Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obiecałam, że będę rozliczać się tu z cegiełek allegro więc zaczynam. Zbiorowe rozliczenie będzie na pierwszej stronie tematu.

DZIĘKUJĘ KOCHANYM OSOBOM Z ALLEGRO, KTÓRE JUŻ KUPIŁY CEGIEŁKI !
NA PIERWSZYM MIEJSCU DZIĘKUJĘ OSOBIE O NICKU

MUCKA33 :loveu: - 20 zł dla Puni

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra_B napisał(a):
Może założyć oddzielny wątek Puni? Może tak ktoś dojrzy ją szybciej na dogo?

Wiesz co nie wiem czy zakładać Puni nowy wątek. Leoś już w nowym domu. Co z ciocią nie wiadomo. Wątek włąściwie należy do Puni. Może lepiej zmienić tytuł.

Przydałyby się nowe zdjęcia Puni.

Posted

Dużo przeszła. Ten łańcuch to było całe jej życie i pewnie kolejne szczeniaki. Mam nadziej, że ktoś się w niej zakocha. A jak ona reaguje na inne psy, koty?

Posted

Najprawdopodobniej będę miała osobę chętną na pieska ale ona ma synka 11 letniego. Nie wiem czy Puńka nadawałaby się do dziecka i do mieszkania w bloku.
Nie wiem też czy ta osoba nie będzie chciała szczeniaka ale zawsze warto spróbować jeśli to ma być dobry dom.

Posted

Już wiem wszystko.
Punia jest nadzwyczajna. Bardzo grzeczna, niekonfliktowa, w ogóle prawie nie szczeka. Nie reaguje na koty, z psami dogaduje się bez problemów. Nauczyła się wchodzić do domu, ale kanapa to ciągle dla niej nieznany obszar, nie odważa się na nnią wchodzić. Za to uwielbia mięciutkie psie posłanko. Jest młoda ma 2-3 lata.

Posted

Kurczę, nie dojechałyśmy w końcu :roll:
2 sprawy, pierwsza to, że korki przez wczorajsze święto a druga ważniejsza...zastanawiałam się czy nie będzie tam zbiorowiska. Po wizytach na grobach mogła by być tam rodzina a myślę, że najlepiej pojechać w dzień powszedni i zabrać ją bez zbędnego szumu. Jakbyśmy znowu się pojawiły oni by nam odmówili mogliby być ostrożniejsi później. Najlepiej pojechać w dzień powszedni, zabrać ją jak będzie pusto i koniec sprawy.
Dlatego mam prośbę, ponieważ sprawa się ciągnie i ciągnie.

CZY MÓGŁBY KTOŚ JUTRO POJECHAĆ Z BEZĄ POD RADZYMIN? CHODZI TYLKO O POMOC, BEZA MA SAMOCHÓD. BARDZO, BARDZO PROSZĘ.

Ja ostatecznie wezmę urlop bezpłatny ale to jest dla mnie spory problem więc byłabym bardzo wdzięczna za pomoc jutro. Proszę !