Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z niezwykła przyjemnościa chciałam oznajmić, że Pysio własnie pojechał do swojego super domku. Będzie mieszkał w Krzeszowicach z przesympatycznymi ludźmi. Polubił ich od pierwszego wejrzenia i bez zastanowienia wsiadł z nimi do samochodu.
Pieknie się przywitał, poprzytulał, pomerdał kikutkiem.
Trafił na miłosników rasy, którzy własnie pożegnali podobno identycznego przerosniętego mini 15-sto latka. Mieli kupic szczeniaczka, ale Pani dziś zobaczyła Pysia na Allegro i od razu przyjechali.
Panstwo przekazali na karmę dla pozostałych psiaków 50 zł. Nasze są w miarę zabezpieczone, więc wpłacę na sznaucerki, skoro dostał pomoc z sznaucerkowych pieniędzy.
Malawaszko, wpłacić na Twoje konto czy na inne?

Chciałam prosic o zmianę tytułu oraz wszystkim podziękowac za pomoc i zaangazowanie. nie spodziewałam się, że tak szybko Pysio trafi na swoich ludzi i to jeszcze tak sznaucerolubnych.
Pan powiedział, że sznaucery to najlepsza rasa i nie mógłby mieć innego psa. Nawet nieśmiała Muszka chciała z nimi jechac, co jak na nia, to cud. Niestety, drugi pies nie wchodzi w grę, a szkoda bo Muszka czeka na swój dom od września i tez jest sznaucerkowata.

Posted

Jaaga napisał(a):
Pan powiedział, że sznaucery to najlepsza rasa i nie mógłby mieć innego psa.

... bo jak się raz pokocha, to się wiernym pozostanie ;)

cudownie że trafił na swoich i to tak szybciutko!!! :) :) :)

Posted

Jaaga napisał(a):
Mam podobnie, tylko z innymi rasami

no totez właśnie mówię :lol: jak pokochasz, pozostaniesz wiernym ;) to się tyczy wszystkiego, nie tylko jednej rasy ;)

Posted

Mam już wieści z domu Pysia. Zadomowił się całkowicie. Biega w ogrodzie wzdłuż ogrodzenia i wszystkich obszczekuje, bo czuje się u siebie. W domu przekochany. Noc grzecznie przespał. Wszyscy są bardzo zadowoleni, dziecko również. Był dzis już u lekarza na zdjęciu szwów. Lekarz od razu go zaszczepił, więc chłopak ma już wszystko zrobione.

To niesamowite, jak udało mu sie trafic. tym bardziej, że to był jedyny telefon o niego. Jak dla mnie domy "na poprzedniego identycznego psa" sa najlepsze. Każdy, którego wydaję na podobieństwo do poprzednika, trafia tak dobrze.

Malawaszko, wpłaciłam rano pieniądze na Twoje konto.
Mopsik Kamil, któremu robiłas zdjęcia, dziś też pojechał do swojego super domu, do klientek dr. Olender. jesli tam bedziesz, to możesz zostawić info o innych sznaucerkach. To już któryś dom z kolei znaleziony przez p. doktor. Wszystkie są świetne, bo sprawdzone. Pani doktor sama zreszta wzięła cziłkę przywiezioną razem z Kamilem. Może jakiemus sznaucerkowi też się poszczęści.

Posted

Dzięki Jaaga - wpłynęło to 50 zł - posłałam je do teresz10 za leczenie sznaucerka Tita z babesziozy - ma potwierdzić na wątku jak otrzyma:
http://www.dogomania.pl/threads/206454-Sznaucer-%C5%9Bredni-PILNIE-transport-Lublin-%C5%9Al%C4%85sk-zanim-go-pogryz%C4%85-psy-(/page4

super, że Kamilek tez ma dom! fajny psiak z niego! ja mówiłam dr Olender, że Zuzia też szuka domu i miała się porozglądać, ale nie daje nic znać póki co

a Pysio szok! od razu się tak otworzył :loveu: cudnie!!!!