. Błagam - wyślij mi smska na 691 185 448 to oddzwonie jutro. Quote
Ayia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='patusiove']Ale chodzi Ci o jakiś konkretnie ładnie robiący zdjęcia aparat? :) Czy po prostu? No właśnie... Nie możemy się zebrać -.- Ja mogę od jutra do niedzieli się umówić, bo mój brat wyjeżdża i nie będę musiała go pilnować.[/QUOTE] Jej chodzi że potrzebuje zdjęć swoich psów ;) a nie ma sama aparatu aby zrobić xD Quote
patusiove Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 aaa no, spoko. To ja chętna. :> Nam park 3 maja pasi, mamy blisko. A tak to, kiedy? Quote
Recommended Posts