Matusz Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='halbina'] Idziemy się relaksować... super zdjęcie !! :diabloti::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Dzień dobry :loveu: Ty Halbinko po prostu wiesz, że tymi ostatnimi zdjęciami urzekłaś moje serce :loveu: Pięknie razem śpią dziewczyny, cudnie :loveu: Tak się Lemurce spodobało, że aż wujaszka Byrona opuściła? ;) Quote
betel Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Halbinko, czy już wydałaś swoje tymczasiki??? Widziałam na wątku kieleckim, że jesteś gotowa pomóc w opiece nad świętokrzyskimi maluchami. Podziwiam. Pozdrowieniadla całej Twojej ferajny:loveu: Quote
halbina Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mam do wydania Fraszkę i Lemurkę... NA Fraszkę ponoć ktoś chętny jest i ponoć ma w czwartek przyjechać... a Lemurka?... ech... A co do kieleckich szczeniaków... nie potrafię patrzeć, jak biedactwa marzną w budach... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Halbinko, naprawdę? Ile tych kuleczek? Jesteś wspaniała!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
halbina Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ponoć dwie... A Wandul_66 zgłosiłą mi dziś, że mamy w Zabrzu trzy szczeniorki do odebrania z melin... :-( Quote
halbina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Szczeniaków nie ma... ponoć menele rozdali... :roll: z Kielc nie ma transportu... przechodzimy na tymczas dla kotów... :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Halbinko, a kiedy tymczasiki dla gryzoni? ;) Quote
halbina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 po przejściu za TM... :roll: (makabryczny, ale prawdziwy dowcip) Quote
halbina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Na zdjęciach Kindżałek: Kińdżałek, Lemurka i Junior Platon i Kindżał na zdjęciu z Inką Emiś we własnej osobie i TŻ Mar_tiki Zdjęcia zrobiły Emiś i Mar_tika... No i mamy jeszcze... Dzikuna... imię znaczące... Quote
halbina Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Sreberka z Sosnowca... Zakochałam się... I Kindżał został przywieziony przez Emiś... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dzień dobry :) Sreberko jest cudowne :loveu: Ma śliczne ślepia :loveu: A Inka jaka rozwalona... tylko się zakochać :loveu: Quote
Recommended Posts