pinczerka_i_Gizmo Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Halbinka ze sreberkiem, jakie piękne zdjęcia :loveu: A co to za krówka? Kolejny tymczasowicz? ;) Chyba się pogubiłam :oops: Quote
halbina Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 jaka "krówka"? :-o:crazyeye: o tym piszesz: ? Jeśli tak, to ja Ci dam "krówkę"!!! To Byronek jest!!! We fraczku... pingwinek mogłabym przeżyć, ale "krówka"?... :mad: Quote
Matusz Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 witamy powrotnie ! :) ale tu fotek, fiu fiu :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Halbinko skąd u Ciebie taki zwierzyniec? :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 halbina napisał(a):Sama nie wiem skąd... :roll: poprostu brak asertywności :eviltong: Nie potrafisz odmówić DT :evil_lol: Quote
halbina Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 :oops::roll::oops::roll::oops::roll: o ile sama się napraszam... :p Quote
Mysia_ Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 halbina napisał(a)::oops::roll::oops::roll::oops::roll: o ile sama się napraszam... :p hehe :evil_lol: oj to ja już nie wiem jak to nazwać :evil_lol: Quote
halbina Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Mam foteczki... ale sił nie mam... do mulącej dogomanii... Quote
Mysia_ Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 halbina napisał(a):Mam foteczki... ale sił nie mam... do mulącej dogomanii... mi dzisiaj Dogo biegusia, że aż szok :cool3: Quote
betel Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Pozdrowienia z deszczowego Sandomierza. Mam nadzieję, Halbinko, że u Ciebie Wszyscy zdrowi, bo tak tu "cichutko". Buziaki:loveu: Quote
sisay Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Halbinka chyba nad Morzem Żóltym znów szaleje :evil_lol: Wspólczuję, tyle wątków na utrzymaniu! :shake: Trzeba jej pomóc szybko pozbyć się tych małych piranii, to wróci :cool3: Quote
halbina Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zawsze można poczytać... wątki w moim podpisie... i dowiedzieć się, co się aktualnie dzieje w naszym stadzie... Quote
betel Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Jak tam koci katar???? Mam nadzieję ,że futrzaczki czują się już lepiej. Pozdrowienia. :) Quote
halbina Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Niestety, oczka maluchów nie wyglądają dobrze... jutro zaczynamy intensywne leczenie! :-( Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i leczenie kociaków skończone! Wszystkie wyglądają zdrowo, tylko zboniec Kindżał coś sobie zrobił w łapkę i kuleje... mamy go obserwować, jakby co to znowu odwiedzimy cioteczkę Formicę... A jak wszystko będzie dobrze, to przed Świętami zaszczepimy maluchy, wszystkie trzy... Co jeszcze z nowości? Wczoraj do domków swoich pojechały szczeniorki: Fryga, Frugo i Figa, w sumie jednego dnia.... oj zwariowany to był dzień, ale dobry w sumie... Jola K. napstrykałą foteczek i obiecała, że wklei. Czekamy cierpliwie, bo cioteczka zabiegana. Inka i Platon mają się dobrze. Ja ciut mniej... jestem na L4, ale przynajmniej odeśpię, może uda się też zrobić porządki świąteczne... choć wątpię, już jeden dzień minął, a nie mam siły na nic... Quote
halbina Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 No i tak dotarliśmy do jubileuszowego TYSIĘCZNY POSTU!!! :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts