zuziaM Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Jowita Poznań napisał(a):no szczescie do soboty juz bliziutko. I chyba jednak to bedzie sobota, bo jak dotad .... nikt z wczesniejszym transportem sie nie odezwal .... Quote
zuziaM Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 zuziaM napisał(a):I chyba jednak to bedzie sobota, bo jak dotad .... nikt z wczesniejszym transportem sie nie odezwal .... I mam nadzieje, ze przez to czekanie .... panstwo sie nie rozmysla .... Quote
Seaside Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 malutka, już niedługo.... Jolu - nie rozmyślą się?? Quote
Jola_K Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Seaside napisał(a):malutka, już niedługo.... Jolu - nie rozmyślą się?? Raczej nie, czekają na sunie.... :p Quote
Jowita Poznań Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 super jeszcze 2 dni malutka i bedziesz w swoim domku :loveu: Quote
BasiaD Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Lenka na 1 wskakuj, trzeba jakoś te dwa dni urozmaicić! Quote
zuziaM Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Jolu - czekamy na informacje, czy sprawa wyjazdu w sobote aktualna .... musze sie przypodchlebic do TZ-a, ktory juz powoli traci cierpliwosc :cool3: , bo wciaz albo wyjezdzam, albo wisze na telefonie opowiadajac o psiakach .... :roll: . Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 zuziaM napisał(a):Jolu - czekamy na informacje, czy sprawa wyjazdu w sobote aktualna .... musze sie przypodchlebic do TZ-a, ktory juz powoli traci cierpliwosc :cool3: , bo wciaz albo wyjezdzam, albo wisze na telefonie opowiadajac o psiakach .... :roll: . Aktualne! Podam ci numer bezposredni do osoby, ktora pieska od ciebie odbierze w okolicach Chojnic. Zuzia dziekujemy za kolejny już raz kiedy służysz pomoca w dostarczeniu psiaka!!!! :Rose: Quote
zuziaM Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Jola_K napisał(a):Aktualne! Zuzia dziekujemy za kolejny już raz kiedy służysz pomoca w dostarczeniu psiaka!!!! :Rose: Alez to sama przyjemnosc ! I ........... wole takie transporty niz ze schroniska do hoteliku, uwierzcie :lol: ! Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 zuziaM napisał(a):Alez to sama przyjemnosc ! I ........... wole takie transporty niz ze schroniska do hoteliku, uwierzcie :lol: ! Też się cieszę, że Lena tak szybko znalazła domek, i to jaki domek :p Quote
Seaside Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Lenunia! Całuję cię w śliczny nosek, będę jutro i zawsze myśleć o tobie i trzymać za cibie kciuki kochana, dzielna dziewczynko :placz: :placz: (to tak z wzruszenia...) Teraz już będzie tylko lepiej.... ale nie myśl sobie - będziamy miały cie "na oku" :loveu: Quote
Jola_K Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Seaside napisał(a):Lenunia! Całuję cię w śliczny nosek, będę jutro i zawsze myśleć o tobie i trzymać za cibie kciuki kochana, dzielna dziewczynko :placz: :placz: (to tak z wzruszenia...) Teraz już będzie tylko lepiej.... ale nie myśl sobie - będziamy miały cie "na oku" :loveu: bedziemy, bedziemy, tez jestem ciekawa jak sie zadomowi itp.... ;) Quote
Jola_K Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 To już dziś Lena pozna swojego nowego Pana! :multi: :multi: Pan Wujek bardzo na nią czeka, zostanie jego psią towarzyszką. Lena zastąpi ONkę Azę :-( , która tydzień temu odeszła za TM, niestety przegrała walkę z nowotworem. :-( Quote
Jola_K Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Mam wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!! :multi: Lena dotarła do Pana Wujka! Podróż minęła dobrze, były dwa przystanki na siu-siu :p Pan Wujek jest zachwycony, Lena jest podobna do Azy, lecz ciut niższa i chudsza, ale pewnie nie długo zachowa figurę, Pan Wujek zadba o jadłospis! Lena po przyjeździe zjadła, napiła się i została zaproszona na kanapę na wspólne oglądanie telewizji :p W przyszłym tygodniu czeka ją wizyta u weterynarza i szczepienia. Będę w stałym kontakcie z Basią, siostrzenicą Pana Wujka, obiecała na bieżaco przekazywać wieści z nowego domku. Czy to ten moment żeby poprosić o przeniesienie już w nowym domku :cool3: Quote
daisy Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cudne wiesci :loveu: Niuniu nareszcie bedziesz szczesliwa Quote
Jowita Poznań Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hurra!!!!! takie wiesci to sa wspaniale wiesci! :multi: :multi: :multi: Quote
zuziaM Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Lenka jest cudowna sunia, o czym sie przekonalam w czasie transportu do Legnicy i potem w czasie :loveu: dosc dlugiego oczekiwania na pana, ktory sunie wzial do jej nowego domku. Byla b. grzeczna i cudownie sie bawila - skakla i cieszyla sie, .... jakby czula , cwaniara, ze to nadzwyczajny dla niej dzien ...;) . No i kilka zdjec - z hoteliku jeszcze i z podrozy. Zabawa z naszym ... poznajecie tego przystojniaka ! wyzelkiem OMAREM. I tutaj tez - szalenstwa .... Lenka w aucie. Quote
Seaside Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jak dobrze że ona ma już ten cały koszmar za sobą :loveu: Quote
Tiger Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Jak ja kocham takie wiadomości z rana .......:multi: Ech........ Wzruszyłam się .... Lenko , szczęściaro , grzeczna bądź i .............nie oglądaj za dużo telewizji , bo się wzrok psuje......:evil_lol: HURA! HURA !!!! Quote
Jola_K Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Ale cudnie sie bawia! :multi: Zdecia Leny powinnam mieć w okolicach Wszystkich Swiętych, Pani Basia nie ma apaatu cyfrowego i przyśle mi je mms'em, zrobione telefonem komorkowym. Teraz muszę się szybko dowiedzieć jak można zdjecia na stronie umieścić! Nie wiem czy mam kabel do polaczenia mojego telefonu z komputerem, bede szukac rozwiazania, tak by wszyscy mogli Lenie zobaczyc w nowym domku! Quote
zuziaM Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Jolu, prosze przekaz Basi podziekowania za sms, ktory dostalam z informacjami o Lence. Lenka ma najwspanialszy domek pod sloncem !:loveu: :multi: Pozdrawiam Basie, pana Macieja i cudownego pana Wujka !:loveu: Quote
Jola_K Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zuziaM napisał(a):Jolu, prosze przekaz Basi podziekowania za sms, ktory dostalam z informacjami o Lence. Lenka ma najwspanialszy domek pod sloncem !:loveu: :multi: Pozdrawiam Basie, pana Macieja i cudownego pana Wujka !:loveu: Przekaze. Ja dostalam mms z Lenia na dywanach :loveu: Wyslalam go do ciebie zuziaM, dostalas? nie mam kabla do tel by go w komp wladowac, moze wysle mailem? Quote
Jowita Poznań Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 koniecznie zdjatka!!! trzeba Lene na piernatach podziwiac :loveu: Quote
Recommended Posts