halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 http://halbina.wrzuta.pl/film/4BgDm4Q4Ru/dscf3975 Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to sobie skopiuję z wątku psów z Mazańcowic... post i foteczki Joli K.: foto-relacja tu psiatka jeszcze u halbiny, wtulone w siebie, obok cioci Inki sam Frugo a ponizej juz zdjecia z chwili adopcji Figa tule sie do swojej pani :multi: a oto juz moja podłoga i moja sofa z tez moja poduszka Frugo, na kolanach swojej duzej :loveu: Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No to poziom adrenaliny w organizmie podskoczył kilku osobom... :evil_lol: Na pewno i Berni, i Joli... i mnie, kiedy w końcu dotarła do mnie informacja, że jednak mam się spodziewać Joli i odebrania nie tylko Frygi o godzinie 12.00 (państwo już przysłąli z osiem sprawozdań sms... :crazyeye: zakochani po uszy!), ale i pozostałej dwójeczki frykasów z Mazańcowic... A ja, nieświadoma niczego, bo wredna komórka szwankuje na całym frońcie, nie sygnalizuje telefonów, przekazuje na sekretarkę, nie informuje o niczym... ech... raz dzwoni, potem przerywa połączenie... koszmar...!!! :mad:... spałam sobie do 12.00, potem przyjmowałam miłe rodzeństwo z Chorzowa, później wyszłam z psami na spacer i wreszcie zaczęłam sprzątać chałupę z kupek etc... Informacja o próbującej się ze mną skomunikować Joli dotarła do mnie o 16.00, bo komórka łaskawie poinformowała, że mam nagraną wiadomość na sekretarce... tyle, że Jola zostawiłą ją o 12. z minutami... więc klops... Zabrałam się za dzwonienie, jednka połączenie zrywało... wtedy zadzwoniłą Wandul_66 i chwilę udało się pogadać... Dałam znać, że jestem w domu... Wysłałam też sms Joli... która w międzyczasie dzwoniła już i do Formicy, i Ani w... Ale jednak się udało! Przyjechała z klatką na króliki, wypiła kawkę, popstrykała foteczki i odjechała ze szczeniakami... Frugo i Figą... w siną dal?.... nie do Berni! Po jej wyjeździe okazało się, że Inka zżarła wszystkie ciastka... Na koniec w odwiedziny przybyła Emiś (opiekunka Dzikuna), przywiozła żarełko i trochę żwirku... wipiłą herbatkę, pozachwycała się stadkiem i pojechała... z kibolami... :roll: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Halbinko suuper, że maluchy w swoich domkach ! :multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a i gratuluję 100 stronki !! :multi::multi::multi: Quote
anula1959 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Śliczne zdjęcia . Rubik już sporo podrósł i widzę , że ma już przyjaciela:lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 same szczęśliwe stwory! Jakie to budujące, jakie te zwierzęta miały szczęście że do Ciebie trafiły do DT, a niektóre do DS. Jesteś niesamowita Halbinko:loveu: Quote
Peter Beny Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Alę fajne foty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super , ze wszytko idzie w dobrym kierunku :multi::multi: Quote
clockwork Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :evil_lol::evil_lol: jestem tu poraz pierwszy bo wezwano mnie na opijanie setnej stronki :evil_lol::evil_lol: i oto jestem :p nie bede ściemniać że wogóle wiem co sie u Ciebie dzieje ... ale z czasem nadrobie ;) chyba... mam nadzieje :roll: przy moich ustawieniach 51 strona... ale co tam.... za 51 :cunao::beerchug::drink1: i jeszcze jeden i jeszcze raz :evil_lol::evil_lol: P.S. czy te maluchy są do adopcji ?? :razz::razz: http://foto0.m.onet.pl/_m/71a63e018cadadfb231d032a2f4879bc,5,19,0.jpg :evil_lol::evil_lol: Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Szczaniak na pewno domku nie szuka, a dzieci?... :roll: :evil_lol: Quote
MARCHEWA Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Halbinko,super zdjęcia;)wszystkie kociaki i psiaki zadowolone i szczęśliwe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
yewcia1 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Halbinko z okazji 1000 postu i 100 strony i życze Wam samych dni, radosnych Pozdrawiam (czytaj Halbine ) i jej Quote
egradska Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 widzę, że dziś impreza u Halbinki:lol: Przyłączamy się do dobrych życzeń i gratulacji:loveu: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 no to jeszcze wypijam zdrówko Halbinki i jej podopiecznych i idę sobie... :knajpa::popcorn::chlup::cunao::cunao: :drinking::beerchug::drinka::drink1::bday::kociak::painting: Quote
Gugusia7 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Halbina wszystko co wychodzi spod Twoich skrzydeł to istny skarb!:loveu::loveu::loveu:. Mazańcowickie sieroty to jest to (po odpowiedniej szkole u Halbiny). Pozdrowienia od naszej gromady (szczególne liźnięcia w ucho od Rubinia).:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 a ja oprocz zyczen i calusow :loveu:chcialam sie pozachwycac jak pieknie Inka sie blyszczy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jo_joanna Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 cudowne wieści :loveu::loveu: zresztą te halbinkowe wątki są mocno pozytywne i cudnie się je czyta. I ogląda, błysk wypolerowanej Inki też :loveu: Quote
Alicja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :bigcool: :bigcool: :bigcool: zdążyłam ...jestem ...zobaczyłam ... O wczorajszych przygodach czytałam wieczorkiem wczoraj ...dziś zobaczyłam fotaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Jola_K Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 kolejna porcja zdjec od koteckow zaczniemy ;) dostojny Byron ciekawski Junior slodki Kindzalek rozespany Lemurek plochliwy Tygrysek i wspolne przytulasna Inka zadziorny Platon Quote
Jola_K Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 dorosle koty ciagle obwachiwaly mioje rece, pewnie czuly kocurka Teosia, ktorego wiozlam tego dnia na slask halbinko, a jak łapusia Kindzalka? Quote
Ania_w Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 hmm.. a gdzie zdjecie przewodnika tego imponujacego stada?:) Quote
Recommended Posts