Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]..nie potrafię pięknie pisać .....ale jestem myślami przy Tobie blisko ...:calus: [/FONT] Quote
halbina Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102338 Quote
halbina Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9155805#post9155805 Quote
supergoga Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Trzymaj się Halbino. Ja też mam niewesoły nastrój. Ale musimy dać sobie radę ze wszystkim. Dla tych, którzy na nas liczą, którzy nas potrzebują. Wierzą, że dla nich pokonamy wszystko - i pomożemy także im. Mimo złych chwil - zaświeci w końcu słońce. Przyjdzie wiosna a z nią - nadzieja. Tego Tobie, sobie i nam wszystkim - życzę!!! Quote
PaulinaT Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kilka razy zaczynałam - i wszystko wychodziło banalnie. Przesyłam więc tylko moc uścisków - i mimo, że się nie znamy - wiary, że jutro będzie lepsze. Bo przecież dobro powraca. Quote
halbina Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 wujcio Platon uczył mnie ziewać po psiemu... zobaczcie, jak jestem malutka, to co się do mnie przykleiło... ma trzy tygodnie, a już jest prawie tak duże jak ja... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry wieczór :) Halbinko, ile tych przybranych dzieci przewinęło się przez Twój domek... teraz tylko zdjęcia pięknych, uśmiechniętych mordek, przypominają o tym czasie... Widzisz, jak wiele dla nich zrobiłaś :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 no widzę... ale było ich więcej... chciałabym tu wkleić fotki wszystkich moich podopiecznych: Enterka, Viatorka, Lemurki... burej wiewióreczki... Bąbelka, Mili, Chappiego, Fruga, Figi... pręgusiątka... Quote
betel Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ale śliczna ta czarna wiewiórka a i Fryga cudna:lol:. Pewnie trudno Ci się potem rozstać z tymi maluchami, podziwiam , ja bym nie umiała:shake:. Quote
halbina Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 szczerze powiem, że coraz trudniej... starzeję się...:roll: Quote
egradska Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jakie piękne zyczenia namalowałaś na tym stoku, Halbinko:loveu: nieśmiało się do nich dołączam;) A Tobie życzę zdrowia, optymizmu i miłosci:loveu: Quote
Recommended Posts