Kar0la Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Skarpeta chyba pusta a ja nic nie mogę dołożyć....:oops: Quote
Aleksandra_B Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Ja też ledwo ciągnę. Dzisiaj idę z Leosiem do weterynarza, mam nadzieję, że mi wogóle starczy pieniążków na wizytę. Na razie go tylko odrobaczę i zrobię ogólne oględziny. Quote
Aleksandra_B Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Podłączam się do podziękowań. Quote
Aleksandra_B Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Widziałam wczoraj Leosia. Wyładniał, zrobił się bardziej smukły. Pani wet powiedziała, że wygląda bardzo ładnie i zdrowo, dostał tabletki na odrobaczenie, teraz Klaudia ma obserwować co ciekawego będzie w kupkach :razz: i w zależności od tego zaaplikować mu dzisiaj i jutro jeszcze tabletki. Ze szczepieniem trzeba jeszcze poczekać. Leoś w oczekiwaniu na wizytę: chciałam uchwycić jego śmieszną plamkę na grzbiecie: Quote
Aleksandra_B Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Leoś na allegro http://www.allegro.pl/item137120369_szczeniaczek_chlopczyk_w_plamki_szuka_domu_.html proszę o kciuki za SUPER dom dla Leonka ! Quote
Kar0la Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ależ on cudny i .....duży.:crazyeye: Będzie chyba sporym psiakiem. Jest piękny.:loveu::loveu::loveu: Quote
Aleksandra_B Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Nie, chyba dużym psiakiem nie będzie, tak obie stwierdziłyśmy z Klaudią i Pani wet nas utrzymała w tym przekonaniu. Powiedziała, że będzie mniej więcej do kolana. Ma też podobno ok. 3 miesięcy, nie 2 jak myślałyśmy. Quote
beza81 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 boze jak on sie zmienil taki duuuuuzy sie zrobil:klacz: Quote
Aleksandra_B Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Punia i Leon potrzebują domków ! Druga sunia wciąż na wsi. Beza ma się kontaktować z panią, która dokarmiała psiaki i zabrać ją gdy już to będzie możliwe. Quote
agat21 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Dziewczyny, napiszcie do GreenEvil, ona jest zaskoczona wpłatą na sunie z Radzymina. Może nie wie, o jakie psiaki chodzi? Quote
Kar0la Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Punia i Leoś szukają domków. Klaudia jak tam Leoś nie piszczy już tak? Na Alarmowym jest na Sunie 150 zł.:Cool!: Dziękujemy.:Rose: Quote
Aleksandra_B Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Leon wczoraj pojechał do nowego domku. Beza próbuje się skontaktować z Panią dokarmiająca w sprawie drugiej suni ale niestety wciąż nie odbiera telefonu. Quote
Lulka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 to moze jednak lepiej pojechac tam i zabrac sunie, zanim umrze z glodu, zimna i rozpaczy, ze zostala sama????? Quote
Aleksandra_B Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Też jestem za tym, zeby ją po prostu zabrać, może nawet nie mówić nic Pani dokarmiającej, żeby nikt do niej nie miał pretensji. Zaraz napiszę do Bezy czy podjechałaby tam i ją zabrała, postarałabym się pojechać z Nią. Tylko potrzebujemy pieniążków na te sunie. Narazie bezpieczna jest Punia i nie ma na nią finansów. Quote
Aleksandra_B Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 A Leoś pojechał do bardzo sypmatycznej rodzinki, stracili psiaka po 15 latach. Ja z nimi rozmawiałam telefonicznie, Klaudia podpisywała z nimi umowę dopcyjną. Za parę tygodni mają napisać jak Leon się miewa. Quote
Kar0la Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Fajnie, że Leoś ma już dom. Ciekawe jak czuje się druga sunia... Quote
Aleksandra_B Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 We środę jedziemy z Bezą po drugą sunię. Mam nadzieję, że się uda ją wyrwać. Quote
Aleksandra_B Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Puńka jest super sunieczką. Straszną pieszczochą, podobno piszczy tylko wtedy kiedy domaga się głaskania i zainteresowania :loveu: Kto chętny przygarnąć kochaną Punieczkę? Quote
Aleksandra_B Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 Może założyć oddzielny wątek Puni? Może tak ktoś dojrzy ją szybciej na dogo? Quote
Recommended Posts