Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pidzej wykorzystana przeze mnie na maksa. Przechowuje Kudłasia a potem jeszcze innego psa który idzie do adopcji.

W sumie chyba musimy dać spokój, bo czasu coraz mniej a rozwiązanie jakoś nie nadchodzi...

• Replies 810
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cóż....sprawa wygląda tak, że dzisiaj będę prosić o pożyczenie samochodu i jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, w przyszłą sobotę zawiozę i odwiozę Punię po sterylce z samego rana, a późnym popołudniem, czy też wieczorem pojadę z P. NAdzieją na wieś do Tosi.
TO musi być w tę sobotę załatwione bo sprawa się ciągnie jak flaki z olejem.

Posted

Ola,
jeśli nie znajdziesz samochodu, daj znać, pojadę z Tobą. szkoda, że to koniec miesiąc, abo mam dwa buldożki na tymczasie i właśnie zablokowali mi komórkę:(
Ale pomogę, oczywiście:)

Posted

O rany, super! Jak mi się nie uda załatwić auta to chętnie skorzystam z Twojej pomocy. Chciałabym jak najwczesniej rano umówić sterylkę bo popołudniu chciałabym wreszcie dojechać do Radzymina, żeby załatwić sprawę Tosi.

Dzięki!

Posted

O rany i znowu się sypie...:-(

Claud współczuję.:glaszcze:

Warszawiacy prosimy o pomoc. Potrzebny ktoś z samochodem na saobotę. Punia już tyle czeka.:modla::modla:

Posted

Szukam transportu.

Niestety znów nie będę mogła pojechać do Tosi. Cholera. Ale jak uda się z Punieczką za dwa tygodnie będę mogła załatwić sprawę Tosi. Mam nadzieję, że nie zrobi się zimno :(

Posted

Olu zmień tytuł. Czyli transport jest potrzebny na sobotę z hotelu do Warszawy, tam trzeba zawieźć sunię na sterylkę i po sterylce zawieźć z powrotem do hotelu tak?

Posted

O 8 godzinie trzeba by wyjechać z Warszawy. O 10 jest sterylizacja. Wet mówił, że ok.12 Puńkę już będzie można zabrać. Także, odwiezienie Puni do hoteliku i powrót do Warszawy to jakaś 14. Zatem pół dnia. Może ktoś pojedzie po Punieczkę w jedną stronę, a druga osoba w drugą?
Ja oczywiście będę Puni cały czas towarzyszyć.

Posted

Może tak. Pieniążki by były, mogłabym wziąć te, które przesłała mi firma Audiofon.

Być może będę miała transport po operacji, ten o 12. Dzisiaj o 17:00 już będę wiedziała.

Kombinuję też, żeby porzyczyć auto od mojej przyszłej teściowej :cool3: ale nie wiem czy się uda.