Seaside Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Podnosimy kochaną sunię - zabrano jej szczeniaczki, potrzebuje teraz duuużo miłości, żeby znów zaufać!!! :( Quote
Jola_K Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Na miau znalazłam watek Lenusi :loveu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1894903#1894903 PS dzięki goldi :loveu: Quote
zuziaM Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Jola_K napisał(a):Na miau znalazłam watek Lenusi :loveu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1894903#1894903 PS dzięki goldi :loveu: Dziekujemy i prosimy nadal o pomoc w szukaniu domku i oplaceniu hoteliku. Quote
zuziaM Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 A ja musze pozyczyc skads ... dziecko, bo dzwonila pani, ktora chcialaby nasza Lenke poznac, ale ma dwoch chlopcow i .... wiadomo - musi psina byc w stosunku do nich lagodna..... Quote
Seaside Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :multi: :multi: :multi: Ale buty :evil_lol: Załóżmy wątek "poszukiwany berbeć" :cool3: A ja się założę, że ona muchy nie skrzywdzi :) :loveu: Quote
Jola_K Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Seaside napisał(a)::multi: :multi: :multi: Ale buty :evil_lol: Załóżmy wątek "poszukiwany berbeć" :cool3: A ja się założę, że ona muchy nie skrzywdzi :) :loveu: dobre dobre, gdzie się dzieci wypożycza? :roll: :lol: Quote
zuziaM Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Pani dzisiaj da znac, kiedy przyjedzie poznac nasza Lenke. Ale to nie znaczy, ze nie potrzebujemy dalej pomocy..... Prosimy o nia caly czas. Ta sunia w schronisku naprawde cierpiala .... teraz musi miec najwspanialszy dom !:modla: :modla: :modla: I pomoc w oplaceniu hoteliku. Quote
Seaside Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Zuziu wczoraj wpłaciłam 50 zł. Na razie tyle mogę, ale już niedługow wypłata :razz: Zuziu Tami będzie dziś w schronie? Coś się nie odzywa, a prosiłam o kontakt, bo muszę poinformować nową rodzinkę jamnisia Filipa. Potrzeba jeszcze zaglądnąć w uszy bouvierowi (pierwszemu na str schronu nr 27) - założyłam mu wątek na forum bouvierów i zaoferowano pomoc w szukaniu hodowcy Quote
zuziaM Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Seaside napisał(a):Zuziu wczoraj wpłaciłam 50 zł. Na razie tyle mogę, ale już niedługow wypłata :razz: Zuziu Tami będzie dziś w schronie? Coś się nie odzywa, a prosiłam o kontakt, bo muszę poinformować nową rodzinkę jamnisia Filipa. Tami czeka na informacje dotyczace odbioru psiakow dzisiaj, ale byc moze, ze bedzie to mozna zrobic dopiero jutro. Psiaki maja byc zaczipowane. Jesli chodzi o Filipa, to bedzie odbierany dopiero w sobote. Tami nie da rady niestety, a poza tym, nie ma go gdzie przetrzymac. Wiec jednak bedzie musiala to zrobic Justyna, jak bylo ustalone wczesniej ( ona jeszcze o tym nie wie, wiec moze zadzwon do niej, prosze ). Quote
Seaside Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 zuziaM napisał(a):Tami czeka na informacje dotyczace odbioru psiakow dzisiaj, ale byc moze, ze bedzie to mozna zrobic dopiero jutro. Psiaki maja byc zaczipowane. Jesli chodzi o Filipa, to bedzie odbierany dopiero w sobote. Tami nie da rady niestety, a poza tym, nie ma go gdzie przetrzymac. Wiec jednak bedzie musiala to zrobic Justyna, jak bylo ustalone wczesniej ( ona jeszcze o tym nie wie, wiec moze zadzwon do niej, prosze ). Nie mam numeru :( Quote
Tiger Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Lena ..... Tyle wycierpiałaś ....... Teraz już będzie tylko lepiej !!!!! Szukamy domku dla Leny !!!!!!!! Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Lena ma nowych trzech znajomych sąsiadów (wkrótce już tylko dwóch ;) ) Do góry psinko! Quote
zuziaM Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Jola_K napisał(a):Lena ma nowych trzech znajomych sąsiadów (wkrótce już tylko dwóch ;) ) Do góry psinko! Tak, tez wyrwane z koszmarnego miejsca ... Luna, Lucky, Zloty i ... nasz Chudzina ... wszystkie prosza o pomoc... sa juz bezpieczne, teraz tylko trzeba walczyc, zeby mogly tu pozostac do chwili znalezienia domkow... Quote
zuziaM Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 zuziaM napisał(a):Tak, tez wyrwane z koszmarnego miejsca ... Luna, Lucky, Zloty i ... nasz Chudzina ... wszystkie prosza o pomoc... sa juz bezpieczne, teraz tylko trzeba walczyc, zeby mogly tu pozostac do chwili znalezienia domkow... Czy tak cudnej psinki nikt juz nie pokocha ? ? ? Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Sliczna, grzeczna, kulturalna.... same zalety. Domku zgłaszaj się! Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Zgłosił się domek!!!!! Pan mieszkajacy w bloku z windą, ktory wlasnie stracił sunię która przegrała walkę z nowotworem :-( , kocha psy, sprawa pilna, potrzebny jest test z kotem!! Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dzwoniłam do osób u których Lena przebywa, test z kotem będzie przeprowadzony. Czekamy. Z osobą która ma domek dla Leny mam tylko kontakt przez forum, napisałam do niej z prośbą o cierpliwość. Teraz pomóżmy wyżełkowi! Pogryziony wyżeł, potrzebny transport, dom tymczasowy czeka! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32896 Quote
Jola_K Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dostałam wiadomość której fragmenty pozwolę sobie wkleić: domek jest trzymany i nigdzie nie ucieknie może nie jest idealny, ale bardzo kocha psy i potrzebuje towarzystwa. Mój wujek jest na emeyturze. Jest tzwn starym kawlerem. Sunię Azę nazywał swoją żoną Lena jest bardzo podobna do Azy -tylko aza była ciemniejsza. Telewizor i pies to jedyne towarzystwo Wujka. Codziennie chodzi do mojej mamy (mieszkają koło siebie) na obiady a na weekendy i wakacje moi rodzice zabierają wujka i psa do domku na wsi. Wujek jest bardzo sprawny. Problem bedzie tylko z transportem Daj znać czy kastracja jest konieczna , czy wystarczy tylko ją pilnować, przez 14 lat upilnował wujek Azę. kotów nie musi kochać, byle tolerowała moje trzy futra w święta i w wakacje Basia Właśnie skończyłam 20sto minutowa rozmowę z Basia, odpowiedziałam na jej pytania, powiedziałam co wiedziałam ;) Jutro porozmawiam z Zuzia która wie o suni nieco więcej. Aza - sunia tego Pana, jeszcze żyje, rak przez długi czas toczył jej ciałko, przeszła trzy operacje, na chwilę pomogło, teraz jest już bardzo źle, nawet już nie chodzi :-( jutro o 10:00 zostanie uśpiona :placz: Ten domek jest idealny. Ten Pan ma wiele uczuć dla psów, dla Azy, pilnie poszukują kolejnego zwierzęcia, na które będzie mógł je nadal przelewać Będziemy potrzebować transport do Sosnowca. PS Aza - psineczko, jutro o 10:00 na pewno cioteczki o Tobie ciepło pomyślą. :-( Quote
Jowita Poznań Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Biedna Azunia. Ale dzieki niej Lencia prawdopodobnie bedzie miala dom, a Pan uratuje kolejne psie istnienie. Quote
zuziaM Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Jowita Poznań napisał(a):Biedna Azunia. Ale dzieki niej Lencia prawdopodobnie bedzie miala dom, a Pan uratuje kolejne psie istnienie. Jolu, jestes nieoceniona ( powtazam sie, co ?:roll: :loveu: - ale tak wlasnie jest ! ). Jesli sie uda - bedzie to najcudowniejszy domek dla naszej kochanej Lenki, ktora bardzo, ale to bardzo (!) uwielbia towarzystwo ludzi ! Pozostawiona sama - szczeka i prosi, zeby ja natychmiast zabrac. u p. Ani w hoteliku - otwiera sobie sama drzwi ( CWANIARA z niej, mowie Wam !) zeby tylko sie wydostac ... do ludzi ! Wiec ten domek z panem, ktory bedzie z nia non stop - to najcudowniejsze dla niej miejsce ! MUSIMY STANAC NA GLOWIE i jesli bedzie taka potrzeba - DOWIEZC LENE JAK NAJSZYBCIEJ ! A o kochanej Azuni bede myslala ..... Quote
Jowita Poznań Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Podbijam Lenke- jej droga do szczescia juz sie zaczela ale zobaczymy jak bedzie dalej, moze jeszcze cudniej :multi: Quote
daisy Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Lenka to sunia z nr 359 Tami sprawdzila wczoraj w schronisku Quote
Recommended Posts