jambi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 dziewczyny, a ta rana to napewno od siekiery? a może on sie przeciskał gdzies jak taki amant? może łeb gdzie wsadził i przy próbie wyciagu mu się co wbiło i rozcięło... tak se myślę, że siekiera to by mu kark złamała, a nie tylko tak Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A weź koleżanko przeczytaj jeden max dwa posty przed Tobą ;) Quote
jambi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 no ale to bym sie kurde musiała cofnąc o strone ... :diabloti: ojtam ojtam ... ;) Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Jak o stronę, jak tuż nad Twoim są? :niewiem: Quote
jambi Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zerduszko napisał(a):Jak o stronę, jak tuż nad Twoim są? :niewiem: no co Ty mówisz? mój post jest pierwszy na stronie nr 3 .... no ale dobra, doczytałam sobie ;) Quote
zerduszko Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Hahaha, zapomniałam, że u mnie inaczej. Mam tylko dwie strony. Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 z Dżambi się śmieję bo jak zwykle nie czyta :lol: obcięłam dziś Majlo - jest śliczny i bardzo bardzo fajny psiaczek :loveu: Quote
AnkaG Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 A ja wszystko czytam tylko często nic nie piszę :) To czekamy na foty Majlusia :) Quote
WATACHA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 zerduszko napisał(a):I co, też pieprzak? :lol: :roflt::scared: Quote
malawaszka Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 śmiej się śmiej - przyjedź zobaczyć Zuzię :turn-l: Quote
Jaaga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Dziewczyny, czy Pysio ma już ogłoszenia? Nikt nie dzwoni, więc wole się upewnić. Taki sliczny, to myślałam, że bedzie kolejka zainteresowanych. Quote
malawaszka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 nie wiem czy już są zrobione - lilo???? jest na sznaucerkowym allegro, facebooku i www- to na pewno bo ja dawałam a jak jego zachowanie? otwiera się troszkę? Quote
lilo Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 malawaszka napisał(a):nie wiem czy już są zrobione - lilo???? jest na sznaucerkowym allegro, facebooku i www- to na pewno bo ja dawałam a jak jego zachowanie? otwiera się troszkę? ja miałam tekst napisac , ogłoszenia chyba Zerduszko się deklarowała , ale już się tym zajmę on przebywa w okolicy Łodzi ?? jakie namiary podawac ?? Quote
malawaszka Posted May 16, 2011 Author Posted May 16, 2011 nie nie - Pysio jest w Katowicach tel. 660-124-623 ja siępogubołam bo myslałam, że Pysio miał dostać któryś z bazarkowych pakietów Quote
lilo Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 bo było zamieszanie ale Pysio nie był akurat kandydatem :) ale dokupie pakietow i mu dam jeden. Quote
Jaaga Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Pewne, ze już się przyzwyczaił. Jednak nadal jest stosunkowo obojętny do ludzi. Nie wiem, jakie są inne sznaucerki, ale on jest raczej psem jednego własciciela. Za Andrzejem piszczy i cieszy się, jak go widzi, tylko tez w sposób umiarkowany i dla niego typowy. Nie ma żadnego podskakiwania, poszczekiwania, czy innych widocznych oznak radości. Chyba nie ma co go uszczęśliwiać na siłę, pewnie taki jest. Do tego jest pewny siebie, zdecydowany, na spacerach poluje na mopsika Kamila. jak tylko Kamil przejdzie koło niego, to juz warczy, a Kamilek, jak to mops nie bardzo wie, o co Pysiowi chodzi. Warczeć o jedzenie to zrozumiałe, ale ot tak sobie, nie ma sensu. Suki za to lubi. Quote
zerduszko Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Mi się też wydawało, że on miał mieć pakiecik w spadku, a ja miałam robić Birmuchowi. Quote
lilo Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 zerduszko napisał(a):A gdzie tekstowa? :lol: Obiecuję zabrać się za ogłaszanie, tylko muszę dziś już odsapnąć. nie było mowy o pakiecie dla niego , ostatecznie miał dostac Puszczyk i średniak ale Pysio tez dostanie Quote
zerduszko Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Była mowa na pewno, ale nie na tym wątku i później. Ale tyle ich jest, że się mogło i mi pomieszać, gadałam z Waszką i padło na Birmuszka :) Quote
malawaszka Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 za dużo ich się zrobiło w jednym tygodniu i się wszystkim pomieszało - koszmar jakiś! ale na szczęście dziś Majlo idzie do domku, potem zaraz Tito, kielecki minik wczoraj poszedł do adopcji, więc o trzy mniej uff ale cała masa została :( Quote
malawaszka Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 w górę Pysio!!!!!!! wiadomo już kiedy będą ogłoszenia? tak na szybko kilka zrobię Quote
Jaaga Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Byłabym wdzięczna, bo jestem sama, Andrzej nie ma i trudno mi nad wszystkimi psami zapanować. Chciałam rano wziąć Pysia na smycz, w międzyczasie wbiegł mu do zagródki Kamil, żeby sprawdzić, co jest w misce i Pysio go pogryzł. Do ludzi jest miły, tzn nie reaguje juz nerwowo czy pokazywaniem zębów, ale niekastrowane samce nie są mu obojętne. Reszta świata nie robi na nim wrażenia. Daje się głaskac, dopomina się o spacery, nawiązuje kontakt. Quote
Recommended Posts