Jump to content
Dogomania

**Czterej pancerni: Platon, Inka, Byron, Junior i Halbinka o ogromnym sercu**

Recommended Posts

• Replies 4.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No to sobie skopiuję z wątku psów z Mazańcowic... post i foteczki Joli K.:
foto-relacja
tu psiatka jeszcze u halbiny, wtulone w siebie, obok cioci Inki

sam Frugo

a ponizej juz zdjecia z chwili adopcji

Figa
tule sie do swojej pani :multi:

a oto juz moja podłoga

i moja sofa z tez moja poduszka

Frugo, na kolanach swojej duzej

:loveu:

Posted

No to poziom adrenaliny w organizmie podskoczył kilku osobom... :evil_lol:
Na pewno i Berni, i Joli... i mnie, kiedy w końcu dotarła do mnie informacja, że jednak mam się spodziewać Joli i odebrania nie tylko Frygi o godzinie 12.00 (państwo już przysłąli z osiem sprawozdań sms... :crazyeye: zakochani po uszy!), ale i pozostałej dwójeczki frykasów z Mazańcowic...
A ja, nieświadoma niczego, bo wredna komórka szwankuje na całym frońcie, nie sygnalizuje telefonów, przekazuje na sekretarkę, nie informuje o niczym... ech... raz dzwoni, potem przerywa połączenie... koszmar...!!! :mad:... spałam sobie do 12.00, potem przyjmowałam miłe rodzeństwo z Chorzowa, później wyszłam z psami na spacer i wreszcie zaczęłam sprzątać chałupę z kupek etc...
Informacja o próbującej się ze mną skomunikować Joli dotarła do mnie o 16.00, bo komórka łaskawie poinformowała, że mam nagraną wiadomość na sekretarce... tyle, że Jola zostawiłą ją o 12. z minutami... więc klops... Zabrałam się za dzwonienie, jednka połączenie zrywało... wtedy zadzwoniłą Wandul_66 i chwilę udało się pogadać... Dałam znać, że jestem w domu... Wysłałam też sms Joli... która w międzyczasie dzwoniła już i do Formicy, i Ani w...
Ale jednak się udało! Przyjechała z klatką na króliki, wypiła kawkę, popstrykała foteczki i odjechała ze szczeniakami... Frugo i Figą... w siną dal?.... nie do Berni!
Po jej wyjeździe okazało się, że Inka zżarła wszystkie ciastka...
Na koniec w odwiedziny przybyła Emiś (opiekunka Dzikuna), przywiozła żarełko i trochę żwirku... wipiłą herbatkę, pozachwycała się stadkiem i pojechała... z kibolami... :roll:

Posted

:evil_lol::evil_lol: jestem tu poraz pierwszy bo wezwano mnie na opijanie setnej stronki :evil_lol::evil_lol: i oto jestem :p nie bede ściemniać że wogóle wiem co sie u Ciebie dzieje ... ale z czasem nadrobie ;) chyba... mam nadzieje :roll:

przy moich ustawieniach 51 strona... ale co tam....

za 51 :cunao::beerchug::drink1:

i jeszcze jeden i jeszcze raz :evil_lol::evil_lol:

P.S. czy te maluchy są do adopcji ?? :razz::razz:
http://foto0.m.onet.pl/_m/71a63e018cadadfb231d032a2f4879bc,5,19,0.jpg :evil_lol::evil_lol:

Posted

Halbinko,super zdjęcia;)wszystkie kociaki i psiaki zadowolone i szczęśliwe:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Halbina wszystko co wychodzi spod Twoich skrzydeł to istny skarb!:loveu::loveu::loveu:. Mazańcowickie sieroty to jest to (po odpowiedniej szkole u Halbiny). Pozdrowienia od naszej gromady (szczególne liźnięcia w ucho od Rubinia).:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:bigcool: :bigcool: :bigcool:

zdążyłam ...jestem ...zobaczyłam ...

O wczorajszych przygodach czytałam wieczorkiem wczoraj ...dziś zobaczyłam fotaski :loveu::loveu::loveu:

Posted

kolejna porcja zdjec

od koteckow zaczniemy ;)

dostojny Byron

ciekawski Junior

slodki Kindzalek

rozespany Lemurek

plochliwy Tygrysek

i wspolne

przytulasna Inka

zadziorny Platon