Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziałam wczoraj Leosia. Wyładniał, zrobił się bardziej smukły. Pani wet powiedziała, że wygląda bardzo ładnie i zdrowo, dostał tabletki na odrobaczenie, teraz Klaudia ma obserwować co ciekawego będzie w kupkach :razz: i w zależności od tego zaaplikować mu dzisiaj i jutro jeszcze tabletki. Ze szczepieniem trzeba jeszcze poczekać.

Leoś w oczekiwaniu na wizytę:

chciałam uchwycić jego śmieszną plamkę na grzbiecie:

Posted

Nie, chyba dużym psiakiem nie będzie, tak obie stwierdziłyśmy z Klaudią i Pani wet nas utrzymała w tym przekonaniu. Powiedziała, że będzie mniej więcej do kolana.
Ma też podobno ok. 3 miesięcy, nie 2 jak myślałyśmy.

Posted

Też jestem za tym, zeby ją po prostu zabrać, może nawet nie mówić nic Pani dokarmiającej, żeby nikt do niej nie miał pretensji.
Zaraz napiszę do Bezy czy podjechałaby tam i ją zabrała, postarałabym się pojechać z Nią.

Tylko potrzebujemy pieniążków na te sunie. Narazie bezpieczna jest Punia i nie ma na nią finansów.

Posted

A Leoś pojechał do bardzo sypmatycznej rodzinki, stracili psiaka po 15 latach. Ja z nimi rozmawiałam telefonicznie, Klaudia podpisywała z nimi umowę dopcyjną.

Za parę tygodni mają napisać jak Leon się miewa.