Jump to content
Dogomania

ON-ka Lena - wrazliwa - cierpi po stracie dzieci...JUZ W DOMU ! ! ! !

Recommended Posts

Posted

Jowita Poznań napisał(a):
no szczescie do soboty juz bliziutko.

I chyba jednak to bedzie sobota, bo jak dotad .... nikt z wczesniejszym
transportem sie nie odezwal ....

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
I chyba jednak to bedzie sobota, bo jak dotad .... nikt z wczesniejszym
transportem sie nie odezwal ....

I mam nadzieje, ze przez to czekanie .... panstwo sie nie rozmysla ....

Posted

Jolu - czekamy na informacje, czy sprawa wyjazdu w sobote aktualna .... musze sie przypodchlebic do TZ-a, ktory juz powoli traci cierpliwosc :cool3: , bo wciaz albo wyjezdzam, albo wisze na telefonie opowiadajac o psiakach ....
:roll: .

Posted

zuziaM napisał(a):
Jolu - czekamy na informacje, czy sprawa wyjazdu w sobote aktualna .... musze sie przypodchlebic do TZ-a, ktory juz powoli traci cierpliwosc :cool3: , bo wciaz albo wyjezdzam, albo wisze na telefonie opowiadajac o psiakach ....
:roll: .

Aktualne!
Podam ci numer bezposredni do osoby, ktora pieska od ciebie odbierze w okolicach Chojnic.
Zuzia dziekujemy za kolejny już raz kiedy służysz pomoca w dostarczeniu psiaka!!!!
:Rose:

Posted

Jola_K napisał(a):
Aktualne!
Zuzia dziekujemy za kolejny już raz kiedy służysz pomoca w dostarczeniu psiaka!!!!
:Rose:

Alez to sama przyjemnosc !
I ........... wole takie transporty niz ze schroniska do hoteliku, uwierzcie :lol: !

Posted

zuziaM napisał(a):
Alez to sama przyjemnosc !
I ........... wole takie transporty niz ze schroniska do hoteliku, uwierzcie :lol: !

Też się cieszę, że Lena tak szybko znalazła domek, i to jaki domek :p

Posted

Lenunia! Całuję cię w śliczny nosek, będę jutro i zawsze myśleć o tobie i trzymać za cibie kciuki kochana, dzielna dziewczynko :placz: :placz: (to tak z wzruszenia...)
Teraz już będzie tylko lepiej.... ale nie myśl sobie - będziamy miały cie "na oku" :loveu:

Posted

Seaside napisał(a):
Lenunia! Całuję cię w śliczny nosek, będę jutro i zawsze myśleć o tobie i trzymać za cibie kciuki kochana, dzielna dziewczynko :placz: :placz: (to tak z wzruszenia...)
Teraz już będzie tylko lepiej.... ale nie myśl sobie - będziamy miały cie "na oku" :loveu:

bedziemy, bedziemy, tez jestem ciekawa jak sie zadomowi itp.... ;)

Posted

To już dziś Lena pozna swojego nowego Pana! :multi: :multi:
Pan Wujek bardzo na nią czeka, zostanie jego psią towarzyszką.

Lena zastąpi ONkę Azę :-( , która tydzień temu odeszła za TM, niestety przegrała walkę z nowotworem. :-(

Posted

Mam wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!! :multi:

Lena dotarła do Pana Wujka!
Podróż minęła dobrze, były dwa przystanki na siu-siu :p
Pan Wujek jest zachwycony, Lena jest podobna do Azy, lecz ciut niższa i chudsza, ale pewnie nie długo zachowa figurę, Pan Wujek zadba o jadłospis!
Lena po przyjeździe zjadła, napiła się i została zaproszona na kanapę na wspólne oglądanie telewizji :p
W przyszłym tygodniu czeka ją wizyta u weterynarza i szczepienia.

Będę w stałym kontakcie z Basią, siostrzenicą Pana Wujka, obiecała na bieżaco przekazywać wieści z nowego domku.

Czy to ten moment żeby poprosić o przeniesienie już w nowym domku :cool3:

Posted

Lenka jest cudowna sunia, o czym sie przekonalam w czasie transportu do Legnicy i potem w czasie :loveu: dosc dlugiego oczekiwania na pana, ktory sunie wzial do jej nowego domku.
Byla b. grzeczna i cudownie sie bawila - skakla i cieszyla sie, .... jakby czula , cwaniara, ze to nadzwyczajny dla niej dzien ...;) .

No i kilka zdjec - z hoteliku jeszcze i z podrozy.
Zabawa z naszym ... poznajecie tego przystojniaka ! wyzelkiem OMAREM.

I tutaj tez - szalenstwa ....

Lenka w aucie.

Posted

Jak ja kocham takie wiadomości z rana .......:multi:

Ech........
Wzruszyłam się ....

Lenko , szczęściaro , grzeczna bądź i .............nie oglądaj za dużo telewizji , bo się wzrok psuje......:evil_lol:

HURA! HURA !!!!

Posted

Ale cudnie sie bawia! :multi:

Zdecia Leny powinnam mieć w okolicach Wszystkich Swiętych, Pani Basia nie ma apaatu cyfrowego i przyśle mi je mms'em, zrobione telefonem komorkowym.

Teraz muszę się szybko dowiedzieć jak można zdjecia na stronie umieścić!
Nie wiem czy mam kabel do polaczenia mojego telefonu z komputerem, bede szukac rozwiazania, tak by wszyscy mogli Lenie zobaczyc w nowym domku!

Posted

Jolu, prosze przekaz Basi podziekowania za sms, ktory dostalam z informacjami o Lence.
Lenka ma najwspanialszy domek pod sloncem !:loveu: :multi:
Pozdrawiam Basie, pana Macieja i cudownego pana Wujka !:loveu:

Posted

zuziaM napisał(a):
Jolu, prosze przekaz Basi podziekowania za sms, ktory dostalam z informacjami o Lence.
Lenka ma najwspanialszy domek pod sloncem !:loveu: :multi:
Pozdrawiam Basie, pana Macieja i cudownego pana Wujka !:loveu:

Przekaze.
Ja dostalam mms z Lenia na dywanach :loveu:
Wyslalam go do ciebie zuziaM, dostalas?
nie mam kabla do tel by go w komp wladowac, moze wysle mailem?